Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
234.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: woodgate

quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS72

quote:

Arkadaşlar 4-1-2-1-2 sistemine CAM olarak Nasri mi Mata mı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Mata

Yorum dedim dostum sadece cevap vermişin

Bu taktikte kullanmadım ama başka taktik cam da ikisinide kullandım nasriyi daha çok begendim daha kıvrak geldi nasri bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

quote:

Evet Duayennler bu işin sırrı kesinlikle silverlarda

Bu akşam Mayuka yı alacağım , oyunun en iyi forveti diyorlar bu adam için , kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim , ısınma turları olsun akşama kadar

Mayuka ve agbo... ikili forvet efsane... Jerome'yi de CAM yaptın mı dadından yenmez...

http://www.futhead.com/fifa/squads/5759970/

Mayukayı 4321 tek forvet oynatacağım , istediğim forveti bir türlü bulamadım bpl de , agu ,torres vs. tüm üst düzey forvetlerle oynadım , sıra silverlara geldi

Mayuka çok iyi. Agbo muhteşem. Beraber çok iyiler ama tek forvet kullanılacaksa kesinlikle Agbonlahor

• quote:

Orijinalden alıntı: uk77

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

quote:

Evet Duayennler bu işin sırrı kesinlikle silverlarda

Bu akşam Mayuka yı alacağım , oyunun en iyi forveti diyorlar bu adam için , kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim , ısınma turları olsun akşama kadar

Mayuka ve agbo... ikili forvet efsane... Jerome'yi de CAM yaptın mı dadından yenmez...

http://www.futhead.com/fifa/squads/5759970/

Mayukayı 4321 tek forvet oynatacağım , istediğim forveti bir türlü bulamadım bpl de , agu ,torres vs. tüm üst düzey forvetlerle oynadım , sıra silverlara geldi

Mayuka çok iyi. Agbo muhteşem. Beraber çok iyiler ama tek forvet kullanılacaksa kesinlikle Agbonlahor

5* Weak Foot ve 4* Skill ile cezbediyor beni tek forvet için

• quote:

Arkadaşlar 4-1-2-1-2 sistemine CAM olarak Nasri mi Mata mı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum

ben ilk olarak kimi oynatsam diye hepsini yani mata, nasri, silva, sessegnon aldım, ve mata ilk elediğim oldu.. çünkü hızını göstermiyor, ve (en azından benim oyun stilime göre -paslı oyun ve gerektiğinde kanat uyada göbekten giderek ama hep paslı oyun ile oynarım-) hantal kalıyordu. silva da çok teknik çok iyi ama ben CAM oalcak adamdan pas dağıtmak dışında şut atmasını da beklerim, silva solak olduğu için ve ben skill falan da yapamadığım için şut anlamında verim alamadım, dolayısıyla şimdi nasri ve sessegnon kullanıyorum, biri as kadroda, diğeri yedek kadroda..
  • Artık gelenekselleşen turnuvamız için son 3 kişi..

http://resim.donanimhaber.com/m_71851659/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71851659
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

ben ilk olarak kimi oynatsam diye hepsini yani mata, nasri, silva, sessegnon aldım, ve mata ilk elediğim oldu.. çünkü hızını göstermiyor, ve (en azından benim oyun stilime göre -paslı oyun ve gerektiğinde kanat uyada göbekten giderek ama hep paslı oyun ile oynarım-) hantal kalıyordu. silva da çok teknik çok iyi ama ben CAM oalcak adamdan pas dağıtmak dışında şut atmasını da beklerim, silva solak olduğu için ve ben skill falan da yapamadığım için şut anlamında verim alamadım, dolayısıyla şimdi nasri ve sessegnon kullanıyorum, biri as kadroda, diğeri yedek kadroda..

dostum aynıyız senle ha skill yok bende de defansı elimin hızıyla değil aklımın gücüyle açıyorum.

• quote:

Tartışmasız Nasridir kardeşim , bu sene bambaşka
  • quote:

quote:

Tartışmasız Nasridir kardeşim , bu sene bambaşka

bende aynı fikirdeydim fakat bugün aklıma geldi mata bir sorayım dedim yoksa benim kadromda biliyorsun nasri var
  • quote:

dostum aynıyız senle ha skill yok bende de defansı elimin hızıyla değil aklımın gücüyle açıyorum.

aynen, bazen ceza sahası önünde, bazen ceza sahası etrafında (kanatlara yakın yerlerde) pas yapmaktan (rakibin açığını arıyorum) bazen pas olayını abartıp gereksiz pas yapınca pozisyon kaybettiğim de oluyor :)

gerçi son bi kaç maçtır as kadroda clichy, yedek kadroda da hoilett ve valencia ile kanatlara inip orta açmaya da başladım ama daha yeni sayılır bu :)

EDIT : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 19 Şubat 2013; 10:39:25 >

• Alternatifi de aragorn ' un dediği gibi Ses olur
  • quote:

quote:

quote:

Mata

Peki

nasri nin hızını hatırlamıyorum baya bi maç oynadım onunla ama memnun kalmadım hatta forumdaki eski yazılarda devamlı nasri den bahsediliyordu o yüzden aldım fakat olmadı sonra mata yı aldım bir CAM için hızı pasları ve şutları gayet iyi bence uzaktan çok gol attım mata ile ara pasları yerini buluyor hatta kaleci degajlarında top bile indiriyor kafa ile tabi bide bunlar tamamen oynayan kişinin oyun sitili ile alakalı mesela ben Silva kullanıyorum 4 1 2 1 2 de adam zayıf haed i düşük ama sol ayakla 18 üstünden acayıp şutlar çıkarıyor daha dün akşam 4 yada 5 gol attım silva ile hepside köşedeki örümcekleri aldı mata varsa kullan nasri yi ben oynatamadım. Para varsada Silva yı al derim.

• Sif asamoah LB deneyen var mı yahu

düşmesini bekliyorum 5 gündür, iyi direndi 250 üzerinde he

yok çok iyi ise alalım bari
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mata

Peki

nasri nin hızını hatırlamıyorum baya bi maç oynadım onunla ama memnun kalmadım hatta forumdaki eski yazılarda devamlı nasri den bahsediliyordu o yüzden aldım fakat olmadı sonra mata yı aldım bir CAM için hızı pasları ve şutları gayet iyi bence uzaktan çok gol attım mata ile ara pasları yerini buluyor hatta kaleci degajlarında top bile indiriyor kafa ile tabi bide bunlar tamamen oynayan kişinin oyun sitili ile alakalı mesela ben Silva kullanıyorum 4 1 2 1 2 de adam zayıf haed i düşük ama sol ayakla 18 üstünden acayıp şutlar çıkarıyor daha dün akşam 4 yada 5 gol attım silva ile hepside köşedeki örümcekleri aldı mata varsa kullan nasri yi ben oynatamadım. Para varsada Silva yı al derim.

piyasa fiyatlarını inceledikçe mata'nın daha az tercih edildiği fiyatından belli oluyor.yalnız silva pas atıp koşturabilir adamı bunda problem yok.yalnız kendi aldığı pas ile hareketlenmemesi beni kafamı kaşındırıyor.yoksa elbette en iyi CAM David Silva dır.Oyunda ise Nasri gibi geldi banada ama yinede sağol...

• http://www.youtube.com/watch?v=gABgfhxH_qM&list=UUVtFOytbRpEvzLjvqGG5gxQ&index=2

1 ve 2 numara muhteşem.2 no inanılır gibi değil bir bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

Orijinalden alıntı: ismail2k

quote:

Orijinalden alıntı: US_ALP2

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Demin çok garip bir şey oldu.. hileci mi idi bilmyorum ama, düzgün bir kadrosu vardı, maça başladık, adam kendi kalesine gol attı, oyundan çıktı.. galibiyet de bana sayıldı :)

Seasons taydım Deportivo logolu bir takım geldi bronz kadro maç başladı kendi kalesine attım çıktı.Oh iyi dedim bedava 3 puan sonra tekrar maça başlamak için start'a bastım ulan bir baktım gene aynı adam ne oluyor tabi kaçmaz hemen maça gir adam döndü gene attı.5 dakikada 6 puan almıştım.

Sonra ne oldu diye sorma

ne oldu reyiz anlat anlat :D

ben 3 maçtır iyi oynamama rağmen bir türlü son pasları yapamayıp ve tabiki şikeci hakemler nedeniyle alakasız pozisyonlarda 10 kişi kalarak kaybediyorum :) bir kere daha deniyececğim.. bakalaım kazanırsam devam, kaybedersem bugünlük bu kadar..

hacı bişeyler ters gidiyor bu oyunda 4 maç üst üste farklı kazanıyorum diyorum bu sefer alıcam kupayı sonra direkten toplarım dönüyor adam iğne deliğinden goller atıyor kalecisi panter kesiliyor hatta bazı maçlarda 3-0 öne geçiyorum ve kaybediyorum

Ismail inan bana 3-0 onde oldugun maci kaybetmeyecegim desen kaybetmezsin diye dusunuyorum. Piskolojik baski olusuyor insanda kaybedecek birseyin oldugunda.

Her mac sonunda moral karti basmayi unutma, yedeklerle cikiyorsan kesinlikle basmak zorundasin , yedek kalan oyuncularin moralleri fix -7 moral oluyor diye hatirliyorum.
    yedekli oynatıyorum morale fazla önem verdiğim söylenemez bide öyle deniyelim bakalım tavsiye için teşekkürler peki üstadım sen daha önce hiç division 1 title aldınmı bazı arkadaşlar bunun fifanın bir ticari oyunu olduğunu söylüyor ben pek inanmıyorum çünkü full barça real karması takımları bile yendiğim oldu

Ben tahmin etmistim zaten Ismail

Moral, fitness, kimya FUT'da cok onemli. Butun bunlar maximumda oldugunda butun adamlarin dopingli gibi oynarlar (karsindaki oyuncu da aynisini yaparsa fark olmaz) Bu sadece oyun oncesi alman gereken tedbirler. Oyunun akisi esnasinda da dusunerek oynayan kisiye oyun meyve verir. Olumlu yaptigin hersey oyuncularinin morallerini etkiler. Kaleye 30 sut atmak marifet degildir. 30 sutun kac tanesinin kaleye gittigi ve asil onemli olan kac tanesini gole cevirdigindir. Oyuncularin sana tiyolar verir zaten oyun icinde, el kol hareketleriyle.

BEn Div 1 title aldim 3-5 defa ama ortalama bir oyuncuyum genel itibariyle 352'ye gectikten sonra Div 1'de takildim kaldim diyebilirim. Ama sene basinda 433 ile cok kaybetmistim ve kendimde hatalar aramaya baslamistim. Herkezin yanlis yaptigi seyler illaki olur ama az hata ile oynadigin taktigi bulman senin icin en onemli olandir.

Her takim her takimi yenebilir. Temel amac topu karsi kaleye sokmak degil mi? Kendi kalesinden topu alip tek adam ile butun 11 adamimi calimlayip gol atan gordum. O kisi'nin CR7 veya Messi'ye ihtiyaci zaten yoktur. Oyunun mekanizmasini iyi kavramak lazim. Dribbling'i 90 olan adama yapisip topu almak zordur, o zaman sliding tackle 80 olan adamla kayip topu almayi denersin mesela. Rakibin forvetleri Ibarbo-Muriel diyelim , bu adamlarda ne Stamina var ne de Strength, o zaman biraz arkana yaslanip defans yaparsin ilk yari, bak bakalim ikinci yari kosabiliyorlar mi?

Simdi benim yorumlarim biraz extreme yani abarti olarak gelebilir sana. Kisiligim dogrultusunda (oyunla alakasi yok) en iyiyi en ucuza en hizli sekilde tedarik etmezsem ruhum rahat etmiyor. Bu mentaliteyle oyuna yaklastigimda da hatayi (riski) minimuma indirmek zorunda hissediyorum kendimi.

Takim kurarken cok iyi analiz et adamlari. Ben takim kurarken PACE 80+ yapmaya calisirim hep cunku hizli adamlardan kurulu bir takimda yapilan hatalar telafi edilir hiz sayesinde. Hemen hemen ayni adamlar gelir karsina, T. Silva'yi gecemezsin mesela, onu gordugunde ver-kaca gir. Kalede Casillas var vurma bosuna uzaklardan, karsi kariyalarda tam topa yattiginda bas suta kolunun altindan suzulsun. Etoo-Doumbia gorursen oyundan cik mesela Saka yapiyorum

Orta-kafa yapmiyorsan Falcao, Gomez ile oynamana gerek yok, piranha gibi yerler adami, kaleyi gostermezler. Cok iyi oynuyorsundur , lafim yok, cok seviyorsundur lafim yok ama kaybetmeye tahammulun yoksa (benim gibi) o zaman koymayacaksin kardesim.

saolasın abi bende zaten doumbia emenikeli çift forvet oynuyorum 4-2-2-2 biraz bende ucuzcuyum :D

• quote:

Nasriyi denedim matayi denemedim ama o bölgenin adamı bence cazorla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.futhead.com/fifa/squads/6055853/

Dostlar şu takımı bir yorumlarmısınız.Teşekkürler...
  • quote:

http://www.futhead.com/fifa/squads/6055853/

kimyanın sorun oluşturabileceğinden hareketle şöyle söyleyebilirim.. coin varsa kaleye Lloris, yoksa Reina... defans ve sağ bek için de coin varsa : CB Maicon, RB Richards ... yoksa : CB : kaboul yada vermealen RB : richards, sagna, vs oyun stiline en uygun hangisi ise o olabilir..

RM gervinho hiç ama hiç denemedim.. bu seneki PC hilelerinden ötürü siyah turuncu mavi vesaire uğraşmıyorum.. 2.8 milyon coin var, -adamlarımı satıyoprum, sadece hoşuma giden bi kaç kadroyu tutacacağım elimde - ama bir tane bile adam alıp yada takım kurup da deneyesim yok.

geçen seneden kullandığım ve hatırladığım kadarı ile gervinho RM de iyi olur, ama verim alamazsan valencia da çok iyidir. yine coin varsa, sola hazard, sağa Bale koy, kanatlar otoban olsun :)

forvette agüero muhteşem zaten, ama Bent hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum.. kişisel olarak bir yapılı (kafa vurabilecek ) forvet yanına bir de küçük ve seri adamla oynamayı seviyorum, bu yüzden as kadroda torres, agüero.. yedek kadroda balo podolski var :)

• quote:

quote:

http://www.futhead.com/fifa/squads/6055853/

kimyanın sorun oluşturabileceğinden hareketle şöyle söyleyebilirim.. coin varsa kaleye Lloris, yoksa Reina... defans ve sağ bek için de coin varsa : CB Maicon, RB Richards ... yoksa : CB : kaboul yada vermealen RB : richards, sagna, vs oyun stiline en uygun hangisi ise o olabilir..

RM gervinho hiç ama hiç denemedim.. bu seneki PC hilelerinden ötürü siyah turuncu mavi vesaire uğraşmıyorum.. 2.8 milyon coin var, -adamlarımı satıyoprum, sadece hoşuma giden bi kaç kadroyu tutacacağım elimde - ama bir tane bile adam alıp yada takım kurup da deneyesim yok.

geçen seneden kullandığım ve hatırladığım kadarı ile gervinho RM de iyi olur, ama verim alamazsan valencia da çok iyidir. yine coin varsa, sola hazard, sağa Bale koy, kanatlar otoban olsun :)

forvette agüero muhteşem zaten, ama Bent hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum.. kişisel olarak bir yapılı (kafa vurabilecek ) forvet yanına bir de küçük ve seri adamla oynamayı seviyorum, bu yüzden as kadroda torres, agüero.. yedek kadroda balo podolski var :)

Şöyle açıklayayım Chiellini bana güven veriyor onun dışında İTALYA ile oynayamıyorum.yanına abate chemstry mantığına uysun diye koydum.

Clichy - Kompany - Chiellini - Abate 4'lüsü oluşturulabilecek en iyi defans hattı olduğunu düşünüyorum.Buffon'da bu mantığın içinde...

onunda dışında 4-1-2-1-2 mantığında Hazard iş yapmaz diye düşünüyorum.Bu yüzden Gervinho ile devam etmek aklıma yatıyor denemedim ama daha evvel.Bale zaten en iyisi.

ileri uç aguero Top Class olduğu için Bent ise Bug olduğu için kullanıyorum

• Merhabalar arkadaşlar. Bir süredir birşeyler yazmıyordum. Malüm kullandığım ana hesabım bozuldu. Yani sadece turnuva maçlarını yapabiliyorum ama Online ve Offline Seasons oynayamıyorum. Live Chat te bir çözüm bulamadı beni telefona yönlendirdi. Neymiş teee Amerika'yı arayacakmışım çözeceklermiş. Ben de neyse diyip diğer hesaba aktardım oyuncularımı.

Eh malüm turnuvada canım kardeşim Bahtiyar'ın kullandığı 4231 ile elenince 3 yeni takım kurmuştum 4231. Bir de 4321 Brezilya kadrom vardı. Bu dört kadroyla Div 5 ten başladım. Şimdi önce kısaca neler olduğunu, ardından kadro değerlendirmelerimi yapacağım kendimce.

Arkadaşlar bu 4 kadroyla yaptığım maçlarda 34 galiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi aldım. Div 5 ten Div 1 e geldim ve Div 1 de üstüste 2 Title kaptım şu ana kadar. Div 5 sorunsuzdu zaten Div 4 e çıkmam 45 dakika falan sürdü 3 yaptığım oyundan çıktı hemen. Div 4 te sıkıldığım için bir yandan bilgisayardan dizi izliyordum bu yüzden 2 beraberlik burada geldi. Div 3, Div 2 de hiç kayıpsız geçildikten sonra geldim Div 1'e. Ve kendi kişisel rekorumu kırarak 7-0-0 ile aldım kupayı.

Dur dedim bir daha deneyeyim. Bu sefer maçlarımın hepsi çok zorlu geçti ve genelde 1 farklı galibiyetler aldım. 7-1-1 olarak aldım kupayı. Tek yenilgimi insan gibi oynamayan, bizim Ruud benzeri bir elemandan aldım. Ama 4-3 yenebildi. Maç basket maçı gibi oldu. Benim kaleye 23 şutum var 19 u isabetli. Onun 28 şutu var 26'sı isabetli. Süper maçtı yani. İlk defa arka arkaya Tittle alıyorum çok gururluyum. Beni 4231 kullanarak eleyen Bahtiyar kardeşime çok teşekkür ediyorum.

Şimdi bu taktiği kullanmak isteyenler için kadrolarımı paylaşayım:
    BUNDESLIGA:

4 kadronun içinde oynamaktan en çok zevk aldığım kadro. Defansta Schmelzer hiç sırıtmıyor. Yeşil bağlantı olabilir sırrı. Ama mütiş bir defans hattı oldu. Hummels kesinlik top geçirmiyor. Bender inanılmaz bir CDM. Oyunda ki CDM ler içinde 1. sıraya yükseldi benim için. Hep doğru yerde. Çok iyi top kesiyor. Ah biraz daha hızlı olsaydı dediğim hiç olmadı. Holtby çok iyi. Ama ikinci yarı oyundan düşüyor biraz. Hemen devreye Müller giriyor yedekten. Ve asıl yıldız Mlapa Bunde kuran herkes denemeli. Mutlaka denemeli. Ne Agbo, ne Mayuka. Adam çok iri, hava toplarında çok iyi. Şutları müthiş. Keşfetmeyen varsa çok şey kaybediyor arkadaşlar. İkili mücadelede topu ayağından almak çok zor. Tek dikkat edilmesi gereken hızlanması düşük. Ama Sprint speed 87 Yani ara pas, yada önüne pas attığınızda hızlanmış olmasına dikkat etmek gerek. Geç hızlanıyor ama ivmeyi aldımı ne yakalamak mümkün, nede önüne geçip durdurmak Cf tam Reus'un yeri. Mutlaka denemelisiniz.

RUS LİGİ:

http://www.futhead.com/fifa/squads/5840906/

Rus ligine daha önce de şans vermiştim ama bu dizilişte de denemek istedim. Sonuç: ortada M'Vila nın da gelmesiyle her pozisyonda bir adam var artık. Bu dizilişe çok iyi uyum sağladı takım. Eduardo ile sihirbazlık yapmak çok keyifli. Çok ucuz bir kadro olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım. F/P olarak en iyi kadro. Soran olursa uzun bir değerlendirme bile yazabilirim.

BPL:

Bu kadroya söylenecek pek birşey yok. Herkesin bildiği oyuncular zaten. Ama burada Dembele'ye bir parantez açmak istiyorum. Ben bu adamı CAM ve CM oynattım çok defalar. Hep verim aldım çok memnun kaldım. Ama bu adamın yeri CDM imiş arkadaşlar. Çok güçlü ve hızlı, top hakimiyeti çok iyi ve hava toplarında yeterli. Evet Def özellikleri biraz düşük gibi duruyor ama H/H work rate sayesinde her yerde var. Sahanın heryerinde. Ve Ramirez gibi ikinci yarı oyundan düşmüyor da. Bu kadroda Podolski'nin yedeği Mirallas. İkinci yarı sonlarında sıkışırsam alıyorum oyuna oyunun akışını değiştiriyor. ST yedeğim de Cisse. Ki onu anlatmaya gerek yok.

Bre Lig:

http://www.futhead.com/fifa/squads/5307115/

4321 den vaz geçemediğim için duruyorlar. Herkes hakim bu sisteme ama isteyen olursa anlatırım birşeyler. Burada takımın yıldızı ne Pato ne de Lucas. Takımın yıldızı EMERSON

İşte böyle. Bu kadroların sonucu iki Div1 kupası. 4231 de 3-5 günde çok tecrübe kazandım. CAM'ler nasıl oynatılmalı, CDM'ler le neler yapmalı... Gün içinde vakit bulursam ayrıntılı bir 4231 yazısı yazarım. Kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urtur -- 19 Şubat 2013; 12:48:27 >

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.