Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
235.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Ehehe Ne yapalım senden kiralarım olmazsa.

Yanlız bu EA nın triplerine hastayım. Div1 üstüste iki kez kazandım ya. Hemen olaya el koydu. 3 maç yaptım 1 beraberlik 2 yenilgi. İki yenilgim de 3-2. Yediğim 6 golün 4 ü korner 2 si penaltı Kornerlerde benim bütün elemanlar donuyor. Adam bomboş kafa vuruyor. Ulan tamam yap momentum ama bu kadar da göze sokarak yapma bari. Penaltının birisi dakika 89 da ve adam topla out a koşarken. Düşmedi bile herif

Hemen çek elini ps3 ten , kapa kapa sakınnn..

Eskiler bilir 90 larda Freddy Krueger ın dizisi vardı starda , reklam arasına girmeden şöyle derdi Freddy abimiz , çek elini hemen o kumandadan yoksa

Aşağı yukarı bir kerat cetveli hesabıylan hesapladım da 400 adet +28 contrat miktarı elemanın fiyatı nerden baksan silver bir kadro kurarsın bu fiyata hatta üzerine 10-20 bin coin daha eklesem neymarı kadroma katarım üstad Ay bu ne valla silver dedik platin çıktı gramajımı Yüksek bu elemanın pek pahalıymış ben alana kadar sen bıkarsın zatiii (gariban style: On)
    Kurbanlık boğa sandık müzelik eser çıktı silver eleman

Elm sokağı efsanesi Frediyi kim hatırlamaz ama bendeniz acemi golcü tsubasa hırsı ve uslanmaz chucky edası ile selam eder alırdım da hesapta 2000 coin anca var ezildim şuan zaten kabusss

topa bile coin alıyor bu ea yandımmmm çok çalışmam lazım çook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 20 Şubat 2013; 2:49:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

muhibbiihocam fifanın sırlarıni nede guzel cozmussunuz ;)2senedir fifa oynarım bu 2013un başından beri bu taktikleri kullanıyorum oyunu baya baya çözdüm div 1de 5-6 mac alıyorum bir title alamadım gitti.

4-3-1-2de oynuyorum suan memnunum ama 4-2-3-1de nedendir bilmiyorum anlayamadigim sekilde defans bosaliyor.2-3kisi ancak orta saha gerisinde oluyor defans cok acik kalıyor.neler tavsiye edersiniz acaba. Genelde defanstan topu cm-cdmlere ulaştırır onlarla ilerlerim belki ustte dedigin gibi cdmler ike orta sahayı geçiyorum farkinda olmadan.ona dikkat edeceğim bugün. Defans gereksiz yere disa çıkıyor atc wrk rate-m defans wrk rate high okan adam alacağım artik çıldırtiyorlar bazen.

Defansta cole-david luiz-kompany-maicon var.

Yedeklerde (evra-sagna-walker-ferdinand-terry-varmaleon) var duruma göre koyuyorum kadroya.

Osman kardeşimin dediği gibi ilk olarak onu belirteyimm, david luiz geçen sene ki savaşçı ruhlu, doberman david luiz değill, bu sene bildiğin sazan yapmışlar baktılar olmuyor adamı CDM yaptılar sonrasında zaten yerine if ksckgkglfdk var onu denemelisin çok daha iyidir, fransız arsenal'li CB.

4-2-3-1 de defansının boşalmasının sebebi kesinlikle CDM'leri atakta kullanman, tam tersine yukarıda bahsettiğim gibi dostum savunmada onlara ağırlık vermelisin, zaten şu çok önemli top rakibe geçtiği an, rakip atak düzenlemeye başlıyor ya ? işte o andan itibaren kolu kendi kalen yönünde çek, rakibe yakın adamla baskı kurmaya çalış ama baskı kurarken hemde geri gel, böyle yapınca takım olarak komple geri geliyor oyuncuların, bir an rakip tıkanıpta durursa sakın durma, halen geri çekmeye devam et sağ analoğu, bu arada defansın yerleşir.. rakip durduğunda sende durursan, yine yukarıda bahsettiğim olayı sen yaşarsın, rakip oyuncular boışluklara kaçar ve senin oyuncularının anlamsız bir şekilde geride kaldığını görürsün, bunu yaşamamak için sürekli geri geri geri. :))

Deneyim hocam bugün normalde öyle oynuyorum ama rakip durunca pres yapıp almaya calisiyorum tabi bir iki pas ile golü atıyorlar . Bende david luiz icin bu adam tam orta saha adamı diyordum:)

david Luize oyun içinde veya dışında Attack Workrate medium-Defensive Workrate Medium yapamazmıyız

press yaparkende dostum, top rakipteyken rakibe en yakın oyuncunla baskı uyguluyorsun ya, o sırada baskı uygularken bir anda L1'le adam değiş, bir arkadaki adamı seçeceksin otomatikman, ama L1'le değişimi yaptığın an R1'e bas.. böylelikle 2. adamla press yapma olayını yapıyorsun ama press ten bir aşama öncesine kadar adamı rakibe sen götürmüş oluyorsun, o esnada kendi oyuncun doğru yerde olduğu için ve parmağında R1'de olduğundan tık diye alıyorsun topu. olmadı, rakip bunu geçti, aynı işlemi bu sefer bir gerideki seçtiğin adamla yapıyorsun. yani yeni bir adamla baskı. işte burada büyük rol CDM'nin oluyor, az önce pazara gönderilen CDM'idi, sonradan basan adamın ya LB ya CB yada RB olacak. böyle böyle elin alışıyor ve top geçirmemeye başlıyorsun. birde press yaparken X tuşuna basarsınya, baskı yapar, baktın rakip kıpır kıpır, seni atlatabilir, analoğu geri çek. çeksende bastığında X tuşuna adamın saldırır.. bu sefer bas çek bas çek bas çek, senin oyuncun o zaman bir gidip bir geliyor bir gidip bir geliyor, o uygun anıda yakalıyorsun zaten yine başarılı bir şekilde topa basıyorsun :) ama çok hassas nokta işte şuan anlattığımı bir video olsada daha iyi tarif edebilsem :) elimden bu kadarı geliyor :)))

Hocam bu adama baskı yapmaya giderken tam L1 değiş R1 yapıyorum.Ama adam basmıyor bazen basıyor bazen basmıyor.Bazı adamlar takır takır alıyor..Bu taktiğe cok yakın taktik uyguluyorum ama o kadar basarılı değilim..

Birde ceza sahası yayında adamla top çevirip ceza sahasına girip sut çekme için fırsat kollarken L2-Pas tusuna basarak hem vücudu açıyorum hemde alan savunması bu doğru bir taktik mi?Yoksa yine pas yollarınımı kapatmalıyız..

3-5 dklık bir video olsa ne süper olurdu hocam bu kadar güzel özetleyen bu oyunun taktiğini daha önce okumamıştım ne yalan söyleyim :)

Birde bana defansı terk etmeyecek bir 4lü defans önerebilirmisin..David luiz-maicon-kompany-evra-cole-terry-sagna-vermaelen-ferdinand-walker suan var..

Bpl de en iyisi if evra - if koscgcvly:D - kompany - maicon
    Coins yeterli değilse cole-kalou-kompany-richards bence:)

hocam bugün tüm gün dediğin şekilde pres yaptım alan savunmasınıda bu şekilde yaptım valla ben eskiden L1 ile değiştirir R1 ile pas yollarını kapar cogunlukla seçili adamım ile en yakın adamada yanaşıp sut ile alırdım..fakat R1 tak diye alıyor ayagını uzatıp..Cok seri hareket etmek lazım ama alışınca heryerden pozisyonunda arasına girebilirmuş..Cok sagolasın..

Son 1-2 sorum olacaktı.

Birşey dikkatimi çekti kendi ceza cizgisi yayının etrafında veya kontrataklarda bu L1-R1 olayı daha cok acık verdiriyor kontrataklarda direk geri koşarak pas atacagı adamı kapatıp ceza saham civarında yıgılma oluncada L2-Pas ikilisi ile jokey duruşu hemde pas tusu ile alan müdahalesi yapmak daha doğru gibi..Siz nasıl yapıyorsunuz..

Birde "press yaparkende dostum, top rakipteyken rakibe en yakın oyuncunla baskı uyguluyorsun ya, o sırada baskı uygularken bir anda L1'le adam değiş, bir arkadaki adamı seçeceksin otomatikman, ama L1'le değişimi yaptığın an R1'e bas.. "demiştiniz bu sirada En yakın adam pres yaparken L1 hemen R1 yaparken adam birden duraksıyoe bunu engellemenin bir yolu varmı. Hızlı L1-r1 yapsamda yine oluyor.

cmleri ile orta sahayı cogunlukla geçmeyince defansta acık vermiyormuş.onu gördüm.birde kompany-terry-sagna-ferdinand ile oynayınca defans cizgisini hiç bırakmıyor ama atak kısmı biraz eksik kalıyor kendi yarı sahamda en iyisi kanatları atak high defans medium olan defans oyuncularını seçmek orta hattı ise defans yönü high olan oyuncuları almak en doğrusu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 20 Şubat 2013; 8:13:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: urtur

Ehehe Ne yapalım senden kiralarım olmazsa.

Yanlız bu EA nın triplerine hastayım. Div1 üstüste iki kez kazandım ya. Hemen olaya el koydu. 3 maç yaptım 1 beraberlik 2 yenilgi. İki yenilgim de 3-2. Yediğim 6 golün 4 ü korner 2 si penaltı Kornerlerde benim bütün elemanlar donuyor. Adam bomboş kafa vuruyor. Ulan tamam yap momentum ama bu kadar da göze sokarak yapma bari. Penaltının birisi dakika 89 da ve adam topla out a koşarken. Düşmedi bile herif

Hemen çek elini ps3 ten , kapa kapa sakınnn..

Eskiler bilir 90 larda Freddy Krueger ın dizisi vardı starda , reklam arasına girmeden şöyle derdi Freddy abimiz , çek elini hemen o kumandadan yoksa

Aşağı yukarı bir kerat cetveli hesabıylan hesapladım da 400 adet +28 contrat miktarı elemanın fiyatı nerden baksan silver bir kadro kurarsın bu fiyata hatta üzerine 10-20 bin coin daha eklesem neymarı kadroma katarım üstad Ay bu ne valla silver dedik platin çıktı gramajımı Yüksek bu elemanın pek pahalıymış ben alana kadar sen bıkarsın zatiii (gariban style: On)
    Kurbanlık boğa sandık müzelik eser çıktı silver eleman

Elm sokağı efsanesi Frediyi kim hatırlamaz ama bendeniz acemi golcü tsubasa hırsı ve uslanmaz chucky edası ile selam eder alırdım da hesapta 2000 coin anca var ezildim şuan zaten kabusss

topa bile coin alıyor bu ea yandımmmm çok çalışmam lazım çook

Topu birak sen dua et oyun basina para vermiyoruz, yeni birseyler denemeseler Fifa 14'te artik yeter EA!

• quote:

PM attım kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Allah belanı versin momentum ya yeter artık. 1 title aldık sonrasında 5'te 0 ve maçlar da her şey bana dönük ama skor rakibin lehine! Dağıtıyorum kadroyu sinirden.

Dostum seasons oyna Chinese Cup oynama.Yedek kadroyu bronze oyuncu doldur.mümkünse 50 overall altı 81 overall a düşür takımın genel overall ini...

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

ilk önce ilk değere bakıyor, sonra ikinciye.

Diyelim ki K1 88,60 K2: 88,61 olmuş olsaydı bu sefer ikinciyi alırdı.

tamam işte, ben de diyorum ki salt sırayla kontrol etmesindense, daha mantıklı çıkarımlar yapması daha güzel olmaz mı ? yani ilk baktığı değer 99, ama ikinci değer 10 ise bunu seçecek, ama ilk baktığı değeri 90, ikincisi 80 olan kaleciyi(yada oyuncuyu) seçmek daha mantıklı değil mi ?

bana kalsa, ikisinin ortalamasını almalı derim :)
  • 4-2-3-1 ingiltere kuruyorum

burdan sonra sıkıştım

300k var kimleri almak lazım bilemedim

ya da tümünü satıp italya almanya ya mı yönelmek iyi olur 4-2-3-1 de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeiligeR-7

4-2-3-1 ingiltere kuruyorum

burdan sonra sıkıştım

http://www.futhead.com/fifa/squads/6109073/#squad-player

CAM Sessegnon
    CF Suarez
    ST Remy
  • quote:

quote:

burdan sonra sıkıştım

CAM Sessegnon
    CF Suarez
    ST Remy

bişey soracağım bana farklı gibi geldi.Remy Fransa daha mı iyi bana mı öyle geliyor? BPL Remy koşamıyor gibi geldi

• quote:

burdan sonra sıkıştım

Cf Suarez yada Podolski
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

quote:

burdan sonra sıkıştım

Cf Suarez yada Podolski

badbora sağol dostum

cf ye suarez
    st ye torres
    cam a sessegnon aldım

if torres kascam adama hastayım walla

agüero nasıl tek forvette deneyen var mı ??

italya ve almanya da da aklım kalmadı değil 4-2-3-1 çok canlı duruo onlarda da

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

quote:

quote:

burdan sonra sıkıştım

CAM Sessegnon
    CF Suarez
    ST Remy

bişey soracağım bana farklı gibi geldi.Remy Fransa daha mı iyi bana mı öyle geliyor? BPL Remy koşamıyor gibi geldi

aynen öyle top kontrolüde berbat tavsiye etmem. bu arada eklemişsin beni bende kabul ettim ama bir hata verdi istek kayboldu Tekrar ekleyebilirsin beni dostum Psn adresini yazarsan bende eklerim senden önce girersem

• Cf de podolski tercih ediyorum iyi şutlar çıkarabiliyorum Suareze göre mesela
    Electronic Arts Inc.
    FIFA 20 - Soccer Video Game - EA SPORTS Official Site.
    http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/151881310
    sağdan sol ayakla atılan bir gol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system44

quote:

burdan sonra sıkıştım

Cf Suarez yada Podolski

badbora sağol dostum

cf ye suarez
    st ye torres
    cam a sessegnon aldım

if torres kascam adama hastayım walla

agüero nasıl tek forvette deneyen var mı ??

italya ve almanya da da aklım kalmadı değil 4-2-3-1 çok canlı duruo onlarda da

Tek forvette aguero ve balotelli cok iyi is çıkarıyor.

• quote:

if balotelli ne kadar düşmüş ya :/ uuhhuuu 500 altında zor bulunurdu, şuan 350'lerde

alınmalı mı? daha da düşer mi dersiniz

Balotellinin if olanını bulamadım varmi ki..varsa direk alırım oyunda tek geçeceğim adam:) 50macta 44gol

• quote:

burdan sonra sıkıştım

Cam david silva cf suarez st ise agbonlahor(reyizzzz) cf ye van persiede olabilir cevirerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

if balotelli ne kadar düşmüş ya :/ uuhhuuu 500 altında zor bulunurdu, şuan 350'lerde

alınmalı mı? daha da düşer mi dersiniz

Balotellinin if olanını bulamadım varmi ki..varsa direk alırım oyunda tek geçeceğim adam:) 50macta 44gol

milan versiyonuna bak dostum olmaz mı
  • Tablette duzenleme yapamadigim icin bir mesaj daha atiyorum 300k sinirini gormemisim cazorlayi alabilirsin silva yerine yada 150 k civarinda biriktirirsen silva o bolgenin en iyisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Allah belanı versin momentum ya yeter artık. 1 title aldık sonrasında 5'te 0 ve maçlar da her şey bana dönük ama skor rakibin lehine! Dağıtıyorum kadroyu sinirden.

Dostum seasons oyna Chinese Cup oynama.Yedek kadroyu bronze oyuncu doldur.mümkünse 50 overall altı 81 overall a düşür takımın genel overall ini...

Chinese cup un neyi var dostum :) dün bende maglubiyetsiz title aldım seasonda dedim bide kupa alayım aman Allahım kafayı yedim maç alamıyorum moral bas fitness bas yok delirdim resmen yahu çin işinde var bir büyü. Ea nın politikası bu yeni takım kur coin harca yoksa fifa points al paket aç çıkanları sat bana para ver beni poh pohlama diyor Ea. her maç en az 3 topum direkten dönüyor o kupada.

• dün @urtur hocamın 4231 kadrolarından bundesliga olanını kurdum.. ilk maçımda ilk defa ronaldo messi casillas vs çok sağlam bi kadro geldi ama adam belli ki gerçek para ile yapmış o kadroyu oynayamıyordu, ben de 4231 acemiliği ile iki tane fahiş hata yapınca maç 4-4 bitti. sonra bi rakip geldi dakika 3 1-0 öne geçti dakika 8 1-1 yaptım.. sonra adam tam atağa kalkacakken (çapraza dönse kalecimle karşı karşıya) bağlantı dondu, DNFi bana verdi (oysa ben UTye bağlı kaldım) ve yenik saydı.. oynadığım toplam 16-17 maçta sadece 3 galibiyet 3 beraberlik alabildim.. kabus gibiydi, kaybettikçe daha da sinirlenip tekrar tekrar denedim, ama olmayınca olmuyor..
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.