Şimdi Ara

Konyalılar kaliteli maldan anlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorumda konyada, çok sayıda nissan sunny var, her köşe başında gördüm bir tane, tesadüf olamaz. Adamlar sorun çıkarmayacak kaliteli aracı çok iyi keşfetmiş, diğer anadolu illeri gibi kendilerini dandik fransız araçlarına köle etmemiş, parası olanlarda genelde bmw alıyor, 1 hafta konyada kaldım aile işlerinden dolayı abartmıyorum 6 tane 540i gördüm efsane kasalardan. Konyalılar ağızlarının tadını biliyor

f30,f10 nüfüsü da baya fazla idi.

Not: Kayseriliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 23 Kasım 2012; 14:19:11 >

2004 Volvo S60R (SOLD)
  • Konyalılar yıllardır Nissan arabalarını kullanıyorlar. Konyalılar Fransızlara teslim olmamışlar. Nissan almışlar ama Nissan'ın son senelerdeki arabalarında, dizellerinde dCi motor var. dCi Renault'a ait. Renault Fransız menşeili. Konyanın geleceği fransız gibi görünüyor.

Bu arada Konya'lıyım. İstanbul'da yaşıyorum.

Orijinalden alıntı: topaz42

Konyalılar yıllardır Nissan arabalarını kullanıyorlar. Konyalılar Fransızlara teslim olmamışlar. Nissan almışlar ama Nissan'ın son senelerdeki arabalarında, dizellerinde dCi motor var. dCi Renault'a ait. Renault Fransız menşeili. Konyanın geleceği fransız gibi görünüyor.

Bu arada Konya'lıyım. İstanbul'da yaşıyorum.

Ben eski nissan lardan bahsediyorum.
    2004 Volvo S60R (SOLD)
  • Konyada seat toledo ve nissan primerada cok tutulur...
    Nufus Konya;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyalıyım ve yıllardır durum aynı..

Nissan Primera,
    Skoda Octavia elegance 2001-2003 model
    Seat Toledo 2001-2004 model

acayip tutulur ve her galeri de bile bu arabalardan vardır..
    Hatta küçük şehirlerden temiz Octavia bulup,konya da satıp ciddi para kazananlar var.
    Seat Toledonun diğer bir memleketi de Anteptir.Ciddi manada Toledo görürsünüz Antepte ve ilanlarda..
    Cidden konyalı işi çözmüş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 23 Kasım 2012; 14:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Peki Nissan Sunny, Skoda Octavia veya Seat Toledo'yu arabadan anlayanların seçtiği model olduğu kabulünü neye göre yapıyoruz??
    Bu arabaları "kaliteli" yapan neymiş cidden merak ettim?

Aslında kaliteliden öte şöyle bir durum var. Bu arabalar bu şehirde çokça var. Piyasası oluşmuş. Nereye gitseniz yedek parçasını bulursunuz Konya içinde. Nissan bile ağırlıklı olarak o şehire gönderiyor parçaları.

Mesela bizim arkadaş İstanbul'da Nissan Sunny alacaktı. galerici arkadaşı şöyle demiş ona.

-Arabayı alıp Konya'da kullanacaksan gözün kapalı al. Yok, İstanbul'da kullanacaksan parça sıkıntısı çekersin. demiş.

Peki Nissan Sunny, Skoda Octavia veya Seat Toledo'yu arabadan anlayanların seçtiği model olduğu kabulünü neye göre yapıyoruz??

Octavia VW altyapısını tamamiyle ütilize eden, vw fiyatının çok altında satılan underrated bir araç.

Seat hakkında bilgim yok.

Nissan sunny inanılmaz bir araçtır, efsane kasa corollaya rakiptir dayanıklılık olarak.
    2004 Volvo S60R (SOLD)
  • Nissan var dediler geldik.

2000 NISSAN Primera 1.6 Comfort Metalik Gümüş
    [lokal piyasası var]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

Octavia VW altyapısını tamamiyle ütilize eden, vw fiyatının çok altında satılan underrated bir araç.

Seat hakkında bilgim yok.

Nissan sunny inanılmaz bir araçtır, efsane kasa corollaya rakiptir dayanıklılık olarak.

köyden dün geldim...tam olarak ne dediniz...

• Konya'da 42 plaka Chevrolet Camaro gördüm. Siyah renkti 2011 modeldi. İzmirde bile gördüğün 2 3 Camaro nun hic biri 35 degil de 34 plakayken Konya'da 42 plaka Camaro görmek şaşırttı beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamnında yurtdışında öğrenci iken kısa süreli de olsa 2 tane sentra (sunny) sahibi oldum, birisi 87 diğeri 94 model. her ikisi de küçük, atak ve çok güzel araçlardı. tam bir öğrenci arabası. ciddi sorun çıkarmayan uzun süre giden araçlardır.

Orijinalden alıntı: SamsClient

Bakıyorumda konyada, çok sayıda nissan sunny var, her köşe başında gördüm bir tane, tesadüf olamaz. Adamlar sorun çıkarmayacak kaliteli aracı çok iyi keşfetmiş, diğer anadolu illeri gibi kendilerini dandik fransız araçlarına köle etmemiş, parası olanlarda genelde bmw alıyor, 1 hafta konyada kaldım aile işlerinden dolayı abartmıyorum 6 tane 540i gördüm efsane kasalardan. Konyalılar ağızlarının tadını biliyor

f30,f10 nüfüsü da baya fazla idi.

Not: Kayseriliyim

hani ya benim 50gr pastırmam (kayseri)
    Konyalıdan başkasına bastırmam (konya)

Amenieyn

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Konya'da 42 plaka Chevrolet Camaro gördüm. Siyah renkti 2011 modeldi. İzmirde bile gördüğün 2 3 Camaro nun hic biri 35 degil de 34 plakayken Konya'da 42 plaka Camaro görmek şaşırttı beni

Memleketim insanı kirli çıkıdır.
  • konyada yaşayanlar arkadaşlar porsche panamera kaç tane var yahu ... abartmıyorum ben değişik plaka ve renk en az 10 tane gördüm caddelerde :) ama hepsi 34-06 plaka nedense ... konyalı olduklarından utanıyorlarmıdır nedir bilemedim... birde yeni kasa 5 epeyce var neredeyse şahin doğandan çok... passatta çok tutulur konyada ...

bu arada konya gerçekten tam bir capon cenneti :) heryer nissan honda toyota...

geçen zafer tramvay durağı ışıklarında durdum. etrafıma şöyle bir baktım ışıkta önde duran 5 araba, yaris, corolla, corolla, ben avensis, auris :) inip foto çekecektim adamlar tersler diye çekemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 23 Kasım 2012; 16:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

Konyalıyım ve yıllardır durum aynı..

Nissan Primera,

Hatta küçük şehirlerden temiz Octavia bulup,konya da satıp ciddi para kazananlar var.
    Seat Toledonun diğer bir memleketi de Anteptir.Ciddi manada Toledo görürsünüz Antepte ve ilanlarda..

Birde Şahinleri indirip ses sistemi ekzos çakma xenon takıp 20 liralık gaz basıp Merkezden gelen ve Bosnada ara gazı çekip kızlara hava attığı zanneden büyük bir Şahinci kesimi de var ama Konyada onu atlamışsın sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

quote:

Orijinalden alıntı: idril

Konyalıyım ve yıllardır durum aynı..

Nissan Primera,

Birde Şahinleri indirip ses sistemi ekzos çakma xenon takıp 20 liralık gaz basıp Merkezden gelen ve Bosnada ara gazı çekip kızlara hava attığı zanneden büyük bir Şahinci kesimi de var ama Konyada onu atlamışsın sanırım

Onlar depremden sonra en güvenli şehir diyerek Konya'ya gelip yerleşen guruhlardan olabilir.

Ben senelerdir Konya'ya gidip gelirim. Eşinizle, kızkardeşinizle minibüse binersiniz. Bir adam kalkar hanımının yanından. Sizin hanımınıza, kardeşinize yer verir. Konya insanı sıcaktır. İyidir.

Hatta gözümle gördüğüm bir olay. Adam hanımı ile bindi dolmuşa. sadece bir erkek yanı boş. Eşiyle oturan bir adam yeni binen kadına yerini verdi. kendisi tek başına oturan adamın yanına geçti. hani bazılarının haremlik selamlık diyerek eleştirdiği, fakat aslında doğru olan bir şeyi Konya halkı hala uyguluyor.

• 90 model Sunny'miz vardı bir zamanlar.
    4 otomatik cam,elektrikli aynalar,merkezi kilit,klima,simetrik fren sistemi gibi özellikleri vardı.
    Şahin-Doğan'dan daha ucuza almıştık ve onlardan daha kaliteli ve iyiydi.(Babamı, hiç kuş serisi otomobil sahibi olmadığı için çok takdir ederim her zaman)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.