Şimdi Ara

konuyu bilinçsiz eleştriler yüzünden kaldırdım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu bilinçsiz eleştriler yüzünden kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W1L3D -- 21 Mart 2013; 10:24:11 >

• Yazım yanlışları ve anlatım bozuklukları yüzünden okurken zorlandım. Yazınızda Mondial üretimidir lakin üretimdedir diyemem diyorsunuz. Bu ne demek? İnsanlar yabancı firmaları akraba oldukları için değil kaliteli ürünler ürettiği için takdir ediyor . Ayrıca Mondial ucuz çin mallarını Türkiye'de montajlayıp yüksek bir kar marjıyla halkımıza satan bir firmadır. Ne zamandır yerli üretici oldu. Ürettiklerini ya da piyasaya soksak kaç keriz kandırabiliriz diye araştırma yaptıkları motorun gerçek resimlerini ve inceleme yazısını da ekliyorum. Yunus abiye de sorarsınız bu ne haldir diye. Etiketin yerini bile değiştirmemişler. Yazıklar olsun.

http://observationsofaperpetualmotorcyclist.com/tag/naked-bike/

Aydın'a selam olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Yazım yanlışları ve anlatım bozuklukları yüzünden okurken zorlandım. Yazınızda Mondial üretimidir lakin üretimdedir diyemem diyorsunuz. Bu ne demek? İnsanlar yabancı firmaları akraba oldukları için değil kaliteli ürünler ürettiği için takdir ediyor . Ayrıca Mondial ucuz çin mallarını Türkiye'de montajlayıp yüksek bir kar marjıyla halkımıza satan bir firmadır. Ne zamandır yerli üretici oldu. Ürettiklerini ya da piyasaya soksak kaç keriz kandırabiliriz diye araştırma yaptıkları motorun gerçek resimlerini ve inceleme yazısını da ekliyorum. Yunus abiye de sorarsınız bu ne haldir diye. Etiketin yerini bile değiştirmemişler. Yazıklar olsun.

Aydın'a selam olsun.

Vurdu ve golllll.
    Türk motosiklet tarihiymişşş

• Valla daha başlığı okuyunca getirmiştir çinden montajını burda yapmıştır diye düşündüm. Keşke üretseler ama malesef yaptıkalrı montajı ürettik diye lanse ediyolar çok yanlış bi durum . Çinden getirmeyipte kendileri üretseler bi şekidle bütün motor severlerinde ilk tercihi olucaktır yani kimse yabancıların yalakalığını yapmıyor biz üretemediğimiz için onlar tercih ediliyor :)

Yalnız motor görünüş olarak güzel bana biraz ducati havası verdi :D Kanuni nin yaptığı gibi fiyatları uçururlarsa satabiliceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 16 Mart 2013; 23:47:29 >
  • benim de aklıma mondial tek bir tane üretemez geldi. Bir tane yapsa gerisini satmak için mutlaka yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Yazım yanlışları ve anlatım bozuklukları yüzünden okurken zorlandım. Yazınızda Mondial üretimidir lakin üretimdedir diyemem diyorsunuz. Bu ne demek? İnsanlar yabancı firmaları akraba oldukları için değil kaliteli ürünler ürettiği için takdir ediyor . Ayrıca Mondial ucuz çin mallarını Türkiye'de montajlayıp yüksek bir kar marjıyla halkımıza satan bir firmadır. Ne zamandır yerli üretici oldu. Ürettiklerini ya da piyasaya soksak kaç keriz kandırabiliriz diye araştırma yaptıkları motorun gerçek resimlerini ve inceleme yazısını da ekliyorum. Yunus abiye de sorarsınız bu ne haldir diye. Etiketin yerini bile değiştirmemişler. Yazıklar olsun.

Aydın'a selam olsun.

hocam büyüksün walla bende tahmin etmiştim bunu... :D a.slm :D

• Güzel vidalamışlar, montaj yapmak ne zamandır üretim oluyor acaba? Yabancı marka yalakalarına giydirirken farkında olmadan sizin tabirinizle afedersiniz çinli yalakası olmuşsunuz... Ayrıca bu Supersport değil Naked bir motor (CFmoto 650nk).
    "CFMoto manufacturing is based in Hangzhou, China"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum yine şeyi yemiş
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: W1L3D

seni burada döverler kardeş.

ayrıca çok fazla bilgi eksiğin var biraz kendini geliştir
  • ilk başta sevindim sonra çok kötü bir hezeyan. Sanki karnıma yumruk yemiş gibiyim.

Ugur09 (kenan) burda yapayanlış bir bilgilendirme yapıyorsun sonra da hiçbirşey olmamış gibi devam...

Bu arada o Yunus denen ustaya da selam çakalım. Lakin bu şark kurnazlığını tebrik etmemek olmaz.
  • Makyaj guzelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.