Şimdi Ara

Köpeği Günde Kaç Kez Gezdirmek Gerekir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
33.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçenlerde "Kedi mi Köpek mi Almalıyız ?" diye bir konu açmıştım. Hatırlayan vardır belki. Ailedeki herkes ve ben de köpek istiyoruz ama gezdirme sorunu var. Sabahları ablam ve ben okulda , babam işte , annem de uykuda oluyor. Bu yüzden günde en fazla 2 kez gezdirebiliriz. Akşamüzeri ve akşam. hatta kışın sadece 1 kere gezdirebiliriz. Köpeği yavru olarak alacağımız için günde 1-2 kez gezdirmek yeterli olur mu ?

Teşekkürler.

• zor iş be kopek bakımı iyice duşundunuzmu?
  • 1 aya yakın süredir düşündük , araştırdık ailecek.
  • @Frécoß

Dostum benimde köpeğim var çok zahmet isteyen bir iş bakımı olsun vb...

Ama kararlı isen günde 2 kere yeterlidir.. Yok benim köpeğim şımarık , azgın diyosan sabah (7-8 gibi ) , öğlen ( 3-4 gibi ) , akşam ( 9-10 gibi ) gezdirmek gerekir... şahsen benim köpeğim sibirya kurdu olduğu için günde 3 kere çıkarmam gerekiyo... bu sana bağlı...
  • 1-2 kere gezdirceksen sakın golden retriever alma köpeği 10 kere gezdiriyoduk her bağlıyışımızda ağlıyodu gezdirmeye çıkarırken deli gibi oluyodu
  • Büyük ihtimal golden alıcaz arkadaşlar.
  • O zaman bol bol gezdirceksin dostum

Bence golden almayın.. alman kurdu veya sibirya kurdu felan alın... eğer öğrenci isen baş edemezsin golden cinsi köpekle ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurt almayı düşünmüyoruz. Şimdi bir arkadaş msn den yardımcı oluyor. Labrador cinsini de önerdi. Şimdi bunu araştırıyorum.
  • Ev için alıcaksanız size tek tavsiyem, bir boxer olacaktır =)
  • Bende de vardı golden 3 aylık yavru günde 3-4 kere tuvaletini yapıyor eğer evinizde bahçe veya teras varsa sorun olmaz. Apartmanda yaşıyorsanız bence almayın arkadaşım cidden bi süreden sonra uğraşılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Kurt almayı düşünmüyoruz. Şimdi bir arkadaş msn den yardımcı oluyor. Labrador cinsini de önerdi. Şimdi bunu araştırıyorum.

Labrador da sakin bi köpek sayılmaz ama golden kadarda değildir
  • Apartmanda yaşıyoruz. Arka bahçe büyük ama büyüyünce bahçeye koymak istemem. Balkonlar geniş. En kötü ihtimal çıkaramadığım zamanlar balkonda biraz hava alır. Ama günde en az 1 kere çıkartıcam zaten.
  • Golden gezmeyi sever dostum günde en azından 3 kere çıkarmalısın o hayvanlara balkon felan dayanmaz...

Ben birden fazla köpek baktım ve şuanda sahip olduğum askeri eğitimli sibirya kurdu kadar güzel bi köpek görmedim... her türlü talimatıma uyuyor ve inanılmaz sakin bir köpek .. yeri geldiğinde çok hırçın yeri gelince çok sakin bir köpek... ama karar senin yinede
  • eğer sıcak yerde yaşıyorsanız kesinlikle sibirya kurdu veya benzer bir tür almayın hayvana işkence oluyor yav onlar -80 de bile üşümüyor +20 de oluk oluk terliyolar :D
  • İzmir'de yaşıyoruz.
  • ÇOK AMA ÇOK EMİNİM BU KÖPEĞİ ALDIKTAN 1 AY SONRA SIKILMAZ İSEN BENDE SWAT882 DEĞİLİM...

EVDE AİLEDE HERKES ÇALIŞIYOR DİYORSUN..SADECE ANNEN EVDE SANIRIM..ANNEN DE EV İŞLERİ İLE BOĞUŞURKEN KÖPEĞE BAKMASI İMKANSIZ...

ARTI OLARAK APARTMANDA OTURUYORSUN SANIRIM... KÖPEK APARTMANDA BESLENMEZ...

YANİ BU KÖPEK SEVGİSİ BİR ANLIK HEVES O KADAR.... HİÇ AMA HİÇ GİRİŞME
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ÇOK AMA ÇOK EMİNİM BU KÖPEĞİ ALDIKTAN 1 AY SONRA SIKILMAZ İSEN BENDE SWAT882 DEĞİLİM...

EVDE AİLEDE HERKES ÇALIŞIYOR DİYORSUN..SADECE ANNEN EVDE SANIRIM..ANNEN DE EV İŞLERİ İLE BOĞUŞURKEN KÖPEĞE BAKMASI İMKANSIZ...

Sıkılacağımı pek düşünümyorum. Çünkü sadece ben bakmıcam. Şuan için tek sorun gezdirme sorunu.
  • quote:

quote:

ÇOK AMA ÇOK EMİNİM BU KÖPEĞİ ALDIKTAN 1 AY SONRA SIKILMAZ İSEN BENDE SWAT882 DEĞİLİM...

Sıkılacağımı pek düşünümyorum. Çünkü sadece ben bakmıcam. Şuan için tek sorun gezdirme sorunu.

bir süre sonra kimse bakmamaya başlıyacak zaten

• Yazık edersin köpeğe, kedi daha uygun size ama eminim bisüre geçince olumsuz yanlarını görünce onu bile istemiceksinizdir. Köpekler bahçe hayvanıdır, hele golden gibi büyük olanlar. Ayrıca barınalarda o kadar köpek var neden ordan küçük bi cins sahiplenmiyorsun?
  • quote:

quote:

lan sorun da o zaten birader saf mısın nesin kafana göre yorum ayıklıyosun ne halin varsa gör. 1 kere gezdirmeyle olmaz diyo adamlar sana sen hala ama 1 kere gezdiririm yok balkona çıkarırım diyosun bu ne lan böyle. alacan köpeğe eziyet edecen hiç alma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.