Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
235.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhibbii

ne PC'si kardeşim bırak ya geç konsola sende çok keyif alacaksın diyorum sana :D

bugün büyük gün :) bakalım Sony şapkadan ne çıkaracak :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

ne emeği dostum, birşeyler kapabilirsen paylaşım amacına ulaşmış demektir :)) bende araştıra araştıra kurcalaya kurcalaya öğrendim bunları

evet bir üstte anlattığımı tam olarak yapamadığın için oluyor. oyunda bir akıntı olduğunu düşün, top rakipteyken akıntı senin kalene doğru oluyor ve bu akıntıya ayak uydurman için zaten daha önceki açıklamamda sana hep kolu geri geri geri çekmelisin demiştim :)) bunu yapmadığın için adamın kala kalıyor.

olmadı, ekle beni bu akşam bir kaç maç yapalım, olayı canlı göstereyim, sana güzel bir ultimate defans yapayım

Ben pcde oynuyorum hocam ya keşke oynayabilsek valla iyi olurdu. .birde adamlarin bir an kalakalmasinin nedeni baski yapmak icin rakibin yanina iyice yanasmadan direk L1-R1 yapamadigimdan oluyor rakip ile arandaki mesafeyi iyi ayarlamak lazim sanırım. Div1e kadar rahat rahat geliyorum ama işte burada adamlar cok zorluyor belli yani oynuyorum ama birseyler eksikmis sayende öğrenmiş oldum. :)

ne PC'si kardeşim bırak ya geç konsola sende çok keyif alacaksın diyorum sana :D

oouuuuu şimdi anladım demek istediğini, bunun sebebi rakibin L1 tuşuna basıyor olmasıdır, senin adam duraksamıyor aslında. burada olan biten, rakip topu ayağından çıkartmak üzere oluyor L1 tuşuna basınca.. yani L1 tuşu sarı ışık gibi düşün, birazdan yeşil yanacak top ayaktan çıkacak gibi yani, ama rakip topu çıkartmıyor. senin müdahele etmeni engellemek için yapıyor bunu.. bunu sende deneyebilirsin L1'e basılı tut senin adam seke seke gider bir tuhaf olur oyuncun. o bu kareketi bas çek bas çek bas çek yaptığından o duraksama yansımıyor ve senin adam aslında top çıkmak üzere diyerek dalmıyor. o esnadaki duraksama senin dediğin olay olmalı. burada yapacağın en etkili şey adamını geri çekmek, basmamak.. geri çekip adam fazlalaştırıp tekrar saldırı düzenlemen gerekiyor. ama bu dediğin her rakipte olmaz, çünkü herkes ayarlayamıyor bu olayı..
    birde rakip kenardan depar atarken senin adamın yanında koşarya hani, tuşlara bassanda müdahele etmez, yanında koşar seni deli eder. bu da aynı şey işte, senin oyuncun orada basamam anlamında bir müdahelede bulunmuyor. aslında senin iyiliğin için olan bir olay bu :)) ne yapılmalı, hemen o kenardan koşan adamın yanından yavaş yavaş içe doğru koşu yönünü çevirmelisin. gideceği son nokta zaten orta yapacağı yer. sen çapraz kalene doğru koşu yaparken oda direk gittiğinden ilerde içeri kıvırıp kalende tehlike yapmak istediğinde az önce yaptığın hareketle rakip oyuncuya yetişmiş olursun. kısaca alan kapatıp onun ilerden kıvırıp döneceği noktaya sen direkt olarak ulaşıyorsun.

bekliyorumm bakk, bugün bir title al ve kutlayalım burda

Hocam aynen dedigin gibi topu ayagindan acmadan kontrollu donusler yapiyor o arada ben L1-R1 yapinca adamım biraz duraksıyor sonra pres yapıyor.

Bende Battlefield icin pc aldim.1-2sene ps3 kullandım o zaman ds3 ile bf3 oynanmiyor diye pc aldım 300saat fakan oynadım simdi yüzüne bile bakmıyorum:) sadrce fifa oynuyorum oda gunde 3-4mac ancak hanım söyleniyor cok oynayınca:) xbox kolu var ps3un eksikliğini hic hissetmedim açıkçası.suanki sistemim herhalde 10sene fifayi iyi şekilde oynatir olmezsek oyunda oynayacak hal kalırsa Playstation alırım pcye gereksiz masraf oluyor. Bugün bakalım biraz daha alışırım bakarsın alırım da şans:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

bugün büyük gün :) bakalım Sony şapkadan ne çıkaracak :)

aa evet ps4 ne zaman geliyor acabaaa
  • quote:

Twitter ve fifainsider.com sitesinden yaptığım takibat bugün PS4ün duyurulacağını kasım gibi de raflarda yer alacağını duyuracağını söylüyor ama bunlar sadece duyum, her şey bu gece belli olacak.. eğer FIFA14, PS4 için çıkacaksa ve bu duyumlar doğru ise PS4 ön siparişi verebilirim :)
  • quote:

quote:

Twitter ve fifainsider.com sitesinden yaptığım takibat bugün PS4ün duyurulacağını kasım gibi de raflarda yer alacağını duyuracağını söylüyor ama bunlar sadece duyum, her şey bu gece belli olacak.. eğer FIFA14, PS4 için çıkacaksa ve bu duyumlar doğru ise PS4 ön siparişi verebilirim :)

yanında da uncharted 4 olursa takla atarımmmm

• quote:

quote:

quote:

yanında da uncharted 4 olursa takla atarımmmm

Kaçtan gelir piayasaya acaba tahminim 2.000 TL den aşağı gelmez.PS3 1.500 den gelmişti.Zaten hemen almayacam bunun versiyonları çıkar mutlaka satış stratejisi olarak.PS3 te bekledim 80 GB Fat kasa çıkmıştı.Onu aldım ilk çıkandan alacak olsaydık 20 GB anca olurdu :))

Alacaklar bu dediğimi mutlaka değerlendirsin.

• Arkadaşlar çok önemli bir sorum olacak ama biraz enteresan gelebilir.Mutlaka ikisinide oynayanlar cevaplarsa çok sevinirim.

IF KOSCİELNY mi yoksa CHİELLİNİ mi mümkünatı varsa kullanan arkadaşların ayrıntılı yorumlarını bekliyorum.
  • doğrusunn kardeşim

ama net'ten öğrendiklerime göre hemen almakta da bir sakınca olmayacak sanırım eskiye nazaran çünkü Blue-ray olayı bitiyormuş. paralı download alanı olacakmış, hafızalar devasa olacakmış, oyunları indirip indirip oynayacağız yani :D

oyunların maliyetide düşeceğinden, ucuzlama bekliyorum oyun fiyatlarında :)) ne kadar doğru bilmiyorum tabi hepsi palavrada olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

Kaçtan gelir piayasaya acaba tahminim 2.000 TL den aşağı gelmez.PS3 1.500 den gelmişti.Zaten hemen almayacam bunun versiyonları çıkar mutlaka satış stratejisi olarak.PS3 te bekledim 80 GB Fat kasa çıkmıştı.Onu aldım ilk çıkandan alacak olsaydık 20 GB anca olurdu :))

yine duyum, PS3 fiyatlandırmasına göre daha makul bir düzeyde fiyatlanma olacakmış.. yani bu da 1500 civarında gelebilir..

peki versiyonlar arası zaman farkı ne kadar olur ? yani ilk sürüm çıktı aldık, sonraki ilk versiyon kaç ay yada yıl sonra çıkar ?
  • quote:

Arkadaşlar çok önemli bir sorum olacak ama biraz enteresan gelebilir.Mutlaka ikisinide oynayanlar cevaplarsa çok sevinirim.

IF KOSCİELNY mi yoksa CHİELLİNİ mi mümkünatı varsa kullanan arkadaşların ayrıntılı yorumlarını bekliyorum.

yani açık ara chiellini derimm

ama if kosfgfgfg de çok sağlammm sevdiğim defanslardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Vredd

quote:

quote:

ne emeği dostum, birşeyler kapabilirsen paylaşım amacına ulaşmış demektir :)) bende araştıra araştıra kurcalaya kurcalaya öğrendim bunları

evet bir üstte anlattığımı tam olarak yapamadığın için oluyor. oyunda bir akıntı olduğunu düşün, top rakipteyken akıntı senin kalene doğru oluyor ve bu akıntıya ayak uydurman için zaten daha önceki açıklamamda sana hep kolu geri geri geri çekmelisin demiştim :)) bunu yapmadığın için adamın kala kalıyor.

olmadı, ekle beni bu akşam bir kaç maç yapalım, olayı canlı göstereyim, sana güzel bir ultimate defans yapayım

Ben pcde oynuyorum hocam ya keşke oynayabilsek valla iyi olurdu. .birde adamlarin bir an kalakalmasinin nedeni baski yapmak icin rakibin yanina iyice yanasmadan direk L1-R1 yapamadigimdan oluyor rakip ile arandaki mesafeyi iyi ayarlamak lazim sanırım. Div1e kadar rahat rahat geliyorum ama işte burada adamlar cok zorluyor belli yani oynuyorum ama birseyler eksikmis sayende öğrenmiş oldum. :)

div 1 i kıstas alma hocam div 1 deki maçlar kadar sıkıcı ezbere oynanan maçlar yok div 1 de dogal olarak herkesin amacı title almak ama tahminim 13-15 yasındaki cocuklar gelip insanı sinir hastası yapar en basitinden

Ultra defensive oynayan cok adam var , Gol atıp yatmaya çalışan cok adam var , Salak saçma rus ve brezilya kadroları kurup l1+üçgen deneyen tonlarca adam var yani bosver div 1 i kendinin iyi oynadıgını düşünüyosan atak savunma yapıyosan iyisindir boşkoy gitsin

Hocam Muhibbii hoca ile konuşmaktan sizin alintinizi göremedim kusura bakmayin aynen dediginiz gibi hic pozisykna girmeden direk abanip hızlı forvetler ile isi götürüyorlar. .ultimate teamde maaleswf böyle ama div1 title alana kadae devam;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

yine duyum, PS3 fiyatlandırmasına göre daha makul bir düzeyde fiyatlanma olacakmış.. yani bu da 1500 civarında gelebilir..

peki versiyonlar arası zaman farkı ne kadar olur ? yani ilk sürüm çıktı aldık, sonraki ilk versiyon kaç ay yada yıl sonra çıkar ?

satış rakamlarına bağlı olarak çıkarırlar gerileme olduğu an hemen çıkarırlar piyasaya canlandırmak için tahminim 6 ay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vredd

quote:

quote:

div 1 i kıstas alma hocam div 1 deki maçlar kadar sıkıcı ezbere oynanan maçlar yok div 1 de dogal olarak herkesin amacı title almak ama tahminim 13-15 yasındaki cocuklar gelip insanı sinir hastası yapar en basitinden

Ultra defensive oynayan cok adam var , Gol atıp yatmaya çalışan cok adam var , Salak saçma rus ve brezilya kadroları kurup l1+üçgen deneyen tonlarca adam var yani bosver div 1 i kendinin iyi oynadıgını düşünüyosan atak savunma yapıyosan iyisindir boşkoy gitsin

Hocam Muhibbii hoca ile konuşmaktan sizin alintinizi göremedim kusura bakmayin aynen dediginiz gibi hic pozisykna girmeden direk abanip hızlı forvetler ile isi götürüyorlar. .ultimate teamde maaleswf böyle ama div1 title alana kadae devam;))

alırsın hocam yakında rahat ol arkaya top kaçırma yeter bide momentum yeme

• Bu gece saat 1 de bu linkten izleyebilirsiniz diyorlar... o saatte uyanık olma ihtimalim %99.9 :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar çok önemli bir sorum olacak ama biraz enteresan gelebilir.Mutlaka ikisinide oynayanlar cevaplarsa çok sevinirim.

Bahtiyar senin avatardaki IF kaç 2 mi 3 mü 5 mi

• quote:

quote:

Sende hep PAŞA yı kayırıyorsun be kardeşim.Bu adamdan daha iyisi yokmu

• Önümüzde ki turnuvada boyuna italyanlara karşı oynayacağım gibi geliyor .Bakalım nasıl geçecek ilk turnuvam şampiyonlar liginde süpriz arıyoruz.
  • quote:

ikisini de denedim 3-5-2 de kesinlikle hızı nedeniyle chiellini ama 4 lü defansta if koschielny hatasız hava toplarında inanılmaz kornerlerde tam vole bile çekti

chiellini bazen aptal aptal hatalar yapabiliyor bir ara pres yaparken paso penaltı yaptırıyordu koschielny tank gibi başlarda beğenmemiştim ama yanına kompany koyunca kalede de lloris bpl i bırakamıyorum dün karşıma 4-3-3 c.ronaldo messi robben li biri geldi messiyi biçtim resmen messiden soğudum bu mu len 2500k lık messi benim torresim daha iyi dedim

Tüm coinsleri bu 6 lıya harcadım Cole - if Koschielny-Kompany-Maicon kalede lloris önlerinde ramires - if sissokko değdi mi dersen değdi

kornerlerde gol yemiyorum lloris bunu da al artık içeri dediğim oluo dün c.ronaldo yu maicon ezerken resmen içim eridi ( Gerçek hayatta barcelona fanı olduğumdan da olabilir )

Fransız olması da avantaj inanılmaz fransızlar var sağında solunda önünde oynayabilecek if matuidi if sissokko clichy lloris kaboul vs...

Chiellini ye gelince iyi adam hoş adam ama buffon bir lloris değil italyan rb lb leri bpl ile kıyaslamıyorum bile ogbonna yı çok kullandım ama dediğim gibi bu 6 lıdan çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeiligeR-7 -- 20 Şubat 2013; 14:32:56 >

• quote:

Diğer arkadaşların yorumlarınıda heyecan ile bekliyorum haydi Duayen kardeşlerim.
  • quote:

quote:

quote:

Bahtiyar senin avatardaki IF kaç 2 mi 3 mü 5 mi

IF 5 yine forumdan hatırı sayılır bir dostumuz yapmıştı bana bu avatarı, özenle saklıyorumm

• 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.