Şimdi Ara

Köpeğe şeker verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok salağım.Marketten bişeyler almıstık yiyeceken köprek geldi çok zayıftı bisküvi çıkolata verdim.Acaba kör olmuşmudur?

• olmamıştır
  • köpek onları yedikten sonra gözü döndü her yerde seni arıyo
  • Valla küfür ettim sana , insan bi düşünür. Eğer o köpek kör olursa yaşama şansı yok , bunu bilerek uyuyabilirsin umarım.
  • hiç bir şey olmaz. aksine köpekler şekeri çok sever ve yediklerinde çok mutlu olurlar hatta bazen köpekler böyle ödüllendirilir. ha sen tutupta bütün paketi yedirdiysen olmuştur

ekleme:
    quote:

Bu düşünce tam olarak değilse de yine de yanlıştır. Bir parça şekerli bir yiyecek bir köpeği asla kör etmez. Ancak sürekli olarak köpeğe şekerli yiyecekler vermek köpekte şeker hastalığına ve obeziteye neden olacaktır. bu bağlamda da diyabet hastalığının ilk belirtilerinden biri de iki gözde de katarakt görülmesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 26 Mayıs 2013; 22:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkesaglam

Valla küfür ettim sana , insan bi düşünür. Eğer o köpek kör olursa yaşama şansı yok , bunu bilerek uyuyabilirsin umarım.

ilk defa duydum daha önceden hic bilmiyodum
  • Yedirmemeye dikkat bidaha,kör olabilme ihtimali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az bir şey şeker aldığında anında kör olmaz, ama şekerli şeyler köpekler için çok zararlı. yani 1 zerresi bile hemen kör edecek diye bir şey yok, karaciğerine gelen zarar arttıkça kör olma riski artar. yani daha da şekerli bir şey vermezsen büyük olasılıkla kör olmaz. ama lütfen dikkatli ol, hayvana yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Yedirmemeye dikkat bidaha,kör olabilme ihtimali var.

Diğer köpekleri bilmiyorumda ben çocukken puding artıklarını atardı annem köpeğime hiç birşey olmadı hatta sapasağlamdı

Fazla verseydik olabilirdi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 26 Mayıs 2013; 22:12:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.