Şimdi Ara

Konung 3: Ties of the Dynasty

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu oyunu yeni keşvettim dün gece beni epey bi oyalamasına rağmen 3 leveli geçemedim bu oyunu oynayanlar varmı ne nedir? nasıl yapmalı? nerelere gitmeli? yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• ilk defa duyuyorum güzelmi?
  • tavsiye ediyorum bir oturdummu en az 2 saat başından kalkamıyorum kings bounty nin yapımcıları yapmış bu oyunu da, öyle karışık rpg ler gibi değil az ingilizce varsa yeterli oluyor basit oynanışa sahip viking, ranger vs.. 5-6 tane karakter var ilk şehirde başlıyosun şehirden çıkmaya çok uğraşmıştım kapıları falan kapalıydı görev yapınca açılıyor sonradan orduya falan katılıyosun takıldığın yer olursa yardımcı olurum yavaş yavaş çözmeye başladım oyunu...
  •  Konung 3: Ties of the Dynasty

• görüntüler güzel x) zevkli olsa gerek.Party şeklinde ilerliyoruz galiba?
  • Valla ben oynarken çok zevk alıyorum evet party ye adam alabiliyorsun leadership özelliği var onla bağlantılı partiye aldığın adam sayısı level vs. özellikleri ayarlıyor eski bir oyun ama bu tarz oyunları seviyorum dragon age gibi ayrıntılı ve pc yi zorlayan oyunlardansa bunun gibi eski ve basit oyunları tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

Valla ben oynarken çok zevk alıyorum evet party ye adam alabiliyorsun leadership özelliği var onla bağlantılı partiye aldığın adam sayısı level vs. özellikleri ayarlıyor eski bir oyun ama bu tarz oyunları seviyorum dragon age gibi ayrıntılı ve pc yi zorlayan oyunlardansa bunun gibi eski ve basit oyunları tercih ediyorum.

Böyle oyunlarında kendine özgü güzellikleri olup, çoğu zaman tercih edilebiliyor. Mesale kimse oynamamıştır ama ben de Kult'u çok severim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seed 0 neyse beklicez 2-3 gunde indiririm belki :D
  • baba hotfile vs. gibi sitelerde premium varsa link atabilirim pm den ? onun dışında torrent ile zor indirirsin seed olacağını sanmam
  • saolasın gerek yok premium flnda yok zaten %50 oldu evde deilken fln doluyor ya baskası acınca :D torrentin bu yonunu seviorum utorrent otomatik baslatıo pc acılınca downloadları
  • Var mı oyunu seed edenler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.