Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
235.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir ara bir test maçı atalım hacı..
  • Su iki takimi kurdum yontulmasi lazim. Ilk takim Perez ve Eliseu icin kuruldu. Ikinci takim da Ribery icin ama Ribery'den alacagim verimi hemen hemen Griezman'dan da alirim diye dusunuyorum. Mandzukic ile hem Ispanya ( rakitic , modric ) hem de italya baglanabilir (Cerci) ama once bi Ribery'ye bakalim

Tabii su da bir gercek , Ibarbo-Ramos forvet hatti hepsinden de cok daha iyi cikabilir ama bunlari denemeyeceksek ne isimiz var burda.

1)http://www.futhead.com/15/squads/2949591/

2)http://www.futhead.com/15/squads/2951025/

Tarik yontar misin takimlari ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi US_ALP2 -- 4 Ekim 2014; 23:02:39 >

• US_ALP2 kullanıcısına yanıt
    Hacı şirketteyim açmıyor futheadı , eve gidince bakarım..

Ribery de frenleri iyi ayarlamalısın derim , oyun çok hızlı ribery nin rüzgarıda eklenince kontrolü zor olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Hacı şirketteyim açmıyor futheadı , eve gidince bakarım..

Ribery de frenleri iyi ayarlamalısın derim , oyun çok hızlı ribery nin rüzgarıda eklenince kontrolü zor olur

Aguero'da ayni, ben frensiz oynuyorum

Ileri 5'li ofansif , geri 5'li defansif olarak balansliyorum takimi , De Jong muthis gozukuyor aslinda ama bu takima uyduramadim herif Milan'daki tek ise yarayan adam gibi.
  • US_ALP2 kullanıcısına yanıt
    Hacı resmen aynı mantıktayız seninle , De Jong tam görev adamı , burdan pmden bir arkadaşa 5 def high 5 atc high takım önermiştim , resmen dengeliyor böyle kadrolar oyunu , Medelide unutma sağlamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Hacı resmen aynı mantıktayız seninle , De Jong tam görev adamı , burdan pmden bir arkadaşa 5 def high 5 atc high takım önermiştim , resmen dengeliyor böyle kadrolar oyunu , Medelide unutma sağlamdır

Medel cok kisa, ve hava hakimiyeti kotu, tek CDM pozisyonlu taktikte siritir. Ama M'vila-Medel ikilisi fena degildi 352'de, taktik sarmadi beni sadece.

En hosuma giden taktik 4231 kanatli olan , 442 asiri balanced , yine mi sira 442'de demeye basladim, 4231'le oynadiktan hemen sonra. 442'yi 41212 (2) ile degistiricem.

Plan soyle ;

Aguero yardiricak, gercekten tutulmuyor 4 gol attim son macimda, onun kacirdigini Di Maria tamamlar, 41212 (2) de kanat yok, zaten kanatlara yonelip zaman kaybetmek istemiyorum, cok zorlarsa rakip o zaman da B plani, Rooney havadan vuracak, Rooney bu sene gecen seneden kat kat iyi geldi bana, oyundaki degisiklerden dolayi olsa gerek.

Ayrica, bogucu pres kayboluyor ikinci yari , Ibarbo gibi adamlarla bogusmak icin CDM tekse kesin L/H lazim. Bir de Stamina'lar gecen seneye gore daha onemli gibi gozuktu. Gecen sene bir adamla kosturdugumuz icin diger oyuncular rolantide takip ederdi, bu sene her adamla paslasmadan oyun kurulmuyor o yuzden ikinci yari tel tel dokuluyorlar. H/H alacaksak takima kesin Stamina 80+ olmali diye dusunuyorum.

• Kurban bayramınız mübarek olsun.

Bahtiyar rahmetli hacı sabancı gibisin maşallah...

Fitre ve Zekat önemli 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • De jong rare olsaymış ah.. Hiç sevmiyorum kadroda nonrare adam olmasını, ya hepsi rare olsun ya hepsi nonrare

Bu arada 3-5-2 gerçekten güzel bu sene defansif olarak ama hücumda kanatları hiç kullanamıyorum. Sanki top bendeyken kanat adamlarım oyundan çıkıyor ve 9 kişi oynuyormuşum gibi oluyor . Bir de CAM ı iyi kullanmak lazım 352de ki italyada denemediğim cam kalmadı sorunun bende olduğunu anladım en son cam kullanamıyorum kesinlikle . Tarık abi akşam seninle atalım bir maç , sen online olunca benim takımın kondisyonu sıfır oluyor denk gelmedi bir türlü Neyi yanlış yapıyorum bir görelim

• Cam dedinde kardeşim Seri-A da camda Mertens bu sene fena sırf onun için oyun sistemimi değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: babako34

Cam dedinde kardeşim Seri-A da camda Mertens bu sene fena sırf onun için oyun sistemimi değiştirdim

Bende de mertens var şuan şu şekilde kadro

20k da coins var geliştirmek için kullanabileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 5 Ekim 2014; 17:29:27 >

• defansa chiellini şart kardeşim kesinlikle almalısın ben Cdm'de Vidal kullanıyorum forvetete İbarbo şart
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    İbarbo al gol at dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

İbarbo al gol at dostum

Ibarbo denedim ama hucumlarda hep geride kaliyor

Vidalle oynamıştım ama şuan bütçe yok ona.

Cdm de rossi alabilirim . Chiellini ve ibarbo nun piyasası düşüyor zaten. Rossi st olarak çok iyi yeri banko onun değişirse higuain gidecek ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 5 Ekim 2014; 20:48:11 >
  • Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
    Bu sene hangi stadyumu kullanıyorsunuz? Az gölgeli önereceğiniz stat var mı? Geçen yıl king fahd fena değildi.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Daveti gördüm yanlız maçtaydım , sonra baktım sen maça girmişin acayip lag vardı o saatlerde zaten bir maçı zor bitirip çıktım..

Taktiğe gelince 352 defansta rahat ediyorum yanlız atak zenginliğini bulacak bir cam ve iki st yanyana getiremedim bir türlü ve 3421 geçtim ilerde sorun yok ama bu seferde defansta arızalar çıktı..

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık anlayacağın..

Bu arada yedek kadroda denediğim Menez ( rf ) Torres ve Pjanic oldukça beğendim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 6 Ekim 2014; 3:14:43 >
  • quote:

Ibarbo geride kaliyorsa yanlis kaleye gidiyorsundur
  • https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=bi6nF30knLq3f:ps3

Yukaridaki takim ana takim olma yolunda buyuk yol katetti, taktik ve oyuncu uyumu beni benden aldi. Wilshere ve Richards'in performanslari beklenin cok ustunde cikti. Eliseu ara sira tekledi, cok nadir goze batti, PEREZ bekledigim gibi mukemmel cikti.

Kanat organizasyonlarina hic ihtiyac olmadigini kanitlamak uzereyim o derece guzel maclar cikardik benim ortakla beraber.

Bu arada her sene oldugu gibi yine bu sene de GUEST PLAY'in icine etmisler. Gecen sene 2. player olarak freekick atani sectirmiyordu. Bu sene 2. player freekick, goal kick kullanirken camera oyuncunun arkasina gecmiyor, oyuncuyu secili olan oyun ici camera ile gosteriyor.

Cok ufak bir puruz gibi gozukecek cogunluga ama yapacaksan tam yap degil mi? Oyuna lafim yok ama hic atilmamis goller atmaya basladik, anlatilmaz , keyfimiz yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi US_ALP2 -- 6 Ekim 2014; 8:08:47 >

• Temiz bulasiklar ve camasirlar nihayet bitti ya

Biraz daha test edelim takimlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

Ibarbo geride kaliyorsa yanlis kaleye gidiyorsundur

Herkesin bayramı kutlu olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simaobjk -- 6 Ekim 2014; 8:29:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mamitek

Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
    Bu sene hangi stadyumu kullanıyorsunuz? Az gölgeli önereceğiniz stat var mı? Geçen yıl king fahd fena değildi.

Ben emirates i kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.