Şimdi Ara

Konuştuğum kız 3-4 kişiyle daha konuşuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar flört ettiğim bi kız var henüz buluşmadık ama şöyle bi durum var 4-5 kişiyle daha konuşuyo hepsinede arkadaşım diyo kaç kere uyardım yapmıcam dedi devam ediyo napayım

kızla konuştum sen sevgilimsin onlar arkadaşım aynı kulvarda değilsiniz ben sosyal bi insanım erkek arkadaşlarımla konuşucam diyo yol al ozaman bitsin diyorum yok diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 5 Haziran 2018; 12:28:11 >

• Olum azıcık erkek olunlan, azıcık ağırlığınız olsun, bu yeni çağ minyon erkekleri yüzünden feministler ve çoğu kadın bu halde. Annenle babanın ilişkisine bak bakayım, yanlış numaradan erkek arasa onu söylemez bile çoğu kadın, gidip yabancı adamlarla muhabbet bile etmez,gelenide kovar. Neden acaba ? Kızla gevşek gevşek mubabbetler edersen, salak 4k, vs gibi aptal aptal konuşmasına müsaade edersen ve üstünde azcikta olsa otoriten yoksa ahanda ilişkiler buna dönüşüyor. Gevşek olmayın lütfen. Sonra tamponu kaldırdığınız kızlar bizede denk geliyor, uğraş dur.
    Sizin o "ERKEK ADAM" diye övdüğünüz insanlardan dolayı türkiyede feminist sayısı artıyor ki son derece haklılar ki ben de yarı-feministim. bu tipler yüzünden kızlar güvenemiyor, sosyalleşemiyor, depresyona giriyorlar. bir de övmüşsün. ne demek la erkek olmak? vücudun bile %100 erkek değilken, damarlarında östorojen dolaşırken neyin erkekliği bu? erkek olmayın insan olun. kız arkadaşınız bir eşya değil ki bir kasaya koyup koruyasınız. hem siz sevgiyi bile mesafeli mesafeli verirken, kızın sizi sevmesini mi istiyorsunuz?!! buna kargalar bile güler.
  • Yedeğe almış seni işte anlamayacak ne var. Birçok kız öyle, günde yüz kişi yazdığından ötürü aradan seçiyor birkaç konuşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bildiklerin bilmediğin 3-4 daha olabilir.
  • Olum azıcık erkek olunlan, azıcık ağırlığınız olsun, bu yeni çağ minyon erkekleri yüzünden feministler ve çoğu kadın bu halde. Annenle babanın ilişkisine bak bakayım, yanlış numaradan erkek arasa onu söylemez bile çoğu kadın, gidip yabancı adamlarla muhabbet bile etmez,gelenide kovar. Neden acaba ? Kızla gevşek gevşek mubabbetler edersen, salak 4k, vs gibi aptal aptal konuşmasına müsaade edersen ve üstünde azcikta olsa otoriten yoksa ahanda ilişkiler buna dönüşüyor. Gevşek olmayın lütfen. Sonra tamponu kaldırdığınız kızlar bizede denk geliyor, uğraş dur.

• Hocam 3 4 erkek daha hayatında kızın bence ya benimle konuş onları bırak yada onlarla konuş bir daha bana yazma de seçimine göre yeni bir yola gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Olum azıcık erkek olunlan, azıcık ağırlığınız olsun, bu yeni çağ minyon erkekleri yüzünden feministler ve çoğu kadın bu halde. Annenle babanın ilişkisine bak bakayım, yanlış numaradan erkek arasa onu söylemez bile çoğu kadın, gidip yabancı adamlarla muhabbet bile etmez,gelenide kovar. Neden acaba ? Kızla gevşek gevşek mubabbetler edersen, salak 4k, vs gibi aptal aptal konuşmasına müsaade edersen ve üstünde azcikta olsa otoriten yoksa ahanda ilişkiler buna dönüşüyor. Gevşek olmayın lütfen. Sonra tamponu kaldırdığınız kızlar bizede denk geliyor, uğraş dur.
    Sizin o "ERKEK ADAM" diye övdüğünüz insanlardan dolayı türkiyede feminist sayısı artıyor ki son derece haklılar ki ben de yarı-feministim. bu tipler yüzünden kızlar güvenemiyor, sosyalleşemiyor, depresyona giriyorlar. bir de övmüşsün. ne demek la erkek olmak? vücudun bile %100 erkek değilken, damarlarında östorojen dolaşırken neyin erkekliği bu? erkek olmayın insan olun. kız arkadaşınız bir eşya değil ki bir kasaya koyup koruyasınız. hem siz sevgiyi bile mesafeli mesafeli verirken, kızın sizi sevmesini mi istiyorsunuz?!! buna kargalar bile güler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Hocam 3 4 erkek daha hayatında kızın bence ya benimle konuş onları bırak yada onlarla konuş bir daha bana yazma de seçimine göre yeni bir yola gidersin
    Erkek adamın erkek sevgilisi olur!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanka tercih meselesi tabi
  • Flört diyorsun buluşmadık diyorsun sonra uyardım diyorsun ilginç ? lise falan mı ?
  • Fazla detay vermemişsin yargılamak da bana düşmez ancak aranızda bir şeyler yoksa karışamazsın dostum. Ve eğer sen buna rağmen uyardın ve devam ediyorsa o zaman ilişiğini keseceksin. Merak etme ama 1 ay ama 5 ay sonra sana yazacaktır. Kızları genel olarak gözlemlediğimde ben bu sonuçlara ulaşıyorum ve bu senaryoları hep yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35D866EA7

Alıntıları Göster
    Hocam sen feminist olacakken Meriç olmuşsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: K1NG Ç.

Hocam sen feminist olacakken Meriç olmuşsun.

Alıntıları Göster
    tahmin etmiştim bu yorumun geleceğini :). meriç değilim ama kız kesiminin psikolojisi ata-erkilciler yüzünden böyle. kesinlikle kız veya erkek taraftarı değilim, haklı olan ve haksız olan görüşleri yorumladım o kadar. erkekçiliğe karşı olduğum kadar kadıncılığa da karşıyım.

• İlk uyarıyı dinlemeyen kıza yol verilir. Ne midesiz adamlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyldz45

Fazla detay vermemişsin yargılamak da bana düşmez ancak aranızda bir şeyler yoksa karışamazsın dostum. Ve eğer sen buna rağmen uyardın ve devam ediyorsa o zaman ilişiğini keseceksin. Merak etme ama 1 ay ama 5 ay sonra sana yazacaktır. Kızları genel olarak gözlemlediğimde ben bu sonuçlara ulaşıyorum ve bu senaryoları hep yaşıyorum.
    kardeş seçim yapmasını söyledim sevgilim sensin onlar arkadaşım farklı kulvarlardasınız diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Yedeğe almış seni işte anlamayacak ne var. Birçok kız öyle, günde yüz kişi yazdığından ötürü aradan seçiyor birkaç konuşuyor
    yedeklik bi durum yok en çok benle konuşuyo ama diğerlerindende vazgeçmiyo karakteri böyle tek kişiyle yapabilcek biri değil
  • Bu durum çok ciddi bir durumdur dostum. Acilen tekme vurmalısın yoksa tekme yiyen taraf sen olacaksın. Böyle durumlar görüldüğü yerde başı ezilmelidir.
  • birbirlerine ortak faydaları olan arkadaşları olabilir (friends with benefits)

• Daha lise 1'de toy iken benzer olay başıma gelmişti. Olaya uyanır uyanmaz bipbipi çektim. 2-3 ay sonra öğrendim ki kızın okuduğu okulda herkes kızın üstünden geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35D866EA7

Alıntıları Göster
    Yav kardeşim ben ne demişim sen mesafe demişsin. Karım sevgilim dediğin kadından bir şey istemiş hala yapıyor diye başlık açmış. Sen yine östrojeni fazla kaçıran erkeklerdensin. Ne olduğunu kabul etmeyip erkek ol ne demek diye gezen feminist yalakalarından çok bunaldım. Milenyumun östrojen pompaladığı feminen hareketlerle istediğini yapmakta özgür olan insanların gelipte sonradan kız arkadaşım şunu yaptı beni sallamıyor etmiyor diye ağlamasından çok sıkıldım. Blok

• O konuştuğu kişlerin de herbiri 3-4 kişiyle konuşsa, sonra o kişilerin de herbiri 3 4 kişiyle ve öyle öyle gitse en fazla 21 aşama sonra bütün insanlığa ulaşıyor farkında mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.