Bildirim
Konut Satışları Temmuz'a Göre %57 Düştü 😯
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Buı fiyatlara hala alan enayi var demekki.Sahibinden.com da 3 kruşluk dairelere 700-800 bin çekiyorlar.Valla enayi varsa acımayacaksın demekki. -
daha fazladır. -
Dahada düşecek emlak sektörü çok büyük kriz içine girecektir.Şuan alım satım durdu.Devlete para girmiyor alım satım vergilerine fahiş zamlar gelebilir.Yada tam tersi teşvikler. -
İstanbul/Kartal'da 320.000 TL'ye 2+1 net 83 m2 eve topraktan girmeyi düşünüyoruz. Açıkcası ben bu fiyata bu evi almayı almak istemiyorum ama ailem ısrarcı. Ne yapsak bilemedim. -
Kredili satışlarda düşüş var ve olması da normal. Genelde dikkate değer bir düşüş yok. Para hala bir miktar gayrımenkule gidiyor gibi görünüyor. Eylül rakamları belirleyici olacaktır. Ben daha büyük düşüş bekliyordum. Toplam satışlarda dikkate değer bir düşüş yok. -
asıl düşüş eylülde, en çok faizi biz vermiyoruz bu arada -
Valla mevcut olarak başlamış inşaatlar bile durma seviyesine gelmişken biraz risk olur gibime geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Tastarakay
İstanbul/Kartal'da 320.000 TL'ye 2+1 net 83 m2 eve topraktan girmeyi düşünüyoruz. Açıkcası ben bu fiyata bu evi almayı almak istemiyorum ama ailem ısrarcı. Ne yapsak bilemedim. -
Hocam 320bine kartalda sıfır daire çok cazip geliyor kulağa ama topraktan olması biraz kafamı karıştırdı.Proje nerde?projenin belediye onayı yapılmışmı?Çünkü plan-projesi değişebilir.Sizin evin konumu m2 si düşebilir bu konuda mağduriyet yaşayabilirsiniz.Müteahhit güvenilir birimi? bu krizde inşaat malzemeleri rekor fiyat artışındayken(daha bugün bimslere %20 zam geldi.Dahada gelecekmiş)paraları toplayıp kabada bırakıp kaçıp gitmesin.Bu soruların cevaplarına göre hareket ederseniz daha mantıklı adım atmış olursunuz. -
buyuk risk bu ortamda.quote:
Orijinalden alıntı: VolkanCOO
Hocam 320bine kartalda sıfır daire çok cazip geliyor kulağa ama topraktan olması biraz kafamı karıştırdı.Proje nerde?projenin belediye onayı yapılmışmı?Çünkü plan-projesi değişebilir.Sizin evin konumu m2 si düşebilir bu konuda mağduriyet yaşayabilirsiniz.Müteahhit güvenilir birimi? bu krizde inşaat malzemeleri rekor fiyat artışındayken(daha bugün bimslere %20 zam geldi.Dahada gelecekmiş)paraları toplayıp kabada bırakıp kaçıp gitmesin.Bu soruların cevaplarına göre hareket ederseniz daha mantıklı adım atmış olursunuz. -
Hocam yapmayın etmeyin bana sorarsanız hele topraktan girmek Şu ortamda çok ucuk bir fiyat doğrusu 320.000 TLye 83m2 Hele Yakacık vs taraflarındaysa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dostum bana kalsa zaten girmeyeceğim de annem tutturdu ev de ev diye. Şuan alamazsak ileride daha da pahalaşacak hiç alamayacağız diyor.quote:
Orijinalden alıntı: Capire
Hocam yapmayın etmeyin bana sorarsanız hele topraktan girmek Şu ortamda çok ucuk bir fiyat doğrusu 320.000 TLye 83m2 Hele Yakacık vs taraflarındaysa -
O gösterir projeyide belediyeden onayı almışmı binanın temeline başladılar mı? -
Konut fiyatlari gercek degeri olan kira carpani fiyatlarina dusecek. Cok fazla konut stogu var. Fiyatlar bir yil sonra cok daha uygun seviyelere gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X