Şimdi Ara

Konya'da Galatasaraylı Taraftara Yapılan İşkence Görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/SlyRaetxKkM

    Artık cidden denecek söz yok yani. Genç sırf GS taraftarı diye yapılan olaya bak. Bu belki sadece buz dağının görünen kısmı kim bilir kamera arkasında çocuğa neler yaptılar. Ayrıca çocuk muğlalıyım deyin tekinin nasıl kudurdığunu görerek bu arkadaşlar çomar oldupu anlayada biliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunlar evrilmeye o kadar müsait bir kafa yapısında ki zerre şaşırmadım. Yazık, ne fark eder Beşiktaşlı, Gs li, Fb li, Trabzonlu vs olması, Türk ulan Türk Vatandaşı, onu da geçtim İnsan, İnsan aşağılık herifler.
  • Muhalifiz diye saçmalamaya gerek yok. Holiganizm ülkemin her yerinde aynı. Olayı siyasal ideolojiye yıkmayın. Yorumlarda dikkat edelim lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah ah şu ülkede yapılacak ilk şey yasaların agırlaştırılması olmalı !
  • Konya için malum bir söz vardır bilenler bilir Konya'nın altı ve üstü ile ilgili. Bunlar "Konya'nın üstünden".
  • Bu gerizekali kitleyi gaz odasinda toplayip yakasim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Ağır saçmalamışsın. Blok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kril kullanıcısına yanıt
    Belli ki İstanbul'da yaşamayıp sadece yaşadığın şehrin üst ligde takımı yok, yada çok başarılı değil diye popülizme kurban gidip 3 büyüklerden birisinin takımını tutuyorsun.
  • Ülkede serseri sayısı bayağı bir artı. İstanbulda her gün bir kavga bıçak çekme silah çekme normal oldu artık... Amerikan polisi gibi toplumun huzurunu bozanı, artislik mafyalık yapmaya çalışanı ısrar edeni bam indireceksin ya da en az 1 yıl hapiste tutacaksın. Bunlar başka şeyden anlamaz.

    Adam metrobüste millete saldırıyor dövüyor üstüne silah çekiyor 1 gün sonra salıyorlar. Bu mu adalet?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 16 Ekim 2017; 10:12:42 >
  • "İyi birşey olmasa da Konya taraftarı birşey öğretiyor."

    Sokayım onların öğrettikleri şeye. Ağır saçmalamışsın. Herkes istediği takımı tutar, adı popülizm olur, başka birşey olur fark etmez. Sen İstanbul takımlarına Kahpe Bizans dersen onlar da sana Gavur İzmir der, bu böyle sürer gider. Her iki şehrin takımları da TÜRKİYE CUMHURİYETİ takımları halbuki. İsteyen memleketini destekler, isteyen popülizm kurbanı olur İstanbul takımını destekler. Nedir bu insanlara karışma eğilimi. Sanki Alman takımı tutuyor insanlar, sabah sabah sinirleniyor insan ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS yönetimi avukatları devreye sokmuş. Bunu yapanların 1-2 tanesi belirlendi işlemler başlatılıyor.

    Bu dostumuzu da GS - FB maçına davet etmişler.
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Harfiyen katılyorum renktaşim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    yerel değerlere sahip çıkma, şehrinin temsilici yerine gidip başarı endeksli güçlünün yanında durma psikolojisi ile güçlünün yanında olmak.

    Bak sana şöyle bir şey söyleyeyim Bağış Erten ile Banu Yelkovan kaç sene önce yenilsen de yensen de diye bir taraftar programı sunuyorlardı. Orada bir Kasımpaşa taraftarı vardı adam İngiliz. diyordu ki ben İngiltere'de Stoke şehrinde yaşıyordum. Stoke takımını tutuyorum, sonra iş için Türkiye'ye geldim Beyoğlunda yaşıyorum araştırdım semtin takımı Kasımpaşa imiş araştırdım, bilgi sahibi oldum maçlarına gidiyorum Ben Kasımpaşalıyım diyor adam. hatta sonra bununla ilgili bir program yaptılar neden Türkiye'de herkes 3 büyüklere yöneliyor, avrupa'da durum ne şekilde bizde ne diye youtube'ta falan vardır. izlemeni tavsiye ederim

    işte futbolun beşiği olan ülkenin vatandaşının futbolun ve takıma verdiği değer ve bakış açısıyla senin bakış açın arasındaki fark ta bu şekilde.

    Bizde bir Türk takımı Avrupa'ya gidiyor, ülke olarak hürra o gece hepimiz o takımlı oluyoruz İspanyollar Şampiyonlar ligi finalinde 2 takımla oynuyor.

    İşte popülizm uğruna sadece 3 takımı desteklersek, uluslararası arenaya da ancak 1 takım çıkartabiliriz.

    Ancak Konya gibi, Bursa gibi, Eskişehir, Antalya gibi futbol potansiyeli olan şehirlerde, zengin iş adamından sokaktaki vatandaş ve taragftarına kadar vatandaş şehrinin takımına sahip çıksa hem rekabet olur, buda futbolun kalitesini zenginleştirir, hemde Avrupa'ya daha çok temsilci çıkartabiliriz.

    Anlatabilmişimdir umarım.




  • Böylelerine öyle bir yaptirim uygulayacaksin ki bir daha kimse böyle bir seyi yapmaya kalkişmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kluplerin taraftar (pardon holigan) yapisina bakin. Hani su maclarda kufur eden, mac boyunca bagirip durunlara.



    Gorrceginiz sey ezici cogunlugunun ise yaramaz, hapci, uyusturucu kullanan, alkolik, serseri tipler oldugudur.



    Siz bu heriflerden medeniyet bekliyorsaniz daha cok beklersiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Neyse ban yemeye gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 16 Ekim 2017; 12:24:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winwin35

    Çocuğa yapılan muamele çok hoş değil.

    Ancak bir Anadolu takımı taraftarı olarak Konya taraftarına pek suç bulamam.

    Bakın sadece bizim ülkemize has bir durum var futbolda, bütün ülke 3 İstanbul takımını destekliyor neredeyse.

    Adı üzerinde deplasman maçlarında bile 3 büyükler ev sahibi edası ile oynuyorlar. Gittiği şehirde, store açılışı, imza günü gibi etkinlikler düzenliyorlar. Artık bu durumun değişmesi gerek.

    Avrupa'da böyle bir şey pek göremezsiniz, Münih'li birisinin Dortmund'u desteklemesini, yada southampton'da yaşayan birisinin Arsenal'ı tuttuğuna şahit olamazsınız.

    Mesela ben Stutgart'ta 20 gün kaldım. Arkadaşımın ailesi zamanında orada yaşamış benim arkadaşımda 14 yaşına kadar oradaymış. kendileri Ludwigsburg'da yaşıyorlardı. ilk öncelikleri kendi yerel takımları SpVgg Ludwigsburg'tu. Almanya'da amatörde oynuyorlardı ama semtinin takımlarının maçlarına gidiyor, onları destekliyor, merkezde en az 2-3 pub onların toplanma mekanları olmuş resmen.

    2. si ise tabi ki Stutgart. Benim gittiğim zamanda kötü bir dönemdeydiler (ztn o sezon düştüler) ama hem bundesligada kötü giderken hem de geçen sene 2. ligde her daim full tribünlere oynadılar.

    Yani örneklerle anlatmaya çalıştığım şey birey, eğer futbolla ilgileniyorsa popülizm yapıp başarılı olan değil, yaşadığı şehrin değeri olan takımı destekliyor. ona destek oluyor her anlamda.

    Bizde ise mesela Akhisar Belediye spor, 3 büyüklerin maçları dışında tribünler boş. 3 büyükler geldiği zamanda zaten sanki ev sahibi edasıyla oynuyorlar, düşünün ya 5 senedir ligde olan Akhisar da sadece 18 bin Pasoligli var 400 bin nufuslu Manisanın neredeyse yarısı Akhisar'da dır. (Takribi 185 bin kişi) takımları 5 senedir süper ligde, Pasolig sayısı 18 bin.

    Başkent ekibi Gençlerbirliği mesela. Ankara gibi şehrin 2 takımı tribün dolduramıyor. ama bir Beşitaş, Fener, Galatasaray Ankara'da maç yapsın kontenjan yetmez.

    Konya takımını da taraftarını da sevmem ama en azından bu İstanbul takımlarına olan özentiliğe dur demesi, şehrinin takımına değer verilmesi açısından yaptığı işi bu gerekçelerden ötürü normal karşılayabilirim.

    Mesela 2-3 hafta önce Başakşehir - Trabzon maçında da, Trabzon deplasmanda oynuyor, adam çocuklarına TS forması giydirmiş birde protokol tribününde oturtuyor.

    Ne işi var deplasman takımının taraftarının forma ile protokolde. Eğer gerçek bir TS li isen, al TS pasoligi git deplasman kategorisi biletinden al izle ne yapıyorsan yap.

    futbolda fair play çağrısı yapıp bu görüntüleri kınayacağımıza önce taraftarımızı bilinçlendirip popülizmden kurtarıp, yaşadığı şehrin değerlerine sahip çıkmayı öğretmemiz gerekir diye düşünüyorum.

    iyi bir yol olmasa da Konya taraftarı bir şeyleri öğretmeye çalışıyor bu iyi bir şey.

    Mesela biz İzmir'de 3 büyük takım taraftarına espirili bir dille 'Bizans tohumu' deriz ve Göztepeli olarak yıllardan beri hep bu pankartı kullanırız.

    O yüzden kızamam Konyalı taraftara. 3 hafta önce Trabzon formalarını çıkarttıran Başakşehirli lere de kızamam


    Konya'da Galatasaraylı Taraftara Yapılan İşkence Görüntüleri

    Suç bulamazmış bak hele. Daha beteri başına gelir de tekme tokat dayak yersin umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 16 Ekim 2017; 12:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Bunlar bu mantık yapısına nasıl geliyorlar çok merak ediyorum, tahminim küçükken havale, ateşli hastalık geçiriyorlar sonra böyle oluyorlar, haklılarmış diyor sana ne lan isteyen çevresine rahatsızlık vermeden istediği takımı tutar, nerede yaşıyoruz insanların hakları neler bir bak zannettiğin orman değil burası.
  • ilas İ kullanıcısına yanıt
    Ben doğma büyüme İzmirliyim ve şehrimin takımı Göztepeyi tutuyorum hocam. o yüzden doğduğum şehre, şehrimin takımına, değerlerine ihanet etmediğim için bu veya bundan beter bir şeyle karşılaşacağımı sanmıyorum.
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    çevresine rahatsızlık vermeden demişsin ama

    Konyaspor gibi geçen senenin Türkiye kupası bu senenin Süper Kupa şampiyonu.

    2017-2018 yılında ülkemizi UEFA Avrupa Liginde temsil eden.

    Tribünlerini her maç dolduran

    120 bin pasolig karta sahip ve bu kulvarda 4 büyüklerden sonra, Anadolu dan şampiyon çıkan Bursaspordan bile fazla karta sahip Türkiye'nin 5. taraftar kitlesinin şehri Konya'da

    kalkıp bir İstanbul takımının formasıyla dolaşıyorsan rahatsızlık vermiş olursun.

    Nasıl ki Beşiktaş çarşısında Fener forması ile dolaştırmazlar adamı.

    Nasıl ki Güzelyalı'ya Karşıyaka forması, Karşıyaka'ya Göztepe atkısı ile gidemezsin

    Kalkıpta başarı ile giden, kendi değerin olan, içinde yaşadığın şehrin takımı dururken

    içerideki irlandalı gibi bir başka takımı tutarsan

    O şehirde yaşayan vatandaş (taraftar değil bak) bundan rahatsızlık duyar.

    Ben İzmir'de duyuyorum mesela.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.