Şimdi Ara

Konuları yetiştirememe sıkıntısı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sınava 1 ay kalmasına rağmen çoğu konum duruyor mattan türev integral,edebiyattan cumhuriyet edebiyatı,batı edebiyatı, söz sanatları,coğrafya olduğu gibi duruyor geometriyse zaten yapamadığım için allaha emanet sınava kaldı 1 ay fakat kendimi hiç mi hiç hazır hissetmiyorum mezun gibiyim sürekli evdeyim fakat plansız çalışıyorum 1 ayı sıkı bir tempoyla geçirip sınava girdiğimde konuların bitmiş olmasının rahatlığını üzerimde hissetmek istiyorum fakat düzgün bi plan yapamadım günlük 6-7 saat çalışmayla yetişir mi yukarıda saydığım konular ? birde mümkünse elinde güzel/sıkı bir çalışma planı olan varsa paylaşabilir mi? planımı yapamıyorum fakat plansızda ilerleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi practice -- 9 Mayıs 2014; 17:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mattan türevin yarısı integral matris determinant logaritma karmaşık sayı trigonometri duruyor, edebiyattan milli edeiyat cumhurıyet söz sanatları duruyor coğrafyanon yarısı duruyor.Mezunum konularıda yetiştiricem çok iyide yapıcam.daha 36 gün var gerekirse son gün bile ders çalışıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Uzun süredir Donanımhaber ve diğer siteler üzerinden 0/2.el ürün alım satımı kesinlikle yapmıyorum.Hesabımı kullanarak alışveriş yapmak isteyen,aradığınız parça bende var,satılık telefon var vs gibi mesajlar yazıp whatsapp numarası bırakan mesajlara itibar etmeyiniz geri dönüş yapıp alışveriş yapmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

hocam bilmiyorum ya yetiştirememe kaygısı var dershaneye bile gitmiyorum ders çalışıyorum fakat gözüm korktu artık

kardeşim bende dersaneye gitmiyorum ygsden sonra bıraktım soru çözümlerine gidiyorum birtek o konularım bitti diyen adamların yüzde 70i fasa fiso aslında hiçbir konuları tam bitmemiş geçen tödere girdik 45 5 mat geldi o kadar konum eksik adamların konular bitmiş denemeye geçmiş geldi 35 36 net.Önemli olan bitirdiğin konuda kendine güvenmek soru gelirse kaçırmam büyük ihtimal diyebilmek.Şimdi gelcek birazdan 5-10 kişi bırakın konu bitmediyse yetişmez falan diyecekler onlarada takılma onlarda rakip eleme çabasında.İnan herkes aynı durumda.Bitirebildiğin kadar bitir sen bırakmaktan iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.