Şimdi Ara

Konya Doğanhisar Üni Okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl tercihim de konya Selçuk üniversitesi doğanhisar meslek yüksek okulu çıktı. Fakat kykya başvururken orada yurt olmadığı yazıyordu. Mecburen özel yurta ya da eve çıkıcam. Ama tabii ki bizde eve çıkmaya ne para ne de arkadaş var. Sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Cevaplarsanız çok güzel olur hoş olur. İ

Bursa da yaşıyorum ve konyaya giden otobüsler doğanhisardan geçiyor mu? Ya da konya dan doğanhisara otobüs nereden kalkıyor? Otogara çok mu uzak?

Doğanhisarda yaşayan varsa anlatabilir mi? Nasıl bir yer? Yaşama olanakları nasıl? Öğrenciye karşı tutumları, insanları nasıl?

Bir de doğanhisar da yurt fiyatları hakkında bilgisi olan var mı, zaten gitmeden önce arayıp soracağım ama buradan da bilgi alayım.

Son olarak doğanhisar da okuyan başka öğrenci arkadaşlarım var mıdır forumda? Orada fazla yabancılık çekmeyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum hevesini kırmak istemem ama bence orada okumanın ne sana faydası olur ne ailene 1 sene daha hazırlanabiliyorsan git hazırlan çok iyi çalış güzel yerlerde oku en kötü kendi şehrinde okursun.En güzel gençlik yıllarını köy yerlerinde rezil etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Zaten 1 yıl bekledim bir yıl daha bekleme durumum yok. 2yıl okuyup dgsye girmeyi düşünüyorum. En kötü 1yıl orada okuyup tekrardan yksye girerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben doğanhisarlıyım delikanlı sor bakıyım
  • Çok ballı çocuksun vesselam, doğanhisarlı üye buldun bak.

1- En lüx evin kirası 400TL filandır , 250TL ye barınacak bir ev bulabilirsin ama insanı biraz terstir belki kiralamak istemeyedebilir.
    2- 2-3 tane özel yurt var aylık 1000 lira filan alıyorlardır fiyatı salladım, eve çıksan daha ucuza gelir bide 2.buldunmu tamamdır.
    3- Havası serttir bursaya benzemez yazın tşört gezersin gündüz,akşam yorganla yatarsın.
    4- Kalariferli ev seçeneği kısıtlı, sobalı çoğu genellikle, doğalgaz yok orda tüp var aygaz var.
    5- Konya merkeze Otobüsle 1 saat 40dk filan sürer 2 saate bir otobüs var.

6- La oğlum insan tercih yaparken hiç mi bakmaz orası ilçe 5000 nüfus var köy gibi bir yer orda 2yıllık üni okuyup ne yapacan gir bi işe çalış 3 kuruş para kazan bursadan konyaya birde doğanhisara üni okumaya mı gelinir kafan mı güzel ?

7- Son cümleyi dışardan okumaya gelen çocuklara kurmayı çok istedim de denkgelmemişti.

8- Oraya elini sallayanı alıyorlar zaten DGS den başarılı olacağını gerçekten düşünüyormusun ?
    9- Babanın numarasını atarsan arayıp seni göndermemesi konusunda ikna edebilirim.

• Bir ara istanbul arabası doğanhisardan geçiyordu, para filan yatırmadan atla otobüse git gör kendin karar verirsin.
  • Tercih yapmadan önce Doğanhisar'ı mutlaka gör.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya üni vs Kocaeli üni
    7 yıl önce açıldı
    Manisa Tıp vs Konya Meram Tıp
    geçen yıl açıldı
    Eskişehir osmangazi tıp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hatalı seçim yapmişsin bence :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.