Şimdi Ara

Kopazar.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edanada bir char almaya karar verdim bazi arkadaslarimin duyduguna gore kopazar.com iyi diorlar zira chari sectim yakin zamanda da parayi yatirmayi dusunuyorum aranizda alisveris eden sorun yasayan veya yasamayan varsa paylasabilir mi lutfen tesekkurler simdiden .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenozHealzU -- 21 Nisan 2010; 19:41:57 >

• yok mu hic bu siteden alisveris yapan yav
  • olsa yazardık dimi
  • Kopazar'dan alışverişim olmadı ama bu siteyle ilgili birkaç konu görmüştüm.Sorun yaşayan olmamıştı zannedersem.
  • Sorun yaşayan oldu !
  • char alirken sorun yasayanlar oldu.
  • peki bir soru soracagim siz olsaniz ne yapardiniz 75 lvl char 60 tlye mi alrdiniz yoksa 0 dan baslayip 1 plat 1 de hf ceker ole mi kasardiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    ankaoutdoor.com güvenlimi?
    8 yıl önce açıldı
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

peki bir soru soracagim siz olsaniz ne yapardiniz 75 lvl char 60 tlye mi alrdiniz yoksa 0 dan baslayip 1 plat 1 de hf ceker ole mi kasardiniz

60 a kadar platsız kas 60 a kadar plat + hf a ama dersenki uraşamam charı al
  • sorun yaşayan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

peki bir soru soracagim siz olsaniz ne yapardiniz 75 lvl char 60 tlye mi alrdiniz yoksa 0 dan baslayip 1 plat 1 de hf ceker ole mi kasardiniz

60 a kadar platsız kas 60 a kadar plat + hf a ama dersenki uraşamam charı al

Iste chari alip alamayacagim garanti degil sorunlar yasanmis :) zaten bazi arkadaslarim var kasanlar onlar yardimci olur normal kasmaya devam ederim
  • 64 65 e kadar bile platsız kasar zaten ya expler düşmeden önce plat ile 40k geliyordu şimdi plat olmadan 40 geliyor
  • Kendin kasmanı öneririm eğer zamanın varsa yok eğer çalışıyorsan veya okulun üniversiten var meşgulsen char almanı tavsiye ederim
    lvl kasarken verdiğin platın da hf nin de parası geliyor geri gb olarak. Ayrıca 1 platinum ve 1 aylık hf ile arkadaşlarında varsa ztn 80 lvl olursun 80 lvl e kadar rahat 10gb de kârın olur üstüne giysin eline silahından ayrı olarak olmaz demeyin oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursaaa

Kendin kasmanı öneririm eğer zamanın varsa yok eğer çalışıyorsan veya okulun üniversiten var meşgulsen char almanı tavsiye ederim
    lvl kasarken verdiğin platın da hf nin de parası geliyor geri gb olarak. Ayrıca 1 platinum ve 1 aylık hf ile arkadaşlarında varsa ztn 80 lvl olursun 80 lvl e kadar rahat 10gb de kârın olur üstüne giysin eline silahından ayrı olarak olmaz demeyin oluyor

Universitede okuyorum aslinda para sorun degil ama genede bosu bosuna kaybetmeye degmez degil mi :) neyse nasilsa afk oluyorsun kural boyle kasmak icin kendim kasarim madem bi de su lanet ttnet durup durup neti kesmese

• Bırakın şu oyunu oynamayı. Bu oyundan artık bir halt olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.