Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
235.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.futhead.com/15/squads/2949591/

Yukardaki benim 4312

Cok fazla kafa yormadan kurabilirsin, hele Italya icin muthis bence. Gobege kesinlikle De Jong'u koy.
  • US_ALP2 kullanıcısına yanıt
    Hacı senle etti 130k
  • s.a ben oyunda yeniyim ispanya kadrosu kurduk zar zor bırıktırdığımız 100 k ile kadro nasıl arkadaşlar

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off

tavsiyeniz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ws_wors -- 8 Ekim 2014; 0:08:59 >
  • Fifaz kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benden de 10 k çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duayenler katalogda kiralik oyuncular hep aynimi kaliyo yeni geliyomu yeni geliyosa nasil ve ne zaman geliyo abimde ibra var kiralik bende bale bende ibra istiyorum:)) cr7 messi neymar :))

• Hocam ben hesabıma giriyorum oyunu açıyorum fakat güvnlik sorusu soruyo cevaplıyorum. Güvenlik sorusu kabul edilmedi diyo. Webten girdiğimde aynı soru ve cevabıyla hiçbir sıkıntı olmuyo sebebi nedir acaba ?

Bir de fifanın bitmek bilmeyen sorunlarıdan biride, hesabımda 80 kartın sadece relist-all ile 30unu koyup kalan 50sini manuel yapmam gerekiyor. Fakat arkadaşımdam duydum ki onun da 80 transfer listi ve relist-all dedğinde hepsi satışa konuluyomuş yani anlamadım bana gıcıklığı mı var

Sizde de aynı sorunlar var mı

• jacaleren kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de 30 tanesini re yapıyor. Geriye kalan 50 tanesi manuel

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Şu anki güncel yardımlar ;

Robin Bahtiyar ; 50k
    Değerli abimiz , güzel insan Barlas_ ; 20k
    Woodgate ( ankaralı değerli futçumuz ) ; 10k
    Evrenugur :10k ( Bu kardeşime dikkat 2 sene önce yaklaşık 1m coins bağışladı duayenlere , turnuva ödülü olarak kullanmıştık )
    zaferya5 ( turnuva format sihirbazı ) ; 10k

Evet ihtiyar katılımını bekliyorum , yedin mi toure ' nin parasını yosam

hem yedim hemde neyse karıştırma 10k vereyim bende daha fazla vermek isterdim bi dahaki sefere ama benide katcan çekilişe

• Akşam göndereceğim kartlarınızı , tşk ler beyler toplamda 150k oldu büyük ikramiye

Not : Bu arada çekilişe yardım yapanlar ve organizatör ( bendeniz ) katılamıyor maalesef , ihtiyacı olan birine gitmeli bu ödül..
  • Beyler merhaba,
    takıldığım bir kaç nokta var...
    -santra oluyor rakip topu alıp kaleye depara başlıyor, adamı durdurana kadar ceza sahasına girmiş oluyor. Orta saha zaten müdahale bile edemiyor. defansta güç bela durdurabilirse durduruyor. Yoksa ya gol yada dışarı vuruyor. Bu durum bir bug mı yoksa benim beceremediğim bir durum mu var ortada ?

-İkincisi bazı rakipler öyle bir pres yapıyorlar ki top çevirmekte zorluk çekiyorum, oyun sitilini kontra atak yapıyorum. Team pressing uyguluyorum ancak dayanabiliyorum.
    başka bir tüyo var mı?

-üçüncüsü 442 oynuyorum, FIFA14 te kanatlar hucuma destek veriyordu, fakat FIFA15te kanatlar oyuna katılmıyor çok geride kalıyorlar.

FIFA15 te artistik hareketlere çok fazla odaklanılmış olduğunu düşünüyorum. Adam aynı hareketleri yaparak 10 adam geçiyor. Oyun kurma oyun planı yapma biraz ikinci plana itilmiş gibi geliyor bana. Bazen çok soğuyorum oyundan... tamam ben çok iyim demiyorum ama hep aynı hareketleri kullanıp gol atmaktan insanlar ne zevk alır anlamıyorum.

• hayırlısı bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Akşam göndereceğim kartlarınızı , tşk ler beyler toplamda 150k oldu büyük ikramiye

Not : Bu arada çekilişe yardım yapanlar ve organizatör ( bendeniz ) katılamıyor maalesef , ihtiyacı olan birine gitmeli bu ödül..

Aha Bilseydim yardım yapmazdım ya o zaman. Şaka bir yana bence coinsin durumuna göre 2 ye falan böl birden fazla kişi yararlansın. Ya da zaten çok değil bir kişi de kazanabilir tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkr06

Beyler merhaba,
    takıldığım bir kaç nokta var...
    -santra oluyor rakip topu alıp kaleye depara başlıyor, adamı durdurana kadar ceza sahasına girmiş oluyor. Orta saha zaten müdahale bile edemiyor. defansta güç bela durdurabilirse durduruyor. Yoksa ya gol yada dışarı vuruyor. Bu durum bir bug mı yoksa benim beceremediğim bir durum mu var ortada ?

-İkincisi bazı rakipler öyle bir pres yapıyorlar ki top çevirmekte zorluk çekiyorum, oyun sitilini kontra atak yapıyorum. Team pressing uyguluyorum ancak dayanabiliyorum.
    başka bir tüyo var mı?

-üçüncüsü 442 oynuyorum, FIFA14 te kanatlar hucuma destek veriyordu, fakat FIFA15te kanatlar oyuna katılmıyor çok geride kalıyorlar.

FIFA15 te artistik hareketlere çok fazla odaklanılmış olduğunu düşünüyorum. Adam aynı hareketleri yaparak 10 adam geçiyor. Oyun kurma oyun planı yapma biraz ikinci plana itilmiş gibi geliyor bana. Bazen çok soğuyorum oyundan... tamam ben çok iyim demiyorum ama hep aynı hareketleri kullanıp gol atmaktan insanlar ne zevk alır anlamıyorum.

Santradaki ileri uc adamlarini geri cekmeye basla ve onlarla mudahale etmeye calis baktin olmuyo defanstaki adamlarini ileriye cikarmadan kare x ayni anda basarak ikili presle rakibinden topu alabilirsin ama karsidaki hizli adamsa sakin uzerine gitme geride bakleyerek dedigim islemi yap. Baska bir secenek ise dogru zamanda yerden kayma olacak.
    Rakip sana baski yapiyorsa eger sende hizli paslarla top cevir. L1 pas kombinini kullan ve defansin arkasina adam kacirmaya calis. Sert pres yapan takimlarin defans hatti one ciktigi icin acik verebiliyor.
    442 de lm ve rm ataklari high olmali.

Kisaca soyleyebilceklerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor1905 -- 8 Ekim 2014; 12:45:51 >

• selamlar. 250 k kadar coinm var. pack acarak biraz ticaret yaptim. suan div 9 dayim fazla oynuyamiyorum oyunu aksam 2 yada 3 fut maci 2 de kariyer modda takiliyorum. super lig kadrosu kurdum.
    div 5 div 4 e kadar idare eder dusuncesindeyim. oralara gelmeeen birde premier lig her seneki gbimi yapiyim yoksa saglam bir serie a mi onerrsiniz ?

• Czn C kullanıcısına yanıt
    Premier League şu an fazlasıyla pahalı fiyat performans kesinlikle italya şu an...
  • Executor1905 kullanıcısına yanıt
    çok sagol kardes, fakat bu lm ve rm atak durumlarını hangi menude ayarlıyorum? Bildiğim kadarıyla oyun içinde team management kısmında ayar yapılıyo?
  • İhtiyacı olan ve şansına güvenen arkadaşlar çekiliş konusunu açtım , ödül 150k , katılımlar serbesttir.

http://forum.donanimhaber.com/m_98172582/f_//tm.htm#98172582
  • trkr06 kullanıcısına yanıt
    lm rm ataklari high yapmak diye bir şey yok, arkadaşın anlatmaya çalıştığı oyuncunun zaten özelliği olan bir şey değiştirilen bir ayar değil. oyuncunun üzerine gelip r3 tuşuna bastığında oyuncunun özelliklerini gördüğün ekranda player work rate (attacking / defensive) yazan kısımda attack kısmı high ise oyuncu daha çok ileri çıkar ataklarda demek, aynı mantık defans için de geçerli tabi. oynattığın oyuncuların work ratelerine bakıp istediğin oyun tarzına gore oyuncu almalısın.
  • Beyler , zafer kardeşimin oluşturduğu organizasyona desteğinizi bekliyorum , katılımlar için ;

http://forum.donanimhaber.com/m_98177636/f_//tm.htm#98177636
  • Mertensi cf deneyen oldu mu 433 5 ile ? Div 6da kaldım bir düşüyorum bir çıkıyorum

• 
Sayfa: önceki 559560561562563
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.