Şimdi Ara

Köpeğe Nasıl Yaklaşmalıyım. Köpek bahanesi İle Kızla Tanışacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yan binada benim yaşıtımda bir kız var. Arasıra bahçeye iniyor köpeğini gezdirmek için. Bende bu kızla, Köpeği bahane ederek tanışmak istiyorum,(Çünkü başka tanışacak bahane yok )Fakat sorun şu ki, Köpekleri nasıl sevecem bilmem, Köpek yanıma geldiği zaman köpeğe nasıl davranacam ? Daha önce hiç köpek sevmedim veya ellemedim. Kızla tanışmam için köpeği falan sevmem gerekecek , O arada zaten kızla muhabbete başlarım. Yani demek istediğim. Bu zamana kadar köpeğe dokunmamış olan biri, Köpeği nasıl sevmeli nasıl davranmalı ki ? Kız beni 10 yıldır köpek bakıyor sansın.

Maksat Köpek sevmek değil Kız İle tanışmak. Kardeşiniz olarak yardımlarınızı bekliyorum.

• Relax ol.Diz çök ve önce köpeğin kafasından sonra da gıdı ve döşünden okşa.Kızla konuşurken(kıza bakarken) köpeği sevmeye devam et bu senin rahat olduğun izlenimini verecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bence kıza değil köpeğe yazıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Relax ol.Diz çök ve önce köpeğin kafasından sonra da gıdı ve döşünden okşa.Kızla konuşurken(kıza bakarken) köpeği sevmeye devam et bu senin rahat olduğun izlenimini verecektir.

İşte bunu soruyordum tamda. "Köpeğin yanındayken kıza karşı rahat olmak ". Yorumun için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Sen bence kıza değil köpeğe yazıyon

Şansımı Kızlarda denedimde Olmadı. Şimdi köpeklere sardım bende. Tövbe Tövbe
  • Aman köpek havlarsa fail olursun

• Kopege yaziyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi cins

niye soruyosam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

hangi cins

niye soruyosam

Arkadaş golden seviyormuş

• Bence köpekten korkuyor gibi yap kızın arkasına saklan sarıl ona sonrada cinsini sorarsın
  • Cinsini sor köpeğin tatlı bir şey de sevmeye başla sonra kızı sevmeye başla
  • Kuyruğunu tut çek köpekler çok hoşlanır.

• quote:

hangi cins

niye soruyosam

Golden heralde. Goldena benziyor
  • köpeği kendine ısıttır hastaneye git oda gelir mecburen sonra benimle evlenmessen seni dava ederim hayatın biter de ve tada kızla evlisin
  • ne gerek var büyütmeye?kız köpeği dolaştırırken yanına gidip ben de köpek almak istiyorum çok zorluk çıkarıyor mu aşıları,mamaları vs falan diye sor,sonra şu cinsi alıcam falan de o da fikir verecektir sonra verdiğin fikirler için teşekkür ederim,çok yardımcı oldun bu arada ben x,şu apartmanda oturuyorum de elini uzat o da rica ederim ben de y diyecek sonra kızı her gördüğünde selam ver nasılsın falan diye sor muhabbet ilerler,yapacağın iş çok basit bunu da beceremezsen öl yani o derece
  • quote:

köpeği kendine ısıttır hastaneye git oda gelir mecburen sonra benimle evlenmessen seni dava ederim hayatın biter de ve tada kızla evlisin

Yada Benimle Evlenmesse Ona köpeğini tecavüz edeceğimi sölerim. Bravo Kardeş. Kız bende sağolasın
  • Kucu kucu demede ne yaparsan yap

• Kardeş ben senin tipini biliyorum yani gözümün önüne geliyor bende hiç deneme
  • Haykırdım ya la

• Eml öğrencisiysen kızı unut
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.