Şimdi Ara

Konular bitmeden deneme yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce ne kadar doğru? Her dersten birkaç konum kaldı bunları halledip mi deneme alayım yoksa deneme alıp bu bilgilerle kendimi deneyim mi?

• hem konu çalış, hem deneme yap.
    konuyu 5 günde bitireceksen, 10 günde bitir ama yanına da deneme koy.
  • Deneme kesinlikle şart. Tamamladığın konularda da ne durumda olduğunu görürsün hem. Ben geçen sene Ygs ye hiç çalışmadan sırf deneme ile çalıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az konun kalmış zaten başlanabilir bence denemeye çözmeye.
  • Bu ilk kez universite sınavına hazırlananların düştüğü bir yanlış dostum. Ben de düştüm o yanlışa biliyorum o yüzden 1 er 2 şer konu bile bitirmiş olsan her pazar 10 da deneme çöz dostum. Denem çözmek sizi konu tekrarı yapmaktan bi nebze kurtarır. Ben konuları bitireyim öyle çözeyim diyip, konuları aralık-ocakta bitirdikten sonra denemeye başlarsanız, bir bakmışsınız sorulara yabancılık çekiyorsunuz, konuları unutmuşsunuz. O yüzden, zinde kalmak için, kendini denetim altında tutmak için deneme şart.

• Bence deneme çözün kesinlikle...hepimizin bence eksik olduğu,tam hakim olmadığı konular vardır...hem eksikleri görmek denemede daha kolay...mesela dalgaları hallettim sanıyorsun ama denemede yapamamışsın,demekki var bir eksiklik...otur bir daha bak o konuya bence...

Ayrıca denemelerin çözümlü ise yanlışlarını mutlaka öğren,yaz üzerine renkli kalemler ile...denemelerini atma,açıp bak arada neyi yanlış yapmışım diye,bir süre sonra Yaptığın yanlışların ne kadar basit ve komik olduğunu göreceksin...

• eroglu_burhan kullanıcısına yanıt
    Yok reis bende mezunumda şimdi geçen sene başında okul deneme yapardı konular çok eksik olduğundan tam bir moral bozukluğu olurdu O zaman ufaktan deneme almaya başlıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle dostum. Dersaneye gitmeyen bir mezun olarak turkiye geneli ta da bölgesek sınavları kovalıyorum. Töder, özdebir falan bulduğumuza girelim dostum. Geçen yıl ki hatalar olmasın :)

• Aynen kardeşim. Deneme almaya başla hemen. Her denemeni analiz et. Eksiklerini kapattıkça güzel olur merak etme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.