Şimdi Ara

Konumun kitlenmesinin sebebi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilitleyen moderatör arkadaştan ,"Evrim üzerine seviyeli bir tartışma" isimli konumun neden kilitlendiğini öğrenebilirmiyim.Acaba bu konu kilitlenmeden önce okundu mu?Yanlış olan nedir?

• Kilitleyen moderatör evrim teorisine karşıdır. Başka mantıklı açıklama var mı?
  • Öyle birşey olacağını zannetmiyorum.Sonuçta ben orada bu konuya oldukça sağduyuyla yaklaştım.Muhtemelen yapılan seviyesiz tartışmaların bir devamı olarak görülmüştür.Konuyu okuyan arkadaşlar mesajlarını konu açılana kadar buraya yazarsa sevinirim.Sonuçta birşeye karşı olan biri bunu karşısındakini susturarak değil,seviyeli bir şekilde karşı olmasınının nedenini ortaya koyarak verir,ve öncelikle karşısındakinin fikirlerini dinler ve neye karşı olduğunu bilir.Oysaki benim konum göz bile gezdirilmeden kapandı.
  • Ateistler provokasyon yaptılar ve inançlı insanlara hakaretler ettiler.
    Bilmem yeterlimi ? Ben olsam kilittten sonra mühür de basardım.
  • Ateistlerin provokasyon yapması benim fikirlerimi ortaya koymamam için bir sebep midir sence?Bence konuyu bir oku,hemen biraz aşağılarda,sana tavsiyem bu olur.Onun dışında ateistler ya da başka herhangi bir kitle beni ilgilendirmez,ben sadece düşündüklerimi ortaya koydum.Konuyu bir okuyup sarf ettiğin sözleri tekrar düşünürsen sevinirim.
  • Bu konuda kitlenir şikayet et butonu kullan denilir
  • evrim basit bi teroyidi ve çökeli cok oldu 21.yy da neden sawunuyosun ki evrimi kapanır konu tabi,keşke banlasaymıs seni
  • Ne yazikki konumu kilitleyen moderatör konumu okuma ve ya kitlenme sebebine dağir bir açıklama yazma gereği duymadı.Dolayısı ile ortada şikayet etme demeyelim,sebep sorabileceğim hiç kimse yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

Kilitleyen moderatör evrim teorisine karşıdır. Başka mantıklı açıklama var mı?

Demekki akıllı moderatörmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satan Master

evrim basit bi teroyidi ve çökeli cok oldu 21.yy da neden sawunuyosun ki evrimi kapanır konu tabi,keşke banlasaymıs seni

Konumu okuyup tekrar bir cevap yazarsan sevinirim.Ne yazikki evrimi savunan kitlede karşı olan kitlede evrimi Darwin Teorisinden ibaret zannediyor.Bende konumu zaten bu sebeple açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 17 Mart 2008; 0:46:05 >
  • Yaklaşık 1 saattir konumu kilitleyen moderatör arkadaştan bir cevap bekliyorum.Tek istediğim sadece neden kilitlediğine dağir bir sebep göstermesi.Konumun kilitlenmesinin bir haksızlık olduğunu düşünüyorum,çünkü ben bu konuyu son derece seviyeli bir şekilde ele aldım ve seviyeli bir tartışma ortamına çekmek istedim.En azından konumun neden kilitlendiğine dağir bir cevabı hakettiğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Konumu okuyup tekrar bir cevap yazarsan sevinirim.Ne yazikki evrimi savunan kitlede karşı olan kitlede evrimi Darwin Teorisinden ibaret zannediyor.Bende konumu zaten bu sebeple açtım.

Arkadaşım onlar daha evrim teorisini seviyeli tartışacak kadar evrimleşemediler. (bkz. Satan Master, Jean de Joinville )
    Varsa yoksa tartışanın kafasını koparın, topicleri silin, banlayın. Vandallar işte..

İskenderiye kütüphanesini yakan zihniyetin aynısı 21. yüzyıldada hüküm sürüyor ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 17 Mart 2008; 1:04:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Arkadaşım onlar daha evrim teorisini seviyeli tartışacak kadar evrimleşemediler. Varsa yoksa tartışanın kafasını koparın, topicleri silin, banlayın. Vandallar işte..

Tek taraflı düşünmüyorum ben.Burada evrimi savunan insanlarında son derece patavatsız davrandığını gördüm.Amacım kimseye rahatsızlık vermek de değil sadece konumun kapanmasının sebebini örenmek istiyorum.

• Konunuzda kapatilacak bir durum bencede yokmus.
    Fakat bu konular açildigi zaman insanlar birbirine hakaret ediyor.Saçma sapan tartismalara giriyoruz.O yüzden kapatilmistir.Yoksa bu tür konularin seviyeli bir sekilde tartisilmasini çok istemisimdir.Ne yazikki seviye ben dahil forumun %90'i için geçerli degildir.
  • Konuyu açanı cezalandırmayacaksınız, o hakaret eden ona buna saldıran evrimleşmemiş insanları cezalandıracaksınız.
  • quote:

Kilitleyen moderatör arkadaştan ,"Evrim üzerine seviyeli bir tartışma" isimli konumun neden kilitlendiğini öğrenebilirmiyim.Acaba bu konu kilitlenmeden önce okundu mu?Yanlış olan nedir?

Forum kurallarını okusan ne öyle bir konu açardın ne de niye kilitlendi diye bunu.
    Not: Konunu okudum. Şimdiye kadar açılıp kilitlenen yüzlerce benzerinden hiçbir farkı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Kilitleyen moderatör arkadaştan ,"Evrim üzerine seviyeli bir tartışma" isimli konumun neden kilitlendiğini öğrenebilirmiyim.Acaba bu konu kilitlenmeden önce okundu mu?Yanlış olan nedir?

Forum kurallarını okusan ne öyle bir konu açardın ne de niye kilitlendi diye bunu.
    Not: Konunu okudum. Şimdiye kadar açılıp kilitlenen yüzlerce benzerinden hiçbir farkı yok.

Mümkünse o konunun forum kurallarına uymayan yönünü burada benimle paylaşır mısın?

• Kültür bilim bölümüne açmayı dene
  • Koyun çok kendini yorma seni anlamazlar
  • Bence kültür bilime ugramalisin, oradaki ustkonualrin birinde, düzeyli bir sekilde , sayfalarca bu konu tartisiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.