Şimdi Ara

köpeğim 4 gündür hasta bilgili arkadaşlar bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar 5 aylık bi rottweilerim var saat 19:30 yarına 5 gün olacak hasta
    titriyor kafasını fazla oynatamıyor kısacası gördüğünüz zaman bu can çekişiyor dersiniz
    veterinere gittim dediki çiğ tavuk vermişsin onun için zehirlenmiş 2 güne kadar ya ölür ya iyileşir ilaç falan verdi
    yarın 5 gün olacak ama bazen çok az iyi oluyor çoğu zaman ilk günki gibi..
    2 gün önce tekrar gitmiştim veterinere dediğim ilaçları almaya dediki şimdiye kadar ölmediyse bu ilaçları kullan iyileşir ama yine aynı
    neyapmalıyım arkadaşlar?

• başka veterinere götür.Zatürre olmuş o.
  • Dışkısı nasıl? yemek olarak ne veriyorsunuz? Zehirlenme olasılığı yüksek veterinerin dediği gibi ancak zehirlenmede direk serum verilir.ilaç 2. plandadır nerede oturuyorsunuz?
  • ilçe de yaşıyorum burdaki veterinerler köpekler için değil ineklerle falan uğraşıyorlar fazla bişey bildikleri yok yani
    dışkısı bazen normal bazen biraz daha sıvı gibi (bugün mesela)
    bide felç olmasından şüpheleniyoruz ayağıya kalkamıyor :( sizce normal mi yoksa felç olabilir mi?
  • 1 hafta oldu durumu gün geçtikçe kötüye gidiyor napayım arkadaşlar?
  • Başka bir veteriner götürün muhtemelen halsizlik var gücü yok kalkmaya serum vermeleri lazım böyle durumlarda kan tahlili yaptırmanız gerekecek ona göre Size ilaç ve serum vereceklerdir. Kan tahlili yapan tam teşekküllü bir klinik bulmaniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha fazla beklemeyin çok geç olmadan dediğim gibi bir kliniğe gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün yılbaşı nedeniyle kapalı götüreceğim klinik
    yarın götürecem
    felç değildir demi ayaklarını azda olsa oynatabiliyor.
  • %99 değildir.felç bir anda gelir.halsizdir başka sebeplerde olabilir dediğim kapsamlı bir veteriner kliniğine gidin geç olmadan.Hangi şehirdesiniz?
  • diyarbakırın ergani ilçesindeyim bugün yarın götürecem büyük olduğu için servislerle falan götüremiyorum araba ayrlamaya çalışıyorum ondan götüremedim şimdiye kadar
    bugün 8. gün oldu artık hiç yemek yemiyor kafasını bile kaldırmıyor elimle düzeltmeye çalıştım ölü gibi hiç tepki vermedi hiç ama hiç
    insanlar bayılır ya hani nefes alır ama ölmüş gibi olur aynen öyle kafasını gövdesinin altına koysan yinede tepki vermez öyle bişey işte umarım anlatabilmişimdir.
    bi kaç gün daha dayanırmı?
  • Veterinere gitmeden önce internetten araştırın , durumunu benim mesajımdan alıntılayarak söylersen sevinirim.

Umarım iyileşir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.