Şimdi Ara

Konya'da Öz Anne Dehşeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konya’da, iki yıl önce ayrıldığı sevgilisinden dünyaya gelen 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına şiddet uygulayan kadının "insan öz çocuğuna bunu nasıl yapar" dedirten dehşet verici görüntüleri ortaya çıktı.

    Olay, Konya’nın Selçuklu İlçesi Yazır mahallesinde bir evde meydana geldi. Cumhuriyet Polis Merkezine giden Havva K. (36)’nin yakınları 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına sürekli şiddet uyguladığı ihbarında bulundu. İki yıl önce ayrıldığı dini nikahlı eşinden dünyaya getirdiği oğlu Ş.A.(5) ile kızı M.A. (4)’yı zaman zaman yakınlarının yanında döven kadın yakınlarının ihbarı üzerine gözaltına alındı. Havva K. poliste “oğlum itince düştü, alnındaki kızarıklık bu nedenle oluştu” diye ifade verdi. Bunun üzerine Havva K., ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

    KALBİNİ YUMRUKLUYOR

    Serbest kaldıktan sonra çocuklarına şiddet uygulamaya devam eden cani annenin oğlu Ş.A.’yı darp ederken yakınları tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kadın kanepede oturan oğluna yaklaşarak yumruk atıyor. Ağlayarak acılar içinde kıvranan çocuğuna şiddet uygulamaya devam eden kadın oğlunun kalbine “öl” diyerek yumruk vuruyor. Başka bir görüntü de ise zanlı "yeter bıktım" diyerek oğlunu sopayla darp ediyor. Bu esnada yanında oturan başka bir kadının da "vurma korkut. Senden yüz buluyor, şımarıyor" dediği duyuluyor.


    Allah bunların belasını versin. Sinirden deliye döndüm. Kayserideki çocuklara olan sinirimiz geçmeden bunu gördüm. Idam şart bu mahluklara. Lanet olsun sizin gibi alçaklara.


    http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1731527



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 1 Ocak 2016; 11:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Biz bu canlılarla aynı havayı soluyoruz düşünebiliyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu da hapise tıksınlar, hayır bizim adalet sistemine güvendiğimden değil, hapiste onu bi güzel s..yorlar, o sisteme güveniyorum ben, ki geçen de bi tanesini böyle hastanelik ettiler
  • Belli ki hırsını çocuklardan çıkarıyor. Allah kahretsin böylelerini...
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Aynen adaletin yapamadığını mahkumlar yapıyor. Acınacak durumda hukuk sistemimiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada böyle kınıyoruz da bu ülkenin %80'i böyle büyüdü.Dayakla büyüyen bir millet olarak ne kadar ilim,irfan,gelişme,büyüme bekleyebiliriz ki. Kafasızlığımızın,insalıktan zerre kadar nasibimizi almadığımızın kanıtı ahanda bu videolar.Bunlar bir de görünen kısım görünmeyen kısımlarda neler vardır.

    Ekleme:

    Videonun sonunu da izledim bu kadının yaşaması külliyen zarar.Bir anne,öz bir anne kendi çocuğuna bunu yapıyorsa tanımadığına,elin çocuklarına neler yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 2 Ocak 2016; 19:16:03 >
  • İnsanlıktan çıkmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkenin tamamı böyle,bu ülkeden hiçbirşey olmaz
  • Dayak atarak aptallarına bir nesil. Çocuk dayak yiyorsa ya çok zeki ya da aptal olur. Bizim ülkenin toptan travma tedavisi görmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.