Şimdi Ara

Köpeğim titriyor acil yardım ölcekmi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 yaşında köpeğim var dün den beri titriyor zorla bişeyler yiyor ağlıyor halsiz gözü kanlı napmam gerek arkadaşlar? Veterinere yarın götürebilirim ancak ?

• Bakabildiğin kadar iyi bak. Hemen Veterinere götürmeye çalış. Acil şifalar.

Benimde bir köpeğim vardı 13 yaşında mikrop kaptı serumlarla zor dayandırdık hayvanı.Ama 3. gün artık o gitmişti .Hemde kimsenin ulaşamayacağı yerlere...
  • köpeklerde beyinsel sinirsel bir hastalık. daha 1 ay önce 3 köpeğimizi de eritti nasıl bir hastalıksa. hayvan beni ne zaman görse peşimden gelmeye çalışıyordu sol bacakları felçli halde. o kadar etkiliyorki. hergün elden sütle besliyorduk eniştemle ve sürekli titrediği için doğru dürüst yiyemiyor bile. önce ben yaz okulu için gitmek zorunda kaldım sonra eniştem ayrıldı. Titriyor yürüyemiyor hatta ileri evrede kısmi felç olabiliyorlar. O yüzden bir an önce veterinere götür belki erken tedaviyle kurtulabilir. büyük ihtimalle uyutmayı önerecektir veteriner ve sen de kabul etmiceksin ve nasıl acı çektiğini de göreceksin.
    Bir ihtimal yediği birşeyden zehirlenmiş yada alerji gibi birşey gelişmiş de olabilir. o zaman basit bir mide yıkamasıyla yada iğne gibi birşeyle kurtulur umarım öyle olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 14 Eylül 2010; 23:41:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.