Şimdi Ara

konuşurken kelime atlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi konu hakkında konuşurken -ezbere değil- aradan kelime atlıyorum. bazen yüklem bazen nesne gidiyor direk. bu neden olabilir? artık arkadaşlarım, hocalarım falan dediklerimi tahmin etmeye çalışıyor

• kitap oku.
  • bende de var. heyecanlanıyormusun? sosyal fobi vb var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

kitap oku.

sıkıntı cümle kuramama değil. ki kitap okuyorum yeterince. haftada 1 kitap falan bitiririm. ama dediğim gibi planladığım cümleyi söylerken atlıyorum.

@hp2010:
    heyecanlanma var. yani münazaralara falan katılınca var da yakın arkadaş ortamındaki bi tartışmada bile olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 15 Aralık 2013; 21:22:38 >
  • lisedek biyoloji hocası aklıma geldi adamın 1 kere düzgün cümle kurduğunu görmedim.
  • Nasıl yani Türkçe konuşan ruslar gibi mi yoksa cümlenin yarısı tamamen mi yok anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Nasıl yani Türkçe konuşan ruslar gibi mi yoksa cümlenin yarısı tamamen mi yok anlamadım

yani mesela "benim nickim ghilleinthemist" diyeceğime "benim ghilleinhtemist" diyorum.

yani mesela "benim nickim ghilleinthemist" diyeceğime "benim ghilleinhtemist".

şu iki cümle gibi aynen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum soylemek istediğin şeyi çabuk ve etkili anlatma çabasından oluyor, kelimeleri telaffuz ederken yavas ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı hızlı yap dicekken yap yap hızlı diye çıkıyo ağzımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metnkaya

Dostum soylemek istediğin şeyi çabuk ve etkili anlatma çabasından oluyor, kelimeleri telaffuz ederken yavas ol

aynen zaten hızlı konuşan biriyim normalde de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.