Şimdi Ara

Köpek alıcam , cins tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Golden Retriever
    Avustralya Çoban Köpeği
    Border Collie
    İngiliz Springer Spaniel
    Pappilon
    Cavalier King Charles Spanieli

sizce

• Golden Retriever
  • Golden alma onun derisi farklı olduğundan sanırım kendi kokusu varmış ve tüyleri çok dökülüyor tüy dökümünü azaltmak için bayağı bir masraf yapman gerekiyor (Kaliteli mama, vitamin takviyesi vs) küçük ırk köpekte alma sevilmiyor, agresif oluyorlar, çok havlıyorlar kendi köpeğimden biliyorum 1 numara terrier benim sana önereceğim köpekler

Alaska malamutu
    Labrador retriever
    Alman Çoban Köpeği ( Bir numaralı tavsiyem çok zekiler ve çabuk eğitilirler)
    Beagle
    Chow Chow (Çok sevdiğim bir köpek fazla egzersiz istemez tüy bakımı ister zamanını fazla ayıramayacaksan öneririm)
  • Border Collie
    Golden Retriever
  • Bizde kucuk bir daire kiraladık Pangaltı taraflarında,stüdyo tarzı bir daire , kucuk ,kendine ait kucuk bir bahcesi var,birde balkonu var bahceye cıkarken,iki taraftan sürgülü kapılarla çevrili ,bende kopek almak istiyorum ancak nereden alabilirim arkadaslar? Tüyü dokulmediginden Rotweiller almayı dusunuyorum.Varmı baska tavsiyeniz?

Ayrıca yemek ve suyunu koysam ben okuldan gelinceye kadar takılabilirmi hayvan evde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 25 Şubat 2010; 21:21:06 >
  • Golden Retriever
  • Al beagle ı gitsin yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 25 Şubat 2010; 21:23:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz kedi maması önerisi
    geçen yıl açıldı
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Nerede bakıcaksın ?
    Evde bakıcaksan çocuk var mı ?
    Korumasını ister misin ?
    Boyutu önemli mi ?
    Tüy sorunu seni etkiler mi ?

Evde bakıcam çocuk yok korumasınada gerek yok boyutu fazla büyük olmasa daha iyi olur tüy sorunu etkiler
  • hocam ordaki ırkların cogu cok pahalı cins haberin olsun yani kolay kolay bulamazsın :)
    ben bi petshopta cavalier kings charles ın fiyatını sormustum ellerinde vardır. 1000 dolar istedi adam. beagle 800 dolar şivava vardı [ yazılısı su an aklımda değil chihahaua tarzı bir sey ] 1000 dolardı.
  • Sibirya Kurdu(Husky) Düzgün bir tane bulursan çok güzel oluyor. Ama ne yaptığına dikkat et yavru alıcaksan evi b.k götürüyor
  • doggo anrgentino :D
  • bernese dağ köpeği veya beagle cok tatlı yaa
  • Border Collie
    Golden Retriever
  • Sibirya Kurdu önermem eğer ilk defa köpek besleyeceksen çünkü söz dinlemez ve özgür ruhludur yani sana bağlanmaz ve kaçmak ister tasmasız gezdiremezsin. Forumda birinin sibirya kurdu evden 6 kere kaçmıştı onu çok sevmesine rağmen sana labrador öneririm tüy sorunu olmasın istiyorsan
  • Yaşasın kimse yazmamış.
    Kangal hepsini alır.
  • KANGAL
  • Evde besleyeceksen Labrador Retriever cinsine de bakmanı öneririm. Golden gibi hareketli bir köpektir, tüyünün kısa olması bakımından evde rahat bakarsın.
  • Ya golden ya da beagle favorim sivaslı olmama rağmen kangalı pek sevmem
  • Avustralya Çoban Köpeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 28 Şubat 2010; 12:39:27 >
  • Jack Russel Terrier

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.