Şimdi Ara

Konya'da Erkek Çocuğuna Taciz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay, merkez Meram ilçesi Alavadı Mahallesi'nde bulunan bisiklet tamiri yapan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre tamirci E.G. aynı mahallede oturan H.K.'yı işyerinde taciz etti.

Bu sırada işyerine gelen müşteri Ö.A., olayı görmesi üzerine polis merkezine giderek ihbarda bulundu. Ö.A. ifadesinde, ''Tamir için çocuğumun bisikletini vermiştim. Akşam saatlerinde de bisikleti almak için işyerine gittim. İçeri girdiğimde işyeri çalışanı kanepe üzerine tanımadığım bir çocuğu dudağından öpüyordu'' dedi.

İhbar üzerine çalışma başlatan polis, E.G.'yi kısa süre içinde gözaltına aldı. E.G. ilk ifadesinde, ''Olay günü yan komşumuz olan H.K. ile kanepe üzerine oturmuş şakalaşıyorduk. O sırada içeri müşteri geldi. Bizi gördü. Bizi yanlış anladı. Ben cinsel tacizde bulunmadım'' dedi.

E.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak :http://www.mynet.com/haber/yasam/14-yasindaki-cocuga-tacizden-tutuklandi-3173041-1

• erkekçilik arttı 30-40 sene önce erkekçilik bin kişide 5 kişide ya görülür ya görülmezdi yediğimizden içtiğimizden oluyor herhalde he yediğimiz ithal yabancılar kanımızı ırkımızı bozmak için veriyorlar genetik bozuklu ürünleri zarar görüyoruz zaten erkek çocuklar da bir acayip oldu hepsi kız gibi kılsız ve tatlılar eski Türk çocukları böyle değillerdi ne oldu bu nesile anlamıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

erkekçilik arttı 30-40 sene önce erkekçilik bin kişide 5 kişide ya görülür ya görülmezdi yediğimizden içtiğimizden oluyor herhalde he yediğimiz ithal yabancılar kanımızı ırkımızı bozmak için veriyorlar genetik bozuklu ürünleri zarar görüyoruz zaten erkek çocuklar da bir acayip oldu hepsi kız gibi kılsız ve tatlılar eski Türk çocukları böyle değillerdi ne oldu bu nesile anlamıyorum .

Biz aç mı geziyoruz biz de yiyoruz aynı yemekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

erkekçilik arttı 30-40 sene önce erkekçilik bin kişide 5 kişide ya görülür ya görülmezdi yediğimizden içtiğimizden oluyor herhalde he yediğimiz ithal yabancılar kanımızı ırkımızı bozmak için veriyorlar genetik bozuklu ürünleri zarar görüyoruz zaten erkek çocuklar da bir acayip oldu hepsi kız gibi kılsız ve tatlılar eski Türk çocukları böyle değillerdi ne oldu bu nesile anlamıyorum .

bizdede bozulma var 50 yaşına yaklaşalım hastalıktan kırılacağız neyse ki bünyem kuvvetli benim ama çok ciddiyim bizim genetiğimizi bozdular amerikada Türklerin kanını bile almıyorlar mahvettiler bizi .

• İzmirde olsa, kemalist zihniyet konyada Allahın takdiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep de musluman mahallelerinde cikiyor bunlar
  • işte bunlar hep gericilerden çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tesbitin yanlış. oranlar geçmişten çok da farklı değil. sadece geçmişte internet, bilgisayar, akıllı telefon ve çok sayıda televizyon kanalı olmadığı için duyulmuyordu.

birçok islamik ülkede internet erişimi dahi olmadığı için bu olaylar hep sümen altı edilir.

• Konya, Akp ve istismar. Üçlü kombo yapmışlar resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 31 Temmuz 2017; 1:34:8 >
  • Bunlar bir de haber olanlar bundan daha fazlasinin da ustu ortuluyor olabilir

• quote:

quote:

quote:

bizdede bozulma var 50 yaşına yaklaşalım hastalıktan kırılacağız neyse ki bünyem kuvvetli benim ama çok ciddiyim bizim genetiğimizi bozdular amerikada Türklerin kanını bile almıyorlar mahvettiler bizi .

genetiğimizi çernobil bozdu. içtik çernobilli karadeniz çayını yıllar boyu, yedik avuç dolusu fındığı bol bol hazır avrupa o dönem ihtal edilenleri ret etmişken!

ben bulgaristan göçmeyinim
    80lerde meydana gelen kazadan sonra Türkiyeyi bilmem ama orada
    dedilerki şuydu : bunun acısı 25-30 yıl sonra 50 sini aşmış kişilerde çok belirgin olacak..

ha bu olayın genetikle alakası yok
    bildigin sapıklık.. ibret olsun diye canlı yayında kesicen hocanın pipisini başka çare yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 31 Temmuz 2017; 10:44:29 >

• quote:

Bunlar bir de haber olanlar bundan daha fazlasinin da ustu ortuluyor olabilir

Eee öyle zaten. Çocukların çoğu utandıklarından bu tür durumları söyleyemiyor, ortaya çıkanlar da genellikle tesadüf üzerine çıkıyor. Üstü kapatılanları da ayrı bir düşününce bu tür olaylar görülenden kat kat fazla.
  • Konya'yı görünce pek şaşırmadım doğrusu. Kimlerin çoğunlukta olduğu belli

• Bazilari yine sapikliga yorum yapamayip baska yerden saldiriyor

Allah kimseyi bu durumlara dusurmesin

• quote:

Manyak mısın kardeşim senin de bir eğilim var galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

islamın doruklarda yaşandığı şehirlerde neden böyle olaylar oluyor?

Onlar gerçek müslüman değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.