Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bırakan konuyuda bırakmış oldu mu bu kardeşimm olmadı Dönün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhibbi kullanıcısına yanıt
    Bahtiyarım ufak ufak oynuyoruz oyunu bırakmadık bir turnuva ateşi buraları şenlendirir diyorum
  • Mart ayı mesajı benden olsun
  • 30 dahil mi
  • Merhaba bende kulübe katılmak isterim . psn KuRSaD_ yaş 34

• Buralar neydi bir aralar bee

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

Buralar neydi bir aralar bee

Neydi
  • Barlas_ kullanıcısına yanıt
    Yaza doğru biraz hareket olur Mehmet abi
  • Aksine yaza kurur gider buralar

Fifa 16 ile beraber tekrar ps4 platformuna döneceğim , sevgiyle kalın duayenler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

Yaza doğru biraz hareket olur Mehmet abi

Inşallah

• Hareket zor olur artık buralarda tarıkta gitti seneye Allah Kerim

• Şöyle bir göz atayım dedim konulara : Trade bitmiş webapp de , satılan kartlardada takım ismi yokmuş..

Oynanış nasıl duayenler peki , canım çekmiyor değil hani

Bu arada Fifa 14 de coinsi bulunanlar pm den bana ulaşsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Şöyle bir göz atayım dedim konulara : Trade bitmiş webapp de , satılan kartlardada takım ismi yokmuş..

Oynanış nasıl duayenler peki , canım çekmiyor değil hani

Bu arada Fifa 14 de coinsi bulunanlar pm den bana ulaşsınlar

Tarık bende bıraktım futu sen olmayınca tadı yok
    Coins satışını bitirdiler seneye Allah Kerim bakalım

• Şu Fifa 14 te kullandığın hesabın şifrelerini verde çekeyim coinslerini
  • Ooooo... Tarık'ım kardeşim... Konuyu canlandırmanın zamanı geldi. Edip kardeşimle konuştuk da demin. Ben baya aktif oynuyorum. Div 1 tittle sayım 10 u geçti sanırım. Artık hep buraya yazacağım...

Önce bomba haberi vereyim. Konu bi hareketlensin. Sonra gerisi gelir.

Hayatımıza 'Güneş' doğdu. Oğlum Güntekin 'abi' oldu... Çok güzel bir kızım oldu... Artık bir erkek, bir kız babasıyım
  • urtur kullanıcısına yanıt
    ooo Allah bağışlasın dostum ne güzel bir haber bu. Allah bağıslasın , Allah analı babalı büyütsün inşallah. Oyuna gelince bende bi tr kadrosu kurdum onunla oynuyorum oyunu div5 te falan bırakmıştım sezona takılmaya başlamıştım bu tr kadrosuyla 2. lige kadar çıktım. Bu takımla güçlü kadroları yenmek okadar zevkliki anlatamam. Yenilsemde sinirlenmiyorum takımım güçsüzdü deyip geçiyorum. bu arada oyun ilk zamanlarına göre birazdaha oturmuş bug lar azalmış vs... buda kadrom

http://www.futhead.com/15/squads/28025990/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system44 -- 24 Mart 2015; 9:56:40 >
  • system44 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim saolasın. Cümlemizin inşallah...

Evet son yama ile biraz daha yumuşadı sanki oyun. Genelde zevk alıyorum ama bazen delirtiyor. Yeni başlayan turnuvada final maçında 8 topum direkten döndü. Aguero yakın mesafeden 5 kez direğe nişanladı. Yap desen yapamaz. 23-14 şut yüzdem var 1-0 yenildim. Adamın 2 şutu var 1 i kaleyi buldu o da gol oldu.

Adam msj attı. Alman'mış. Ahbab olduk elemanla. 'Yaptığım en saçma maçtı. Tebrik ederim.' falan dedi. Kendi kaleme gol atasım geldi dedi.
  • urtur kullanıcısına yanıt
    Saçmalık olunca gülüp geçiyorum çünkü o saçmalığı kabullenemeyince sinirleniyoruz zaten. tabi 3-4-5 maç atıyorum saçmalamaya başlarsa sezon oynuyorum vs. yada kapatıyorum böyle daha iyi. senin kadro nasıl ?
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Oynanışta değişiklikler var birazdaha stabil oyun. ama yine saçmalıklar oluyor. Tabi ilk zamanlardaki gibi değil. ben şunu farkettim yenmek için oynadıgımda herhangi bir saçmalık karşısında çok sinirleniyorum ama yenilmemek için oynadıgımda daha çok zevk alıyorum ve rahat oynuyorum buda kazanmama sebep oluyor. Moralsizken, yorgunken oynamayacaksın bu oyunu direk oyuna yansıyor senin durumun.
  • system44 kullanıcısına yanıt
    http://www.futhead.com/15/squads/27802112/

http://www.futhead.com/15/squads/26623796/

Kadrolarım bu ikisi şimdilik. Birinde yedeklerde Robben diğerinde Ribery var. İkinci yarı rakibi açamazsam bunları oyuna alıyorum. Etkili oluyorlar. İkisinide price fix gelmeden önce almıştım. Satasım gelmedi zararına. Bu yöntemle kullanınca çok etkili oldular.

Coinsim artarsa Sif Tevez alacağım. Sif Pogba mütiş. O fizikle bir bilek var, bir tatlı top sürüyor... Hızlı değil ama tık tık gidiyor adam.

Bir parantez de Sif Rooney için. Pace Pogbadan düşük ama sanki çok daha hızlı. Hiç 78 hissettirmedi şimdiye kadar. 85+ gibi. Paslar öldürücü. Şutlar zımba. Bir de yorulmuyor hiç. Defansa kadar geliyor nımızsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtur -- 24 Mart 2015; 10:56:22 >

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.