Bildirim
KONU TAŞINMIŞTIR... (584. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
Bahtiyarım ufak ufak oynuyoruz oyunu bırakmadık bir turnuva ateşi buraları şenlendirir diyorum _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Mart ayı mesajı benden olsun _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
30 dahil mi _____________________________ Başarılar gelir geçer ,Asaletin bize yeter, Deplasmanda , Samiyende, ultrAslan hep seninle....uA-TayfA...ultrAsGala...onlyRED...ultrAslan.. -
Merhaba bende kulübe katılmak isterim . psn KuRSaD_ yaş 34
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Buralar neydi bir aralar bee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: babako34
Buralar neydi bir aralar bee
Neydi_____________________________ Psn : Barlas_34 -
Yaza doğru biraz hareket olur Mehmet abi _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Aksine yaza kurur gider buralar
Fifa 16 ile beraber tekrar ps4 platformuna döneceğim , sevgiyle kalın duayenler.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: system44
Yaza doğru biraz hareket olur Mehmet abi
Inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn : Barlas_34 -
Hareket zor olur artık buralarda tarıkta gitti seneye Allah Kerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Şöyle bir göz atayım dedim konulara : Trade bitmiş webapp de , satılan kartlardada takım ismi yokmuş..
Oynanış nasıl duayenler peki , canım çekmiyor değil hani
Bu arada Fifa 14 de coinsi bulunanlar pm den bana ulaşsınlar_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Fifaz
Şöyle bir göz atayım dedim konulara : Trade bitmiş webapp de , satılan kartlardada takım ismi yokmuş..
Oynanış nasıl duayenler peki , canım çekmiyor değil hani
Bu arada Fifa 14 de coinsi bulunanlar pm den bana ulaşsınlar
Tarık bende bıraktım futu sen olmayınca tadı yok
Coins satışını bitirdiler seneye Allah Kerim bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Şu Fifa 14 te kullandığın hesabın şifrelerini verde çekeyim coinslerini _____________________________ -
Ooooo... Tarık'ım kardeşim... Konuyu canlandırmanın zamanı geldi. Edip kardeşimle konuştuk da demin. Ben baya aktif oynuyorum. Div 1 tittle sayım 10 u geçti sanırım. Artık hep buraya yazacağım...
Önce bomba haberi vereyim. Konu bi hareketlensin. Sonra gerisi gelir.
Hayatımıza 'Güneş' doğdu. Oğlum Güntekin 'abi' oldu... Çok güzel bir kızım oldu... Artık bir erkek, bir kız babasıyım_____________________________ -
ooo Allah bağışlasın dostum ne güzel bir haber bu. Allah bağıslasın , Allah analı babalı büyütsün inşallah. Oyuna gelince bende bi tr kadrosu kurdum onunla oynuyorum oyunu div5 te falan bırakmıştım sezona takılmaya başlamıştım bu tr kadrosuyla 2. lige kadar çıktım. Bu takımla güçlü kadroları yenmek okadar zevkliki anlatamam. Yenilsemde sinirlenmiyorum takımım güçsüzdü deyip geçiyorum. bu arada oyun ilk zamanlarına göre birazdaha oturmuş bug lar azalmış vs... buda kadrom
http://www.futhead.com/15/squads/28025990/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system44 -- 24 Mart 2015; 9:56:40 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Eyvallah kardeşim saolasın. Cümlemizin inşallah...
Evet son yama ile biraz daha yumuşadı sanki oyun. Genelde zevk alıyorum ama bazen delirtiyor. Yeni başlayan turnuvada final maçında 8 topum direkten döndü. Aguero yakın mesafeden 5 kez direğe nişanladı. Yap desen yapamaz. 23-14 şut yüzdem var 1-0 yenildim. Adamın 2 şutu var 1 i kaleyi buldu o da gol oldu.
Adam msj attı. Alman'mış. Ahbab olduk elemanla. 'Yaptığım en saçma maçtı. Tebrik ederim.' falan dedi. Kendi kaleme gol atasım geldi dedi._____________________________ -
Saçmalık olunca gülüp geçiyorum çünkü o saçmalığı kabullenemeyince sinirleniyoruz zaten. tabi 3-4-5 maç atıyorum saçmalamaya başlarsa sezon oynuyorum vs. yada kapatıyorum böyle daha iyi. senin kadro nasıl ?
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Oynanışta değişiklikler var birazdaha stabil oyun. ama yine saçmalıklar oluyor. Tabi ilk zamanlardaki gibi değil. ben şunu farkettim yenmek için oynadıgımda herhangi bir saçmalık karşısında çok sinirleniyorum ama yenilmemek için oynadıgımda daha çok zevk alıyorum ve rahat oynuyorum buda kazanmama sebep oluyor. Moralsizken, yorgunken oynamayacaksın bu oyunu direk oyuna yansıyor senin durumun. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
http://www.futhead.com/15/squads/27802112/
http://www.futhead.com/15/squads/26623796/
Kadrolarım bu ikisi şimdilik. Birinde yedeklerde Robben diğerinde Ribery var. İkinci yarı rakibi açamazsam bunları oyuna alıyorum. Etkili oluyorlar. İkisinide price fix gelmeden önce almıştım. Satasım gelmedi zararına. Bu yöntemle kullanınca çok etkili oldular.
Coinsim artarsa Sif Tevez alacağım. Sif Pogba mütiş. O fizikle bir bilek var, bir tatlı top sürüyor... Hızlı değil ama tık tık gidiyor adam.
Bir parantez de Sif Rooney için. Pace Pogbadan düşük ama sanki çok daha hızlı. Hiç 78 hissettirmedi şimdiye kadar. 85+ gibi. Paslar öldürücü. Şutlar zımba. Bir de yorulmuyor hiç. Defansa kadar geliyor nımızsız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtur -- 24 Mart 2015; 10:56:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X