Şimdi Ara

Konya'da Galatasaraylı Taraftara Yapılan İşkence Görüntüleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Glaxo Smith Kline kullanıcısına yanıt
    anlamazlar ama hocam.

    Şimdi Konya hukümete yakın ya, taraftar kitlesinin siyasi duruşu malum ya,

    Konyaspor taraftarı üzerinden siyasi nefretini kusacak malzeme çıktıklarını sanıyorlar.

    Olayın özüne bakanda idrak eden de edebilecek olan da yok. Olayın özü Konyalılar dinci, İşid mantığında şiddet kullanıyorlar.

    Şiddetin her türlüsüne her yerde karşıyız. ama söz konusu durum,, çoğunluk, değerler, yaşam alanı olunca buna saygı göstermeyene de olduğu gibi kabullenemeyiz. bir eylem yerine getirilmeli

    Olayın özüde bu Konyalı futbol severlerin kendi şehrinin takımı dururken popülizm, özentilik, başarı ve güce tapınma gibi basit insanların peşinden koştuğu değerler yüzünden bir İstanbul takımını destekleyen kendi hemşerisine tepki gösteriyor.

    ama duruma böyle bakmıyorlar işte, her yerde olduğu gibi futbolu da siyaset üzerinden konuşuyorlar.

    Bilmezler mesela İzmir'i Göztepe'yi Karşıyaka'yı. Bilmezler İzmir'de Göztepe amatöre bile düştüğünde onbinlere oynadığını, statlara sığmadığını.

    Bizler aman takım amatörde, 3. ligde deyip gidip başka takım tutmadık. destek verdik, süper lige çıkardık.

    Bugün Göztepe 9 bin kişilik stadında oynarken, 3 büyüklerle oynarken üzerinden 80 bin kişilik Atatürk stadında oynamayı reddederken.

    stat geliri, hasılat gibi maddi kavramlar için takımımızı riske etmiyoruz.

    Mesela 5 Kasım'da Göztepe-Beşiktaş maçı var. Kulüp olarak yazılı kurallar gereği deplasman takımına verilecek en fazla bilet sayısını veriyoruz. 300

    Ne takımlar biliyorum 3 büyüklerden birisi ile maç yaptığında hasılat gibi maddi kavramlar üzerinden deplasmana daha fazla yer verdiklerini. Yada kalkıp deplasman takımı taraftarı forması atkısıyla ev sahibi takım tribününe oturduğunu.

    eğer futbolda bazı şeylerin düzelmesini istiyorsanız, yabancı kuralı, vergi affı vs. falan bunlardan ziyade, 3 büyüklerin hegomaonyasının kırılmasından başlanmalı ilk önce.

    Ama Konyada oturan birisinin kalkıp Konya- Galatasaray maçında Konya'da üzerinde Galatasaray formasıyla gezerse.

    bu zihniyette, futbolda değişmez.




  • Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    şimdi Konya'da yaşayanların Galatasaray forması giydi diye bu çocuğa yaptıklarını kendimce haklı gerekçelerden ötürü doğru buluyorum diye, kötü bir şeyler söylemeyi ima edip, ban yemeyim diye susuyorum ayakları yapıyorsun ya.

    Şu açıdan da düşünmeni isterim. Yıllarca milli takım İstanbul'da maç yaptı. gidenler hep kendi kulüp formaları ile gitti tribüne. Bütün medya mensupları, futbol yorumcuları, spor adamları eleştirdi. Milli maça milli forma ile gelin diye.

    Yaklaşık 1, 1 buçuk senedir, milli maçlar Konya'da oynanıyor, son 2 maç Eskişehirde oynandı. Antalya'da da 1 maç oynandı.

    Tribünler tıklım tıklımdı. Hangisinde kulüp forması vardı?

    demekki Anadolulu futbol sever milli takım ile kulüp takımı arasındaki farkı, nerede ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor.

    işte Türk futbolunda kırılması gereken nokta da bu, futbolun 3 büyükler üzerinden dönmediği. 3 takımın baş rol diğerlerinin figüran olmadığının farkına vardırılması.




  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Sunduğun gerekçeler yağmayı, hırsızlığı, gaspı, darbı, hakareti ve küfrü daha kabul edilebilir kılmıyor. Daha kabul edilebilir kılmaya çalıştığın için yazdım o mesajı-sonra da sildim tabi.

    Milli takım maçlarına kulüp formasıyla gitmekte ne gibi bir yanlışlık var; bunun konuyla alakası nedir zaten anlamadım.
  • söz konusu olan Türk toplumu, konu futbol taraftarlığı olunca saydığın yağma, hırsızlık, gasp darp, hakaret ve küfür her daim var.

    Taraftar otobüsü deplasmana gider, yol üzerinde benzin istasyonunun marketini yağmalar. yada çalar.

    Maç biletini internetten satın almışsındır. alırken koltuk sıra numarasına dikkat ederek almışsındır iyi yerden izleyeyim diye. Seninle aynı takımın taraftarı sırf yeri güzel diye kendi biletinin koltuk sırasını nosunu bilmeden senin yerini gasp eder.

    statlarda asayişten sorumlu polisler genellikle karakol polisidir. daha bir olay, bir arbede bile olmamışken, karakollarda oturmak varken gelip bunlarla uğraşıyoruz diye sinirlenirler, en ufak olayda da darp eder.

    kendi arasında her daim küfür ve hakaret eden bir toplum ken futbolda küfürün olmaması kadar doğal bir şey zaten olamaz.

    Dolayısıyla sanki bu kavramlar genelde yokmuş gibi düşünüp bu olayı büyük bir suç durumuna getirmek çok normal gelmedi bana. Dediğim gibi Konya'nın siyasi duruşundan ötürü Akp muhaliflerinin Konyaspor üzerinden bir linç girişimi olduğu çok açık seziliyor.

    bende AKP li olmayan birisi olarak söylüyorum ki. Konunun siyasetle alakası yok. Konya taraftarı kendi şehrinin takımına sahip çıkıyor. bu olay bu kadar basit.

    Milli takım maçlarına kulüp takımı ile gidilmesi mevzu içinde ben isim vermeyeyim ama senin sevdiğin bir spor yorumcusu var ise onun bu konuyla ilgili düşüncesinin yazıya dökülmüş hali illaki vardır onu bulup okumanı daha çok tavsiye ederim.

    Zira bu olayı herkes eleştirdi bu ülkede ve herkeste aynı şeyi söyledi. Konu içinde yeni ve bir başka polemik yaratmamak ve konuyu dağıtmamak adına bunun hakkında burada yorum yapmayı doğru bulmuyorum.




  • Bu adamların böyle göründüğüne bakmayın bunlar herkesten korkaktır.Tek başına bulmuşlar çocuğu sataşmışlar.İnşallah emniyet gerekeni yapar ve hapis yatarlar akılları başlarına gelir.

    Bir Beşiktaşlı olarak üzüldüm bu yaşananlara.Galatasaray'a da teşekkürler.Bu öğrenci kardeşimizi derbiye çağırması güzel bir hareket.Harçlıklarını biriktirip aldığı formayı yakıyorlar.Hiç mi vicdan yok anlamıyorum.Bu kardeşimize bütün futbolcuların imzaladığı bir forma da hediye etsin Gs kulübü.Bu olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be "delikanlılara" bak
    bunlar dışarıda adamım biye dolaşıyor ha 1 kişiye 10 kişi çullanan soysuzlar
    hak ettikleri en ağır ceza verilsin diyeceğim de ülkede adalet olmadığını bunların ödüllendirileceğini biliyorum
    Madem adalet yerini bulmuyor bu ülkede biz kendi adaletimizi sağlayacağız.Konyalılar Arenada sizin annenizin ellerinden öpeceğiz gelin bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 16 Ekim 2017; 15:4:7 >
  • Anadolu’da bu olaya şehr-i müdafa diyorlar. Nasıl cadde de Gslı ve Bjklılar dayak yiyorsa Anadolu’da da da böyle. Konyalılar artık çok göze batmaya başladı sert bir kayaya çarpmaları yakın. Olayda yer alan veletlerin profillerine baktım hepsi hava civa peşinde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya
  • Çukurda vuracağız Konya

    Konya'da Galatasaraylı Taraftara Yapılan İşkence Görüntüleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winwin35

    yerel değerlere sahip çıkma, şehrinin temsilici yerine gidip başarı endeksli güçlünün yanında durma psikolojisi ile güçlünün yanında olmak.

    Bak sana şöyle bir şey söyleyeyim Bağış Erten ile Banu Yelkovan kaç sene önce yenilsen de yensen de diye bir taraftar programı sunuyorlardı. Orada bir Kasımpaşa taraftarı vardı adam İngiliz. diyordu ki ben İngiltere'de Stoke şehrinde yaşıyordum. Stoke takımını tutuyorum, sonra iş için Türkiye'ye geldim Beyoğlunda yaşıyorum araştırdım semtin takımı Kasımpaşa imiş araştırdım, bilgi sahibi oldum maçlarına gidiyorum Ben Kasımpaşalıyım diyor adam. hatta sonra bununla ilgili bir program yaptılar neden Türkiye'de herkes 3 büyüklere yöneliyor, avrupa'da durum ne şekilde bizde ne diye youtube'ta falan vardır. izlemeni tavsiye ederim

    işte futbolun beşiği olan ülkenin vatandaşının futbolun ve takıma verdiği değer ve bakış açısıyla senin bakış açın arasındaki fark ta bu şekilde.

    Bizde bir Türk takımı Avrupa'ya gidiyor, ülke olarak hürra o gece hepimiz o takımlı oluyoruz İspanyollar Şampiyonlar ligi finalinde 2 takımla oynuyor.

    İşte popülizm uğruna sadece 3 takımı desteklersek, uluslararası arenaya da ancak 1 takım çıkartabiliriz.

    Ancak Konya gibi, Bursa gibi, Eskişehir, Antalya gibi futbol potansiyeli olan şehirlerde, zengin iş adamından sokaktaki vatandaş ve taragftarına kadar vatandaş şehrinin takımına sahip çıksa hem rekabet olur, buda futbolun kalitesini zenginleştirir, hemde Avrupa'ya daha çok temsilci çıkartabiliriz.

    Anlatabilmişimdir umarım.

    Aga sen ne saçmalıyorsun hala çözemedim illa dövmek mi lazım 3 büyükleri tutuyor diye bu nasıl bşr kafadır bu arkadaşın zekasına saydırmak isteyen artılasın başka diyecek bir şey bulamadım çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O holiganlardan bir adet de şu konuda var. Şehr-i müdafaaymış, İstanbul takımı tutulmazmış. Sana mı soracağız? Şu forumdaki kaşının üzerinde gözün var diyerek ceza vermek için fırsat kollayan yöneticiler olmasa bu izansıza anlayacağı dilden konuşurdum. Şu ergeni alıntılayıp durmayın lütfen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi şehrinin takımını tutup tutmama meselesi değil arkadaş bu olay ! Taraftar falan değil bu asalaklar ! Başka bir şey..



    Yaww ama kendi şehrinin takımını tutmaları gerek ama yaww....Hadi canım sende ! Delikanlıymış peehh..Hayır her orada yaşayan insan o şehirli mi oluyor yani ? Böyle bir abukluk olamaz.Orada genç okumaya gelmiş daha yeni gelmiş 4-5 yıl okuyup gidecek ! Sen buna diyorsun ki 2 ay önce şehre gelmiş adama diyorsun ki eeee neden şehrin takımını tutmuyorsun ! Bak bak..abukluğa bak !



    Zaten grup halinde dolaşıyorlar tek başlarına bir mok yapamazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winwin35

    anlamazlar ama hocam.

    Şimdi Konya hukümete yakın ya, taraftar kitlesinin siyasi duruşu malum ya,

    Konyaspor taraftarı üzerinden siyasi nefretini kusacak malzeme çıktıklarını sanıyorlar.

    Olayın özüne bakanda idrak eden de edebilecek olan da yok. Olayın özü Konyalılar dinci, İşid mantığında şiddet kullanıyorlar.

    Şiddetin her türlüsüne her yerde karşıyız. ama söz konusu durum,, çoğunluk, değerler, yaşam alanı olunca buna saygı göstermeyene de olduğu gibi kabullenemeyiz. bir eylem yerine getirilmeli

    Olayın özüde bu Konyalı futbol severlerin kendi şehrinin takımı dururken popülizm, özentilik, başarı ve güce tapınma gibi basit insanların peşinden koştuğu değerler yüzünden bir İstanbul takımını destekleyen kendi hemşerisine tepki gösteriyor.

    ama duruma böyle bakmıyorlar işte, her yerde olduğu gibi futbolu da siyaset üzerinden konuşuyorlar.

    Bilmezler mesela İzmir'i Göztepe'yi Karşıyaka'yı. Bilmezler İzmir'de Göztepe amatöre bile düştüğünde onbinlere oynadığını, statlara sığmadığını.

    Bizler aman takım amatörde, 3. ligde deyip gidip başka takım tutmadık. destek verdik, süper lige çıkardık.

    Bugün Göztepe 9 bin kişilik stadında oynarken, 3 büyüklerle oynarken üzerinden 80 bin kişilik Atatürk stadında oynamayı reddederken.

    stat geliri, hasılat gibi maddi kavramlar için takımımızı riske etmiyoruz.

    Mesela 5 Kasım'da Göztepe-Beşiktaş maçı var. Kulüp olarak yazılı kurallar gereği deplasman takımına verilecek en fazla bilet sayısını veriyoruz. 300

    Ne takımlar biliyorum 3 büyüklerden birisi ile maç yaptığında hasılat gibi maddi kavramlar üzerinden deplasmana daha fazla yer verdiklerini. Yada kalkıp deplasman takımı taraftarı forması atkısıyla ev sahibi takım tribününe oturduğunu.

    eğer futbolda bazı şeylerin düzelmesini istiyorsanız, yabancı kuralı, vergi affı vs. falan bunlardan ziyade, 3 büyüklerin hegomaonyasının kırılmasından başlanmalı ilk önce.

    Ama Konyada oturan birisinin kalkıp Konya- Galatasaray maçında Konya'da üzerinde Galatasaray formasıyla gezerse.

    bu zihniyette, futbolda değişmez.


    İnşallah formamla sokakta gezerken zaferde falan bana denk gelirsin de en ufak bişey demeye kalkarsın. Maçan yerse tabi.



    2 yıldır Konyaspor biraz palazlandi diye halk ilgi göstermeye başladı. Ben bile stadta maç izlemeyi sevmememe rağmen kombine aldım. Bir iki yıldan küme düşer kimse stadın yolunu bile hatırlamaz merak etme

    Ayrıca bu duruma maruz kalan kardeşimiz keşke direnseymis bu çakallara. Karşında 5 çakal da olsa 4 yumruk yesen iki tane de sen geçirirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasist Diktator -- 17 Ekim 2017; 12:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuda elemanın biri saçmalamış yok popülist İstanbul takımı yok şehri müdafaa falan diye...

    Belli ki mağdur olan arkadaşımız oranın yerlisi değil, okumak için gitmiş. Ama pek misafirperver bir şehre gittiği için biraz sorun yaşamış.


    İstanbul'da doğdum büyüdüm. Beşiktaşlıyım. Galatasaraylı kardeşimizin arkasındayız.





    Konu ile alakasız not: Forumda bugün sorun var bir sürü şey yazıyoruz sadece gülücükleri atıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 17 Ekim 2017; 13:8:32 >




  • Konudaki velet arkadasimizi sikayet edin. Kendisi holigan ve insanlari siddete tesvik ediyor. Yapistirin BTK ye yazdıklarını. Yarin oteki gun gidip evinden alsinlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polis yakalamış savcılık serbest bırakmış bu magandaları
    bu ülkenin adaleti bu işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkka

    Konudaki velet arkadasimizi sikayet edin. Kendisi holigan ve insanlari siddete tesvik ediyor. Yapistirin BTK ye yazdıklarını. Yarin oteki gun gidip evinden alsinlar.

    Hiç bir şey olmaz. Video ve sosyal medya kanıtlı 4 tane holiganı bıraktılar o ergeni mi alacaklar?

    Adalet bu ülkede sadece bir kadın ismi.
  • Hitler gibi dünyanın en saygın liderinin görüşü olan nasyonel sosyalizme inanmış biri olarak kalkıp aynı düşüncede ki kamerad'a bu tarzda konuşman gerçekten saçma olmuş.

    Benim zaten Konya taraftarının yaptığı şeyin dozu doğru olmamakla birlikte, yapma nedenlerini doğru bulurken, yine Nasyonel Sosyalist fikirden yola çıkarak bunun doğru olduğunu belirttim.

    Doğru olan ne, insan kendi yaşam alanı (Lebensraum) çevresindeki değerlere sahip çıkmalı. Almanya'da doğma büyüme bir Münihlinin, başka bir takım tuttuğunu göremezsin.

    Türkiye'deki futbolun içler acısı halin durumu da bu. 25 milyon Fenerbahçeli 25 Milyon Galatasaraylı, 22 Milyon Beşiktaşlı var bu ülkede, 72 Milyon kişi 3 takım tutuyor. Diğerleri ne figüran mı?

    Almanya'da ise halkın arabası projesi kapsamında ortaya kuruluş Volkswagen'in fabrikasının kurulduğu arazi üzerine, çalışanların yaşaması için inşa edilen Wolsburg şehrinin futbol takımı yakın geçmişte Almanya ligi şampiyonu olabiliyor.

    İşte biz buralara gelmek istiyorsak, kalkıp Muğla'da yaşayıp, Konya'ya koşturmayı bırakıp, kendi şehrinin takımı için forma alan, deplasmana giden taraftarlara ihtiyacımız var.

    Şahsen ben İzmir'de özellikle de Göztepe semtinde, başka takım forması giyen kişi görüyorsam uyarıyorum çıkarttırıyorum.

    En son İzban durağında denk gelmişti TS formalı birisi, Göztepe'de o hafta Trabzon ile oynuyor, dedim sen ne ayaksın. Bize her yer Trabzon muhabeti yaptı, çıkarıyorsun o formayı üzerinden İzmir'de yaşadığını, bu şehrin bir takımı olduğunu ve sen bu formayı giyerek provokasyon yaptığını belirttim. Genci, yaşlısı, Göztepelisi, Altaylısı (içlerinden biri sonra gelip abi ben Altaylıyım ama yaptığın şey için teşekkür etmek isterim dediği için biliyorum) çocuğa çıkarttık o formayı.

    Küfür yok, şiddet yok, baskı yok. adam gibi fikrimi beyan ettim, destekte çıkan oldu. demekki sadece ben öyle düşünmüyormuşum.

    Bu fikri fanatikliğe, holiganlığa bağlayanlar var. ya ben onu anlamıyorum.

    Mesela Bu çocuk ben öğrenciyim diyor. ya Eskişehir Türkiyenin en nüyük kampüs şehridir. Orada okuyan gençlerin %80 i şehir dışından gelir. ama hepsi hafta sonu Eskişehir maçlarına giderler.

    Bir başka örmek mesela, ülkemizde hafta sonu uçakla takımının kendi şehrinde oynadığı maçlara giden taraftar hangi takımı desteklemekte? Trabzon spor. Böyle ilginç bir enstantanesi var. ama güzel bir şey.

    Burada çocuk Muğla'da oturuyorum diyor, öğrenciyim diyor, Konya'da Galatasaray maçı izlemeye gidiyor.

    Bu ne biçim hikaye böyle?




  • Ya kardesim bari kisa yaz zaten bombos yaziyorsun



    Mugla da oturan adam konyaya maca gelemez mi ? Dusunce sistemine bak ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahkeme serbest bırakmış, o zaman 3-4 kişi toplanıp 1 kişiyi gasp edip dövmek serbest mi ? Sokakta rahat rahat dolaşamıycak mıyız ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.