Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhibbii

Serie A olmasınnı tavsiye ederimm, düşünürsen kadro hazır zaten :D

pereira-chiellini-barzagli-abate
    vidal - nocerino
    boateng - sneijder
    CF(tartışılır, ben cassano derim)
    di natale yada balotelli (hiç sevmem, bir ben oynatamadım, rakipteyken beni duman ediyor)

bundesliga ise sevgili urtur yardımcı olurr, çok seviyor, adamı tanımasak, alamanya gurbetçilerimizden saırsın o derece bağlıdır bundesligaya

Serie A : as kadrom
    4312
    Buffon - Jonathan, Ogbonna, chiellini, Armero, vidal, marchisio, de rossi, Ibarbo, di natale, cavani
    Serie A : yedek kadrom
    4312
    marchetti (sadece denemek için , normalde yeri hazır bir de sanctis var), lichsteiner (yanlış yazdım galiba), gamberini, barzagli, (sol bekin adını unuttum, de ceglie galiba ), Obi, asamoah, guarin, sneijder, matri, miccoli (bu kadro ile daha oynamadım, ilk defa bu akşam deneyeceğim)

chiellini, vidal, barzagli, sneijder, di natale hali hazırda kadrolarımda olan adamlar, (nocerino da var da beğenmediğim için şans vermiyorum)..

cambiasso nasıl olur ? ilk 352 italya kadromda vardı, satmaya kıyamadım, hala duruyor :D

serie a kadrom olduğu için bundesliga yada ligue 1 dedim ... ama bakalım belki bozarım :)

• aragorn1905

nocerino acayip bir adamdır dostum daha fazla şans vermelisin bence
  • ultimate teamde pesten fifaya yeni geçenler için hangi lig daha uyumlu olur ben pesten fifaya geçenlerdenim
    önce brezilya kadrosu ile 'başladım sonrasında ispanya,italya,ingiltere,almanya ile oynadıktan sonra İngiltere

kadrosuna geri döndüm denediğim ligler içersinde en kötüsü Almanya ligi oldu şuan ingiltere ligi ile oynuyorum
    div1 deyim sadece Fansa ligini denemedim sizce???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Portekiz - Kolombiya karmamı tamamladım sayılır.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#cYN42defnI33T:ps3

Görüşlerinizi alabilir miyim? Herkese 9 chem tutturacağım diye anam ağladı valla. Savunma pek istediğim gibi olmadı ama chem yüzünden farklı bir şey yapamıyorum :(

Forvet hattına Falcao takviyesi yapacağım ama şu UP olan biraz daha düşsün diye bekliyorum.

Tavsiyeleriniz varsa başımın üstüne :)

Portekiz-Kolombiya kullanan pek kimse yok galiba. Ya da bu defansı sağlamlaştırmak için başka olasılık yok galiba :(

• quote:

Orijinalden alıntı: babako34

ultimate teamde pesten fifaya yeni geçenler için hangi lig daha uyumlu olur ben pesten fifaya geçenlerdenim
    önce brezilya kadrosu ile 'başladım sonrasında ispanya,italya,ingiltere,almanya ile oynadıktan sonra İngiltere

kadrosuna geri döndüm denediğim ligler içersinde en kötüsü Almanya ligi oldu şuan ingiltere ligi ile oynuyorum

Ligue 1 de denersen zaten geriye ya Hybrid ya da silver veya bronze kadrolar kalıyor , bu oyunda deneme yanılma yolu en iyisi , kadro kurarken en ideali mutlaka oyuncuyu kendin deneyerek karar vermendir , birinde harikalar yaratan bir oyuncu sende yokları oynayabilir çünkü , oyun stili farklı herkesin..

2009 ' da Pesten Fifaya geçtim , seasons veya futta ilk tercihim her zaman Bpl Kadro veya takımları olmuştur..

• quote:

quote:

Portekiz - Kolombiya karmamı tamamladım sayılır.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#cYN42defnI33T:ps3

Görüşlerinizi alabilir miyim? Herkese 9 chem tutturacağım diye anam ağladı valla. Savunma pek istediğim gibi olmadı ama chem yüzünden farklı bir şey yapamıyorum :(

Forvet hattına Falcao takviyesi yapacağım ama şu UP olan biraz daha düşsün diye bekliyorum.

Tavsiyeleriniz varsa başımın üstüne :)

Portekiz-Kolombiya kullanan pek kimse yok galiba. Ya da bu defansı sağlamlaştırmak için başka olasılık yok galiba :(

Patron Toty Messiyi ne yaptın yahu

Sen , Packten Toty Messi yakalayıp ilginç kadrolarla uğraşınca hayretler içerisinde kalıyorum bak..

Komple Colombia yaparsan çok daha dinamik bir kadro olur , şirketteyim web app açmıyor ama eve gidince inceleyeceğim kadronu

• www.futwiz.com
    FIFA 20 Squad Builder, Ultimate Team Database and Draft Simulator - FUTWIZ
    http://www.futwiz.com/iamlazy

Otomatik kadro oluşturma sayfası, her bir mevki için oyuncuları seçeceğiniz ilk iki kriteri seçiyorsunuz (bence ikinci kriter ile ilgili gerçekçi bir değerlendirme yapmıyor, Bkz: Açıklama ) ve size otomatikmen kadro oluşturuyor.

Açıklama : örneğin kaleye öncelikle positioning sonra da reflekse göre adam seç dediniz , positioning ve refleks değerleri K1: 88,60 K2 : 85, 80 K3: 80,83 olan üç kaleciden yine de birinciyi getiriyor.. (k1) ben K2yi getirmesini beklerim..

yanlış mı düşünüyorum ?

EDIT : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 19 Şubat 2013; 15:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: babako34

ultimate teamde pesten fifaya yeni geçenler için hangi lig daha uyumlu olur ben pesten fifaya geçenlerdenim

Ligue 1 de denersen zaten geriye ya Hybrid ya da silver veya bronze kadrolar kalıyor , bu oyunda deneme yanılma yolu en iyisi , kadro kurarken en ideali mutlaka oyuncuyu kendin deneyerek karar vermendir , birinde harikalar yaratan bir oyuncu sende yokları oynayabilir çünkü , oyun stili farklı herkesin..

2009 ' da Pesten Fifaya geçtim , seasons veya futta ilk tercihim her zaman Bpl Kadro veya takımları olmuştur..

hocam senin yorumlarını burda takip ediyorum oldukça bilgilisin bu konuda dediğine katılıyorum örneğin dün
    bale yi aldım ama oynuyamadım onunla nani ile daha iyi oynuyorum sanki france ligi bana zor bir lig gibi geliyor

anladığım kadarıyla burda ingiltere ve italya ligini oynuyor ağırlıkla herkes

• Arkadaslar stlerin yerlerini neye gore ayarliyosunuz.

Balotelli. Aguero.tevez.torres.van persie. Fakan var bunlar hem sag st hem sol st de oynarmi.sag ayak olan sagda sol olan soldami oynatmak mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urtur

http://www.futhead.com/fifa/squads/6060479/

Aha işte kardeşim Ama ben 4231 de Bender'i İlkay ile birlikte CDM kullanıyorum ondan mı bilemem inanılmaz oynuyor. Hani biri hızlı, biri çok iyi defanscı. Yemyeşil kadro seversin sen

Yemyeşil değil

Sam yerine - Blazykowski
    Bender yerine - İlkayım
    Hummels yerine - Boateng ( sol cb sağa Santana )
    Schmelzer yerine Löwe ( silver )

Aman bir tane turuncu var işte tamam Hem senin yazdığında da Boateng ile Santana arasında turuncu oluyor
    Ama ben Błaszczykowski'yi unutmuştum doğru onunla yemyeşil olur. İlkay Bender değişikliğini anlarım kardeşim. Ama önce bir Bender'i mutlaka dene. Ancaak ben biliyorsun Boateng ile de çok oynadım ama Hummels başka abi. Dağ gibi geçit vermiyor. Schmelzer bakınca yüzün buruştu biliyorum ama tam senlik bir LB bence. Ben bile önde basan adam olmama rağmen çok memnunum. Sen daha faydalı oynatırsın bence. Örnek De Ceglie. O zaman bak bir daha kuruyorum yemyeşil :

Ama gene söylüyorum bir ara 4231 dene kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Arkadaslar stlerin yerlerini neye gore ayarliyosunuz.

Balotelli. Aguero.tevez.torres.van persie. Fakan var bunlar hem sag st hem sol st de oynarmi.sag ayak olan sagda sol olan soldami oynatmak mantıklı

Nereden girip nasıl şut attığına bağlı.finesse shot atacaksan mesela sag ayaklı oyuncuyu solda oynatmak mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

http://www.futwiz.com/iamlazy

Otomatik kadro oluşturma sayfası, her bir mevki için oyuncuları seçeceğiniz ilk iki kriteri seçiyorsunuz (bence ikinci kriter ile ilgili gerçekçi bir değerlendirme yapmıyor, Bkz: Açıklama ) ve size otomatikmen kadro oluşturuyor.

Açıklama : örneğin kaleye öncelikle positioning sonra da reflekse göre adam seç dediniz , positioning ve refleks değerleri K1: 88,60 K2 : 85, 80 K3: 80,83 olan üç kaleciden yine de birinciyi getiriyor.. (k1) ben K2yi getirmesini beklerim..

yanlış mı düşünüyorum ?

EDIT : imla

ilk önce ilk değere bakıyor, sonra ikinciye.

Diyelim ki K1 88,60 K2: 88,61 olmuş olsaydı bu sefer ikinciyi alırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: badbora

ilk önce ilk değere bakıyor, sonra ikinciye.

Diyelim ki K1 88,60 K2: 88,61 olmuş olsaydı bu sefer ikinciyi alırdı.

tamam işte, ben de diyorum ki salt sırayla kontrol etmesindense, daha mantıklı çıkarımlar yapması daha güzel olmaz mı ? yani ilk baktığı değer 99, ama ikinci değer 10 ise bunu seçecek, ama ilk baktığı değeri 90, ikincisi 80 olan kaleciyi(yada oyuncuyu) seçmek daha mantıklı değil mi ?
  • quote:

muhibbiihocam fifanın sırlarıni nede guzel cozmussunuz ;)2senedir fifa oynarım bu 2013un başından beri bu taktikleri kullanıyorum oyunu baya baya çözdüm div 1de 5-6 mac alıyorum bir title alamadım gitti.

4-3-1-2de oynuyorum suan memnunum ama 4-2-3-1de nedendir bilmiyorum anlayamadigim sekilde defans bosaliyor.2-3kisi ancak orta saha gerisinde oluyor defans cok acik kalıyor.neler tavsiye edersiniz acaba. Genelde defanstan topu cm-cdmlere ulaştırır onlarla ilerlerim belki ustte dedigin gibi cdmler ike orta sahayı geçiyorum farkinda olmadan.ona dikkat edeceğim bugün. Defans gereksiz yere disa çıkıyor atc wrk rate-m defans wrk rate high okan adam alacağım artik çıldırtiyorlar bazen.

Defansta cole-david luiz-kompany-maicon var.

Yedeklerde (evra-sagna-walker-ferdinand-terry-varmaleon) var duruma göre koyuyorum kadroya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 19 Şubat 2013; 17:28:11 >

• quote:

quote:

quote:

http://www.futhead.com/fifa/squads/6060479/

Aha işte kardeşim Ama ben 4231 de Bender'i İlkay ile birlikte CDM kullanıyorum ondan mı bilemem inanılmaz oynuyor. Hani biri hızlı, biri çok iyi defanscı. Yemyeşil kadro seversin sen

Yemyeşil değil

Sam yerine - Blazykowski
    Bender yerine - İlkayım
    Hummels yerine - Boateng ( sol cb sağa Santana )
    Schmelzer yerine Löwe ( silver )

Aman bir tane turuncu var işte tamam Hem senin yazdığında da Boateng ile Santana arasında turuncu oluyor
    Ama ben Błaszczykowski'yi unutmuştum doğru onunla yemyeşil olur. İlkay Bender değişikliğini anlarım kardeşim. Ama önce bir Bender'i mutlaka dene. Ancaak ben biliyorsun Boateng ile de çok oynadım ama Hummels başka abi. Dağ gibi geçit vermiyor. Schmelzer bakınca yüzün buruştu biliyorum ama tam senlik bir LB bence. Ben bile önde basan adam olmama rağmen çok memnunum. Sen daha faydalı oynatırsın bence. Örnek De Ceglie. O zaman bak bir daha kuruyorum yemyeşil :
    http://www.futhead.com/fifa/squads/6060479/#squad-player

Ama gene söylüyorum bir ara 4231 dene kardeşim...

4321 de kesinlikle tercih etmem Hummels ' i ama 41212 veyahut 4231 de dediğin gibi duvar olur , Schmelzere gelince hakikaten çok sağlam oynamayan bilemez ama overall düşüreceğim için Löwe tercih ediceğim zaten forvettede Mlapa ile bunu sağlayacağım , bakalım inş. oturur takım artık günde 1 kez kadro kurup bozuyorum , birşey değil alışkanlık yapacak..

Ooo Mlapa 1,93 müş hemen muadili kütük Lacine Traore geldi aklıma , yaptığım ortalara öyle bir yükseliyorduki bu adam kıçıyla vuruyordu o derece Mlapa daha sağlam duruyor tabiiki mutlaka alacağım bu adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 19 Şubat 2013; 17:29:39 >

• quote:

quote:

muhibbiihocam fifanın sırlarıni nede guzel cozmussunuz ;)2senedir fifa oynarım bu 2013un başından beri bu taktikleri kullanıyorum oyunu baya baya çözdüm div 1de 5-6 mac alıyorum bir title alamadım gitti.

4-3-1-2de oynuyorum suan memnunum ama 4-2-3-1de nedendir bilmiyorum anlayamadigim sekilde defans bosaliyor.2-3kisi ancak orta saha gerisinde oluyor defans cok acik kalıyor.neler tavsiye edersiniz acaba. Genelde defanstan topu cm-cdmlere ulaştırır onlarla ilerlerim belki ustte dedigin gibi cdmler ike orta sahayı geçiyorum farkinda olmadan.ona dikkat edeceğim bugün. Defans gereksiz yere disa çıkıyor atc wrk rate-m defans wrk rate high okan adam alacağım artik çıldırtiyorlar bazen.

Yedeklerde (evra-sagna-walker-ferdinand-terry-varmaleon) var duruma göre koyuyorum kadroya.

David luiz varsa durdurmazsın dostum,cikar :)

• Wayyy beyler konustukca aciliyoruz gordugunuz gibi, dillendirelim biraz daha bildiklerimizi, gorduklerimizi.

@ Bahtiyar

Ben halen hizli oynuyorum be kardesim, ama taktigimden dolayi, 4231 oynasam dedigin gibi zorunlu bir sekilde geriden gelenleri beklemek zorunda kalirdim herhalde ve bana uymadigi icin sevemedim o taktigi gecen sene , cok geriden basliyor organizasyonlar. Dedigin gibi yavas, dusuk tempoda oynamak lazim 4231 gibi taktiklerle yoksa tek ST ile elin bos donersin zaten.

@ Utku

Off muthis form yakalamissin Utku helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

quote:

David luiz varsa durdurmazsın dostum,cikar :)

Adamın iciicini yiyor her yerde mübarek:) ama cok is yapıyor memnunumda;)david Luize oyun içinde veya dışında Attack Workrate medium-Defensive Workrate Medium yapamazmıyız

kornerlerde resmen apacık oluyor benim saha balance oynamama ragmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 19 Şubat 2013; 17:42:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burcin78

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burcin78

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uk77

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

quote:

Evet Duayennler bu işin sırrı kesinlikle silverlarda

Bu akşam Mayuka yı alacağım , oyunun en iyi forveti diyorlar bu adam için , kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim , ısınma turları olsun akşama kadar

Mayuka ve agbo... ikili forvet efsane... Jerome'yi de CAM yaptın mı dadından yenmez...

http://www.futhead.com/fifa/squads/5759970/

Mayukayı 4321 tek forvet oynatacağım , istediğim forveti bir türlü bulamadım bpl de , agu ,torres vs. tüm üst düzey forvetlerle oynadım , sıra silverlara geldi

Mayuka çok iyi. Agbo muhteşem. Beraber çok iyiler ama tek forvet kullanılacaksa kesinlikle Agbonlahor

5* Weak Foot ve 4* Skill ile cezbediyor beni tek forvet için

Fifaz kardeşim yine mayuka dedin can evimden vurdun beni dayanamadım silver Bpl yi tekrar kurdum,bu arada lm için up sterling mi ne var Liverpool lu adam dehşet ötesi olmuş bu ne ya zaten normaline de bayılmıştım adamın 69 dan 74 yapmışlar öellikleri gayet çekici ama 370 000 den alınırmı acaba :)))

Burçin hoca ne dersin tek forvet iş yaparmı bu mayuka denen yamyam

Yoksa ikili forvete geçsemmi

kardeşim adam bildiğin apaçi fakat şöyle bir durum var bu adam çok güçsüz,tek forvette iş yapmaz kanımca kesinlikle ikili forvet oynanmalı bu adamla birde ikili forvete aldanıp 4312 deneme sakın BPL silverda acayip dağılıyorlar ideali 41212 dir

Burcin hocam ben de baktim in-game ozelliklerine o yamyamin ama beni de korkuttu sadece kosup skill yapilacak bir adam gibi geldi, tam bir kontraci gibi gozukuyor. Tarik 4321 ile aslinda hizli atak yapabildigi icin belki sorun cikarmaz ama bilemedim karsidakinin taktigine gore kotu sonuclar dogurabilir tek ST olarak bence de.

Ama kesinlikle organize bir oyun kurgusunda silinir gider gibi geliyor bana yani Guc 50'lerde falan , Benteke'nin guc 87 mesela Rooney ile ayni o yuzden Benteke tasir ara pas Mayuka gol diye gorebiliyorum ancak. Herhalde kursam 352 veya 41212 denerdim o ikiliyle.

• Bu arada dun belki de en kotu ikinci gecemizi yasadik arkadasla , oyundan bu kadar sogudugumuzu hatirlamiyorum.

Div 1 ve 5 puandayiz, 7 macimiz var, dustuk Div 2'ye

Div 2'de kaldik 8-10 puanla gun sonunda

Biraz lag de vardi yalniz karsimiza kim geldiyse dun gece sanki kazanana imzali forma veriyorlarmis gibi oynadi, gozlerimize inanamadik. Inanilmaz guzel goller yedik. Kafalar da kiyakti ama yani yuhhh artik

Bazen Div 1'de bu kadar kotu oynayan adam nasil olur derdim , dun resmen bi arkadasa bakip cikicaz der gibi boynumuz bukuldu

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.