Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel kadrolar. Bu taktikle çok güzel tiki taka oynanıyor. sendedemi var chikhaoi
  • system44 kullanıcısına yanıt
    Olma mı? Rakipte varsa ve oyuna alırsa ben de alıyorum. Sinir olsun diye. Yoksa pek ihtiyaç duymuyorum. Ribery yetiyor...

Bu iki takımla 2 tittle aldım şimdilik. Yenilsem de genelde ben üstün oynuyorum. 2 malübiyet üst üste alırsam ara veriyorum.

Seasons ben de takıldım. Hemen Div 2 ye geldim. Ama pis UT kadar sarmıyor ya...
  • urtur kullanıcısına yanıt
    Bu senin taktik bunalım taktik kardeşim ortasaha kuvettliyse nefes aldırmıyorlar sağlam baskı kuruyor zaten bir çok oyuncun fizikli
    o rooneyin şutları nasıldır varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Bu senin taktik bunalım taktik kardeşim ortasaha kuvettliyse nefes aldırmıyorlar sağlam baskı kuruyor zaten bir çok oyuncun fizikli

Sif Aubmanyak, walcott gibi adamları bildiğin dövüyorum bu kadrolarla. Yaya ve Matic pinpon topu gibi oradan oraya savuruyor bu tip hızlı adamları... De rossi, pogba, Guarin döve döve adam ediyor

Ama bu dediğim tabi normal şartlar altında. Yok momentumu yedim mi Walcott Yaya'yı sırtına alıp kaleye kadar götüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Ooooo... Tarık'ım kardeşim... Konuyu canlandırmanın zamanı geldi. Edip kardeşimle konuştuk da demin. Ben baya aktif oynuyorum. Div 1 tittle sayım 10 u geçti sanırım. Artık hep buraya yazacağım...

Önce bomba haberi vereyim. Konu bi hareketlensin. Sonra gerisi gelir.

Hayatımıza 'Güneş' doğdu. Oğlum Güntekin 'abi' oldu... Çok güzel bir kızım oldu... Artık bir erkek, bir kız babasıyım

Allah Bağışlasın tekrardan Utkucum kız çocuğu güzel bir duygudur benimde büyük olan kız babacı olurlar sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasip eder inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler abi. Hep birlikte inşallah.

• Transferli lig nasıl gidiyor Tayfun abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Eyvallah kardeşim saolasın. Cümlemizin inşallah...

Evet son yama ile biraz daha yumuşadı sanki oyun. Genelde zevk alıyorum ama bazen delirtiyor. Yeni başlayan turnuvada final maçında 8 topum direkten döndü. Aguero yakın mesafeden 5 kez direğe nişanladı. Yap desen yapamaz. 23-14 şut yüzdem var 1-0 yenildim. Adamın 2 şutu var 1 i kaleyi buldu o da gol oldu.

Adam msj attı. Alman'mış. Ahbab olduk elemanla. 'Yaptığım en saçma maçtı. Tebrik ederim.' falan dedi. Kendi kaleme gol atasım geldi dedi.

Allah analı babalı büğütsün Utku

• quote:

Orijinalden alıntı: system44

Transferli lig nasıl gidiyor Tayfun abi

Gayet iyi gidiyor 😂👍

• Barlas_ kullanıcısına yanıt
    Teşekürler çok saol. Allah herkese evlatlarını güzel güzel yetiştirmek nasip etsin.

Allah anali babali buyutsun kardesim gozun aydin

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim. Cümlemizin inşallah...

• Günaydın duayenler... Yeni açılan turnuvada 'direklerle' imtihanım devam ediyor. 2 kere direkleri döve döve finale çıktım. İki finaldede en az 4-5 kez direklere takıldım. Bu turnuvaya özgü müdür nedir?

Div 1 - Div 2 de böyle olmuyor hiç. Hatta inanılmaz momentum yediğim maçlarda bile bu kadar olmazdı. Girdim Div 1 maçı yaptım. Yok normal. Turnuva maçına girdim arkasından Motm Higuain 3 kere direk dövdü gene

Hakkaten çok gıcık oyun bu Fifa... Benim anladığım oyun size maçı kazandırmaması gerektiğinde, rakip çok kötüyse, siz de o rakibe göre fersah fersah iyiyseniz, oyun sapıtıyor. Up Aguero ceza sahası içinden bir atakta üst üste 3 kere direğe vurur mu? En son dönen top Yaya'nın önünde bom boş kalıp ceza yayı üstünden tam 90'nın çatal direğine çarpıp taca çıkar mı yahu

Oyun bazen sana gol attırmamak için elinden geleni yapıyor bunu bariz hissediyorum.
  • Bedava pack veriyor ea gene bir sürü çöp :) hiç işe yarar bişey çıkmazmı yahu
  • Beyler an itibariyle fifa 15 i almis bulunmaktayim yanliz ps3 teyim varmi ps3 te oyuna devam eden duayenler bir gorelim..

• Fifaz kullanıcısına yanıt
    Naptın kardeşim kurdun mu Serie A

Kurdum ewt , saol kardesim yardimin sayesinde , oyunun dibinede vurdum bugun Degisen hicbi olay yok oynanista , zaman gecirecegiz ne yapalim..

• Bbwa icin yillardir ozlemi cekilen defansif ve komple ozellikli Cm / Cdm Enzo Perez in valencia ya gelmesiyle italyayi bozup ispanya kurdum , trade deki tekelci katliami sonrasi oldukca ucuzlayan iniesta , rodriguez , modric ve benzema gibi oyuncularinda kadroya katilmasiyla 4312 kurdum , bakalim biraz mac yapayim izlenimlerimi aktaricam duayenler..

• 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.