Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
240.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: urtur

The Crew'i oynuyorum şu an. Herkese gelmedi mi Betası? İndirdim 14 gb falandı. Sol altta Beta sürümüdür, gerçek sürümle farklılıklar olabilir yazıyor. Herşey açık sanırım. Hikayede biraz ilerledim. 2. sınıf filmler tadında konusu var. Grafikler pek iyi değil ama sürüş hissini ve açık dünya olayını beyendim. Oyun ferah ferah valla...

Gta beni benden aldı valla. Sırf onun yüzü suyu hürmetine mi bilmiyorum. Fifa acaip süper gelmeye başladı yamadan beri...

utku bana fifayı zorla aldırcan sen ne güzel rahatım stres yok

• Abi gene stress yok Baktın oyun sinir mi ediyor. Hemen Trevor'a başvur. Dal şehre. Şööle güzel bir olay çıkar mini gunla bazukayla. Oohh. Olmadı dağa tırman oradan yamaç paraşütü yap. Şehri seyrede seyrede in aşşa.

Ama hakkaten son yama çok değiştirmiş gibi oyunu. Bi deneyin derim.

• urtur kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum project cars nedir nerededir, ne durumdadır :) NOT : araştırdım, 17 Mart 2015 çıkış tarihi... vidyolarına falan henüz bakmadım..

ekonomiye göre belki önümüzdeki aylarda deneyebilirim GTA... Division çok değişik bir oyun, ilk defa silahlı vurdulu kırdılı bir oyunu merak ettim ve bekliyorum :)

Tecrübe okulunda öğrenim ücreti yüksektir; ama akılsızlara bir şeyler öğretebilen başka okul da yoktur. Jonathan Swift
    PSN : LionOfBosphorus
  • trevora gelmedim daha cod'da oynuyorum gelmem yakındır ama

Division ın baya bir süre önce bir videosunu seyretmiştim. Oyun içi olduğu yazıyordu. Ve OHA demiştim. Demek az kaldı çıkmasına. Hiç duymadım ama adını bir daha. Çok reklam yapmıyorlar herhalde yada bana denk gelmedi.

Not: Ama oyunu ubisoft yapıyormuş. Çok da güvenmemek lazım grafiklere oynanışa. Watch Dogs rezaletinden sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtur -- 28 Kasım 2014; 13:05:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharhed tarzı ilerlemeli oyunları seviyorum ben utku araba yarışları ile aram mesefeli kolla oynarmıyor direkson lazım ps4 uyumlu
    Watch Dogs'ta ne oldu ki? Bi kaç ay önce 2015 başında çıkacak diye duydum, ama amazon 31/12/2015 demiş çıkış tarihine :) ya hakikaten efsane bir oyun olacak, yada şimdiden ellerine yüzlerine bulaştırdılar, çıkartamıyorlar bir türlü :)

bakalım beklemedeyim :)

Tecrübe okulunda öğrenim ücreti yüksektir; ama akılsızlara bir şeyler öğretebilen başka okul da yoktur. Jonathan Swift
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

Watch Dogs'ta ne oldu ki? Bi kaç ay önce 2015 başında çıkacak diye duydum, ama amazon 31/12/2015 demiş çıkış tarihine :) ya hakikaten efsane bir oyun olacak, yada şimdiden ellerine yüzlerine bulaştırdılar, çıkartamıyorlar bir türlü :)

Oyun çıktı herkes oynuyor bile takas bölümünde 40 tl kadar fiyatı düştü başka oyun olmasın

• Yanlış anladım pardon watch dogs gta tarzı bi oyun ama tutmadı işte asıl oyun Unharted4 olacak ama çıkış tarihi belli değil

Orijinalden alıntı: aragorn1905

Oyunları mı karıştırıyoruz acaba. Watch dogs çıkalı çok oldu??

Edit: Tamam anlaşıldı

WD da inanılmaz videolar gösterildi oyun çıkmadan. Grafikler müthişti. Ama oyun çıkınca grafiklerin videolarla alakası olmadığı anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtur -- 28 Kasım 2014; 20:10:19 >

Orijinalden alıntı: urtur

Trevor deli abi. Gerçek deli ama

Division ın baya bir süre önce bir videosunu seyretmiştim. Oyun içi olduğu yazıyordu. Ve OHA demiştim. Demek az kaldı çıkmasına. Hiç duymadım ama adını bir daha. Çok reklam yapmıyorlar herhalde yada bana denk gelmedi.

Not: Ama oyunu ubisoft yapıyormuş. Çok da güvenmemek lazım grafiklere oynanışa. Watch Dogs rezaletinden sonra...

hocam , ubisoft da ilerleme var. mesela AC unity oynadim , grafikler kaplamalar isiklandirma super olmus. far cry 4 u oynamadim ama oda cok ovuluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

Uncharhed tarzı ilerlemeli oyunları seviyorum ben utku araba yarışları ile aram mesefeli kolla oynarmıyor direkson lazım ps4 uyumlu

abi, the order geliyor, oda ilerlemeli ve turkce altyazili olacakmis. grafikler sinematikler super hikaye saglam tam bir film tadinda gozukuyor. Uncharted a daha cok var :(

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Uncharhed tarzı ilerlemeli oyunları seviyorum ben utku araba yarışları ile aram mesefeli kolla oynarmıyor direkson lazım ps4 uyumlu

abi, the order geliyor, oda ilerlemeli ve turkce altyazili olacakmis. grafikler sinematikler super hikaye saglam tam bir film tadinda gozukuyor. Uncharted a daha cok var :(

Oyun güzelse alırız mahmut hatta kardeşlik yaparız be dersin

• pc fifacilari disinda mi kaliyor konunun gerci fut dan cok baska oyunlara kaymis konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 2 Aralık 2014; 10:35:13 >
    Evet tam gerçek yeni nesil AC unity olmuş diyorlar. Ama hatalar çokmuş. Ben oynamadım da. Gamespot falan özel video çekmiş duvarlara sıkışan adamlar, yüzü yok olan tipler falan. Ama grafikleri harika imiş.

Bu arada yamadan beri GTA dan vakit buldukça baya bi maç yaptım. İlk başlarda ki kadar çok ısrar edemiyeceğim bu sefer; tekar deneyin diye

Ya iyi hoş artık L1 üçgen zorlaşmış ama o kadar da değil. Ama asıl ondan önemlisi Div 1 de heryer 90+ pace. Millet bırakmış artık paslaşmayı falan. Topu alan çapraz bir şekilde koşmaya başlıyor. Bir sağ bir sol. 19 sefer yakalıyorsun. Bir sefer kaçır hoop gol. Bir de momentum vurduysa, şutların direkleri dövüyorsa buyrun cenaze namazına... Div 1 de takıldım biraz. Düştüm Div 3 e kadar. Şimdi tekrar Div 2 deyim. 3 de 3 le başladım. Ama...

Oyun eskiden asıl PS oynama sebebimken, artık GTA oynarken yorulursam, sıkılırsam (çok zor ) dur iki maç atayım tadına geldi. Üstüste 2-3 maç yaptın mı bayıyor...

Not: 1 milyon hala duruyor. Yok mu alan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

quote:

Oyun güzelse alırız mahmut hatta kardeşlik yaparız be dersin

Ben kutulu alacagim ama olurda karar degistirirsem haberlesiriz.

• 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.