Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40k ya 352 serie a ve tsl hariç zevkli bir kadro çıkar mı? Serie a da herkesle oynadım hem çeşit hem fitness için bir kadro kurayim serie anin yanına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Zevksiz ve keyifsiz ligue 1 çıkar yada biraz daha biriktirip komple Fransız kadro kurabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

Zevksiz ve keyifsiz ligue 1 çıkar yada biraz daha biriktirip komple Fransız kadro kurabilirsin

Biriksin o zaman ölü yatırım olmasın :) yuvarlak hesap ne kadara toplaniyor eli yüzü düzgün bir Fransız kadro abi

Seçeceğin oyunculara göre değişir bu , ben if menezli bir kadro kurdum 100k ya mal oldu ki remy , koscielny , clichy yok onlarda olursa 170 i geçer..
  • Cidden cildircam msj yaziyorum psn den iki saate gitmiyo bana yazilan cevaplari goremiyorum basina boyle bise gelen varmi???? Kafayi yedi ps4

• Maçlar icin online oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 3 Ekim 2014; 0:40:18 >
  • fb21 kullanıcısına yanıt
    Ayni halde bendede hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Ayni halde bendede hocam.

Simdi actim baktim sorun duzelmis dun cinnet gecirdim ps basinda

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi

Playstation Plus'a zam geldi, 99 TL'den 149 TL oldu, kaldı mı almayan. kaldıysa geçmiş olsun

99 tl diyor hala eminmisiniz?

Yaw 99 lira hala , bende girdim baktım şimdi

Ne zammi bunlar bizim gibi zalımlar değil yahu %50 imkanı yok sony i topa tutarlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

quote:

Playstation Plus'a zam geldi, 99 TL'den 149 TL oldu, kaldı mı almayan. kaldıysa geçmiş olsun

99 tl diyor hala eminmisiniz?

Yaw 99 lira hala , bende girdim baktım şimdi

Ne zammi bunlar bizim gibi zalımlar değil yahu %50 imkanı yok sony i topa tutarlar..

Millete aaa 150 olacakmış diye 2-3 yıllık aldırtıp sonra özür dileriz yanlışlık olmuş mailde demesinler

Bu arada şu kadro için yorumlarınızı istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 3 Ekim 2014; 15:24:30 >

Bir ara oynayalım senle , stilini bilmediğim için kadro önerisi yapmak eyyamlıktan öte değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 3 Ekim 2014; 23:07:08 >
  • quote:

Bir ara oynayalım senle , stilini bilmediğim için kadro önerisi yapmak eyyamlıktan öte değil..

Tabi abi. Gerçi ben kurdum ligue 1 433 3 :) oynayalim ps ye geçince

• Tüm duayenlerin kurban bayramı mübarek olsun

• Sevgili duayenler, değerli Müslüman kardeşlerim, çok Kıymetli Kurban Bayramınız mübarek olsun :)

Duayenlere özel kutlama olarak bana pm atan 10. Duayene 50k bayramlık hediye coins im var, 500k olsa onu verirdim ne varsa onu veriyorum

Lazım olan kullanmak isteyen olursa pm leri bekliyorum akşam 20:00 de pm lere bakıp 10. Pm sahibine 50k yı vereceğim

• işinize karışmak olmasın ama bence bu oyuna point almak için para yatırılacak bir oyun değil
    nasılsa bütün oyuncular %100 pas yüzdesi ile oynuyor ve çok kolay goller atılıyor.
  • Muhibbi kullanıcısına yanıt
    Bayramınız mübarek olsun değerli arkdaşlar hayırlara vesile olur inşaallah. Vay Bahtiyarım bayram harçlığı ve eğlencesini düşünmüş yakışır
  • Sevgili duayenler arkadaşlarım kardeşlerim

Mubarek Kurban bayramınızı kutlar Hayırlara vesile olmasını Temenni ederim cümleten Hayırlı Bayramlar

• quote:

Sevgili duayenler, değerli Müslüman kardeşlerim, çok Kıymetli Kurban Bayramınız mübarek olsun :)

Duayenlere özel kutlama olarak bana pm atan 10. Duayene 50k bayramlık hediye coins im var, 500k olsa onu verirdim ne varsa onu veriyorum

Lazım olan kullanmak isteyen olursa pm leri bekliyorum akşam 20:00 de pm lere bakıp 10. Pm sahibine 50k yı vereceğim

Vay Bahtiyarım gönlü zengin Kardeşim benim seninde Bayramın mubarek olsun pm attım hemen çaktırma

• Bayramınız mubarek olsun

• Saygideger duayenler herkesin bayrami mubarek olsun

• 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.