Şimdi Ara

Köpek besleyen Arkadaşlar bi Toplanın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir tane golden rotweiler yavrusu bulup veya alıp beslemeyi düşünüyorum. Öncelike şunu söyleyim yaşım 26 ve hayvanları çok seviyorum, çocukluktan beri köpek beslemek istemişimdir. Yani geçici bir heves değil bu, şimdi maddi imkanlarım iyi köpeğin masraflarını karşılamak sıkıntı değil o yüzden bu kararı verdim.

Bunu belirttikten sonra sormak istediğim sorulara geçeyim.

1) Köpeği hafta içi 8-9 saat evde yanlız bırakmak zorundayım bu bir engelmidir ?
    2) Bir köpeğin aylık toplam mastafı aşağı yukarı nedir ?
    3) Tuvalet alışkanlığını ne kadar sürede kazanır?
    4) Apartman dairesindeyim köpek çok fazla gürültü yapar mı ?

Tecrübeli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 22 Ağustos 2012; 12:10:16 >

• tuvalet alışkanlığını 1-2 haftada düzene sokar bence.masraflar kediden daha azdır, sıkıntısı daha azdır. 8-9 saatte hayvan bunalıma girer.

edit: özellikle goldenlar aile köpeğidir, taraman gerekir, yanlız bırakmamalısın fazla ayrıca. hayvan büyük sorumluluktur unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 22 Ağustos 2012; 12:12:10 >
  • Dostum bana pm at istediğin soruyu sor ben besliyorum pm den daha rahat cevap veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Dostum bana pm at istediğin soruyu sor ben besliyorum pm den daha rahat cevap veririm

sağol pm attım
  • Lann bıktım laann yeter çişi kakası durmuyo arkadaş gece de uyutmuyor mıyk mıyk mıyk allahsız köpek bizimkiler izin verse anında başkasına veririm .. Uzak dur alma bende hevesle almıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alora35

Lann bıktım laann yeter çişi kakası durmuyo arkadaş gece de uyutmuyor mıyk mıyk mıyk allahsız köpek bizimkiler izin verse anında başkasına veririm .. Uzak dur alma bende hevesle almıstım

bunları göze alacaktın arkadaşım. Ben alıyorum bunları. Hayvanın sana verdiği mutluluk yeter.
  • 8-9 saat zor dostum ama eğitimle imkansız değil..
    biz köpek ilk geldiğinde 2dk bile yalnız bırakamıyoduk,şimdi 2 saate kadar yalnız kalabılıyor..
    daha sonra ağlıyo havlıyo kapıyı çiziyor.
    tuvalet alışkanlığı 1-2 haftaya düzeliyor..
    aylık masrafı yavruyken fazla,büyünce azalıyor.
    apartman için en iyi köpektir.
    istersen banada pm yoluyla sorabılırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu kedi Vaşak mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben apartman bahçesinde bakıyordum köpek , yavruyken balkonda bakmıştım. İnan ki köpek ne bağırıyordu nede tuvaletini yapıyordu bahçeye ama apartmandaki huysuz komşular istemedi bende mecbur dedeme vermek zorunda kalmıştım. Yani apartmanında öyle komşular varsa evde bakmana bile sorun çıkarabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.