Şimdi Ara

Konyaya gidiyorum. Tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selcuk Üniversitesini kazandım. İzmirden gidicem. Sosyal hayat, semtler, tutuculuk durumu falan nasıldır? Konyalı arkadaşlar akıl verirlerse sevinirim. Gazetecilik okuyacağım.

• izmirde gördüğün hatunları unut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok eskiden gitmiştim bir fikrim yok ama tek bildiğim insanlarının aşırı tutucu olduğu.Tabi internetten okuduğum şeyler bunlar.Orada yaşayan arkadaşlar daha iyi aydınlatır.
  •  Konyaya gidiyorum. Tavsiyeleriniz.

• galiba ev tutacaksın.internette orda burda konyanın insanları çok tutucu diyolar.artık böyle bişey kalmadı diye düşünüyorum.ama izmirdeki gibi rahat biryer değil onu söyleyim.hele bosna taraflarının konyayla hiç alakası yok.çok rahat ve güzel bir yer.kiralar ucuz ve nerdeyse bütün evlerde doğalgaz var.rahat edersin burda.başka sormak istediğin bir şey var mı?
  • Ben 2saate kurtuluyorum kel memleket ya kampus tarafi nasil bilemem

• Sana tavsiyem imkanın varsa hiç yurtlarla uğraşma direk eve çık eve.Tabi Bosna Hersek dışında tutma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmiri arayacaksın önce onu bi söyleyim. Ama ulaşım konusunda sıkıntın olmaz. Şehrin bi ucundan bi ucuna yürüyebilirsin :D Ama sen kampüs tarafında olacaksın. Konyada takılacağın en kalabalık ortam zafer. Tek bir yeri var :) Sen bakma öyle insanları çok muhafazakar dediklerine. Öyleler ama kimse karışamaz sana. Paraya çok önem verir konyalılar haberin ola. Etli ekmek yemekten sıkılacaksın. Karnın açsa düğünler sayesinde doyurursun. Etin üstüne kavurma koyarlar bamya çorbası verirler vs. Sabittir düğün yemekleri. Ama 5-6 kişi tek bir tabaktan yer ben o yüzden hiç hazzetmem ama o konuda sıkıntın yoksa tadı çok güzel oluyor :) Büyük alışveriş merkezi olarak Real, Kulesite ve kipa var. Yeni olarak Kent plaza mı ne açılıyor. Otobüsve tramvay el kart sistemi ile çalışıyor. El karta yükletiyorsun normal el kart 1 tl çekiyor öğrenci 0.85. Araba veya motor yoksa bir bisiklet alabilirsin dümdüz yollar hiç yokuş yok en uzak yere bisikletle 15-20 dkda gidersin. Genelde yazları etkinlikler oluyor, kışın hiçbirşey yok. Yazları bahar şenlikleri, fanta, ve kültür parkta 100 gün 200 etkinlik gibi şeyler var. En pis yerleri, Doğanlar, Araplar, Yenimahalle falandır. Onlar kendini çok belli eder zaten çingenler işte.

Hatta Konya yeni mahalle uyuşturucu baskını çok meşhurdur. Gülmekten ölürsünüz :) Konya uyuşturucu baskını sansürsüz diye aratırsanız çıkar sanırım. Ama sansürsüzünü izleyin kopmalık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Selcuk Üniversitesini kazandım. İzmirden gidicem. Sosyal hayat, semtler, tutuculuk durumu falan nasıldır? Konyalı arkadaşlar akıl verirlerse sevinirim. Gazetecilik okuyacağım.

vayy bende geçen sene kazandım ve izmirden gittim bölüm ne ? yarın 1 yıllık deneyimlerimi anlatırım
  • İzmir'den Konya'ya gidilir mi la?
  • kaşık al

• beyler yorumlarınız için teşekkür ederim, mekanlar hakkında bilgi veren arkadaşımada çok teşekkür ediyorum, önümüzdeki dört yıl boyunca karşılaşırız artık oralarda. bu arada ev tutucam, internetten bakıyorum. bu konudada önerilerinizi alabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Moonstar1907

quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Selcuk Üniversitesini kazandım. İzmirden gidicem. Sosyal hayat, semtler, tutuculuk durumu falan nasıldır? Konyalı arkadaşlar akıl verirlerse sevinirim. Gazetecilik okuyacağım.

vayy bende geçen sene kazandım ve izmirden gittim bölüm ne ? yarın 1 yıllık deneyimlerimi anlatırım

gazetecilik hocam. Alaaddin Keykubat kampüsündeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 20 Ağustos 2012; 2:13:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.