Şimdi Ara

Konut kredisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 60 ay vadeli 1 milyon konut kredisi çekmek istiyorum şuan ödemeler aylık 34-35k diye gözüküyor hesaplama sitelerinde

24 yaşında açıktan okuyan öğrenciyim , daha önce belgelendirebileceğim maaşlı bir çalışmam vs. olmadı, herhangi bir sigorta başlangıcım yok.

Konut kredisi çekmek istediğimde bu profilde birine verirler mi ?

Aile evinde kalıyorum kirada değiliz , ailemden veya akrabalarımdan birilerini kefil göstermem işe yarar mı, ayrıca kendi üstüme 500 bin liralık aracım var bunu da bir güvence olarak göstermem işe yarar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemo94

Sigorta başlangıcın bile yoksa kredi vereceklerini sanmıyorum dostum yine de şansını dene istersen

gelir ve sigorta gösterebilecegim , asgari ücretli sigortalı bi işe başlasam faydası olur mu? yoksa yine bu daha yeni başlamış 1 ay anca olmuş diye vermeme şansları yüksek mi

• Hiç bir şekilde vermezler. Aile ortak gelirini gösterip var ise emekli birisini kefil gösterirseniz belki oda belki. Çünki aylık 35k ödemesi hane gelirinin x2 olması lazım veriyor olabilmeleri için.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.