Bildirim
köpeğe günde en az 100 tl harcamak

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İsraf.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne harcanabilir ki bir kopege bu kadar?
Kopek besleyen biri konuya gelirse her seyi aciklayabilir
Dogo arjantino besliyom sorulari aliyim
Ayhan. Isterse 1000 tl harcar seni ilgilendirirmi? Bende alman kurdu besliyorum gunluk 50 tl masrafi var ama feda olsun. " Bazen bir köpegin dostlugu; insan in dostlugundan daha iyidir," oke ? ;)
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanbilgin
tv de bunları gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor.
800 tl asgari maaşı çok görürler,işçiye sigortasını yapmazlar , 1 aylık maaşını 3 ayda ödememek için 100 takla atarlar ama fare gibi köpeklerine günlük en az 100 tl para harcarlar.
Fare gibi kopeklere mi
Her zaman insanın ihtiyaç duyduğu para bellidir gerisi gösteriştir. Aynı şekilde hayvanında ihtiyaçları bellidir bir insan nasıl günlük o kadar para harcayabilir ki?
Ama bazı insanlarda hayvan düşmanlığı var hiç beslenmemesi yok edilmesi için bu tür yaygaralar çıkarıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: cooLanqeL44
Ayhan. Isterse 1000 tl harcar seni ilgilendirirmi? Bende alman kurdu besliyorum gunluk 50 tl masrafi var ama feda olsun. " Bazen bir köpegin dostlugu; insan in dostlugundan daha iyidir," oke ? ;)
Ne gibi masrafları oluyor yahu -
Noldu sana günlük 10 TL mi harcıyorlar? -
kopek besliyorum 1,5 yasında ingiliz golden retriever tatlımı tatlı mniik mi minik bir kızım var,gunluk 100tl mi ? valla benim kızın maması en yüksek 100tl desek ayda 200tlyi imkansız gecmesi tabi 100tl dedigime bakmayın en en en en en taş çatlasa değeri söyledim.. maması var zaten benım hayvan sisko degil az yiyor tek aksam maması verıyorum onun harıcınde lc waikikiye gidip 6-7 yas tisortleri alıyorum hatta gecen gun yakali tisort aldım cok sevdi kiz :D -
Bir köpeğin maksimum standart gideri 250 liradır mamasi dahil.
Günde 100 lira harcayanlar hergün yeni bir oyuncak ya da hergün is saatlerinde köpek hoteline bırakıyor olabilir.
yav he he aylık 1500 lira köpeğe harcıyan adam dh'de takılmaz mantık hatası burda başlıyorquote:
cooLanqeL44
cooLanqeL44
cooLanqeL44
cooLanqeL44
cooLanqeL44
cooLanqeL44
-
Zenginler gösteriş meraklıları ve durumu çok iyi olanlar yapıyor bunu. -
Hocam ben orta gelirli bir ailenin çocuğuyum.Golden türü bir köpeğim var.Şöyle söyleyeyim 100 tl bir köpek için gider.Köpeğinizin çeşitli ihtiyaçları (Yuvası,maması,yemek kabı,Şampuanı vb.) gibi ihtiyaçlara zaten en az 60-70 gidiyor geri kalan para köpeğin aylık kontrolleri için (aşısı vb.) 100 tl harcıyorsun ayrıca hayvan beslememek 800 lirayla geçinen bir
aileyi doyurmaz merak etme o 100 lira başka yerde harcanır.
Not:Köpeklere fare kadar hayvan dediğin için kınıyorum -
kim onlar yahu -
biz kendimize tl harcıyamıyoruz adaletini
quote:
Orijinalden alıntı: babavatan5
Hocam ben orta gelirli bir ailenin çocuğuyum.Golden türü bir köpeğim var.Şöyle söyleyeyim 100 tl bir köpek için gider.Köpeğinizin çeşitli ihtiyaçları (Yuvası,maması,yemek kabı,Şampuanı vb.) gibi ihtiyaçlara zaten en az 60-70 gidiyor geri kalan para köpeğin aylık kontrolleri için (aşısı vb.) 100 tl harcıyorsun ayrıca hayvan beslememek 800 lirayla geçinen bir
aileyi doyurmaz merak etme o 100 lira başka yerde harcanır.
Not:Köpeklere fare kadar hayvan dediğin için kınıyorum
Günlük demiş zaten. -
quote:
Ufak at ilkokullu seni
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Golden besliyorum, ayda 200 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 18 Haziran 2013; 23:08:55 >
Benzer içerikler
- en iyi istifa bahaneleri
- al sat yapılabilecek ürünler
- ales zor mu
- dişin arasına birşey kaçması nasıl geçer
- osuruk neden kokar
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X