Şimdi Ara

KONU TAŞINMIŞTIR... (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.763
Cevap
32
Favori
235.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

Orijinalden alıntı: uk77

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badbora

quote:

Evet Duayennler bu işin sırrı kesinlikle silverlarda

Bu akşam Mayuka yı alacağım , oyunun en iyi forveti diyorlar bu adam için , kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim , ısınma turları olsun akşama kadar

Mayuka ve agbo... ikili forvet efsane... Jerome'yi de CAM yaptın mı dadından yenmez...

http://www.futhead.com/fifa/squads/5759970/

Mayukayı 4321 tek forvet oynatacağım , istediğim forveti bir türlü bulamadım bpl de , agu ,torres vs. tüm üst düzey forvetlerle oynadım , sıra silverlara geldi

Mayuka çok iyi. Agbo muhteşem. Beraber çok iyiler ama tek forvet kullanılacaksa kesinlikle Agbonlahor

5* Weak Foot ve 4* Skill ile cezbediyor beni tek forvet için

Fifaz kardeşim yine mayuka dedin can evimden vurdun beni dayanamadım silver Bpl yi tekrar kurdum,bu arada lm için up sterling mi ne var Liverpool lu adam dehşet ötesi olmuş bu ne ya zaten normaline de bayılmıştım adamın 69 dan 74 yapmışlar öellikleri gayet çekici ama 370 000 den alınırmı acaba :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

http://www.futhead.com/fifa/squads/6055853/

Dostlar şu takımı bir yorumlarmısınız.Teşekkürler...

gervinho'dan uzak dur derim. çıktığı zaman almıştım, 10 maç dayanabildim. IG özellikleri bence johnson'a göre çok çok kötü. orta yapamıyor, şut çekemiyor, defansa yardım sıfır...

41212 kadrosunda denemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

Sif asamoah LB deneyen var mı yahu

düşmesini bekliyorum 5 gündür, iyi direndi 250 üzerinde he

yok çok iyi ise alalım bari

bahtiyarım dün gece denedim 10 maç kadar inan 2 k lık armero daha iyi cm den bozma adamdan Lb olmaz diye düşünüyordum haklı çıktım :)))
  • evet 4-2-3-1'de daha etkili daha orjinal ataklar düzenleniyor cidden

ilk baştaki formasyonumdu, sonra 4-3-1-2 ardından 4-3-2-1 ve en son 4-1-2-1-2 denemelerimden sonra, bende Tarık abinin tepemde ampul yakmasıyla 4-2-3-1'e döndüm, çok rahat bir taktik, defans yapmak istersen en iyisini, atak yapmak istersen en iyiye yakın atakları düzenleyebiliyorsun :D CAM'lar birden LF-RF oluveriyor, CF birden 2. ST oluyor. anlık 4 kişilik saldırı düzenleyebilmek çok keyifli :D geri dönemem diyede kaygılanmak yok nasıl olsa, arkada 2 CDM kapı gibi, ardından 4 defans oyunusu zaten hazır kıtalar :D

title kazanmana çok sevindim sevgili kardeşimm, takımları bu gece çarpıştıralım çok iyi olur, turn. da yokken güzel vakit geçirelimm

• belki de benim oyun stilime uymuyordur ama ben hiç tek forvet oynamayı beceremedim, top rakipteyken presli, bendeyken de paslı (ama top bende kalsın diye değil, hızlıca ileriye taşımak için, sadece şişirme yapmıyorum, organize gitmeye çalışıyorum en kısa sürede) ve skill yapamadan oynadığım için de olabilir.. çift forvet ve arkasındaki CAM ile paslaşarak (verkaç değil, ama sonuçta verkaç gibi oluyor hızlı paslaştığım için) boşa adam kaçırıp pozisyona girmeye çalışıyorum.

şimdi diyelim ki 4231 denemek istedim, bu oyun şeklimin nerelerinden hangi şekillerde taviz vemem gerekir ? yada 4231 oynama incelikleri nelerdir ?

üstatlardan, abilerimden bi taktik incelemesi alırsam , belki o kadar coini başka bir yere yatırma olasılığı doğabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcin78

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu akşam Mayuka yı alacağım , oyunun en iyi forveti diyorlar bu adam için , kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim , ısınma turları olsun akşama kadar

Mayuka ve agbo... ikili forvet efsane... Jerome'yi de CAM yaptın mı dadından yenmez...

Mayukayı 4321 tek forvet oynatacağım , istediğim forveti bir türlü bulamadım bpl de , agu ,torres vs. tüm üst düzey forvetlerle oynadım , sıra silverlara geldi

Mayuka çok iyi. Agbo muhteşem. Beraber çok iyiler ama tek forvet kullanılacaksa kesinlikle Agbonlahor

Fifaz kardeşim yine mayuka dedin can evimden vurdun beni dayanamadım silver Bpl yi tekrar kurdum,bu arada lm için up sterling mi ne var Liverpool lu adam dehşet ötesi olmuş bu ne ya zaten normaline de bayılmıştım adamın 69 dan 74 yapmışlar öellikleri gayet çekici ama 370 000 den alınırmı acaba :)))

Burçin hoca ne dersin tek forvet iş yaparmı bu mayuka denen yamyam

Yoksa ikili forvete geçsemmi

• Mayuka ile Jerome çift forvet yapmıştım ben baya etkiliydi ama tek forvet nasıl olur bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Mayuka ile Jerome çift forvet yapmıştım ben baya etkiliydi ama tek forvet nasıl olur bilmiyorum

Bu akşam 4321 de deneyeceğim , bakalım nasıl olacak , buradan paylaşacağım izlenimlerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 19 Şubat 2013; 13:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn1905

belki de benim oyun stilime uymuyordur ama ben hiç tek forvet oynamayı beceremedim, top rakipteyken presli, bendeyken de paslı (ama top bende kalsın diye değil, hızlıca ileriye taşımak için, sadece şişirme yapmıyorum, organize gitmeye çalışıyorum en kısa sürede) ve skill yapamadan oynadığım için de olabilir.. çift forvet ve arkasındaki CAM ile paslaşarak (verkaç değil, ama sonuçta verkaç gibi oluyor hızlı paslaştığım için) boşa adam kaçırıp pozisyona girmeye çalışıyorum.

şimdi diyelim ki 4231 denemek istedim, bu oyun şeklimin nerelerinden hangi şekillerde taviz vemem gerekir ? yada 4231 oynama incelikleri nelerdir ?

üstatlardan, abilerimden bi taktik incelemesi alırsam , belki o kadar coini başka bir yere yatırma olasılığı doğabilir :)

Dostum,

önceleri senin tam tarif ettiğin gibi oynuyordum, ve bu oyun tarzım, diğer forumdan arkadaşlar tarafından, aceleci davranmak olarak adlandırılıyordu. yani bana öğrettikleri genel anlamda takımı bekle. cidden bunu yapınca ileride harika pozisyonlar oluyor. nasıl yapacam kardeşim nasıl bekleyecem dediğimde de onları izlemeye aldım ve ciddi farklarını gördüm, madde madde sıralıyorum.

1. rakibe arkanı dön... hiç yapmazdım, oyuncularımın yüzü hep rakibe dönük ataklarımı geliştiriyordum, ancak, hiç farketmez, depar atarken bile aniden durup arkanı dön ve sahada diğer oyuncularının ne yaptıklarını bir izle. paslı gidiyorum diyorsunya, bazen pas attığın adamın bile topu atsanda orada etkisiz olacağını düşünüyorsun. böyle düşündüğün zamanlar (tıkandığın zaman) adamın rakibe arkasını dönsün, oyunda sanki bir iletişim sistemi var, sen toplu oyuncunla rakibe arkanı döndüğün an sanki diğer oyuncularına tıkandım yardıma gelin diyorsun ve diğer oyuncuların boşa koşu yapmaya başlıyor. resmen pas trafiği oluşturuyorlar. kesinlikle dene..
    2. sende ne bilmiyorum ama ps3'te L1 tuşu, (adam kaçırma) normalde top ayağındayken etrafında baktığında tüm oyuncuların sabitse bu tuşa bastığında sana en yakın oyuncularından boşluk bulmaya çalışan aniden koşu yapmaya başlayan oyuncularını görürsün. bu tuşuda sık sık kullan, ben mesela rakip oyuncuyu yanıltmak için bunu yapıyorum, basıyorum bu tuşa diğer adamım boşa kaçıyor, rakip kaçan adama dikkat çekerken toplu oyuncumla ilerlemeye devam ediyorum, önüm açılıyor kısacası.
    3. CAM' oyuncularına topu taşıt.. kesinlike LM veya RM LF-RF gibi kullanmamalısın, bu oyuncularına top ulaştığında kesinlikle topu ayağında tutmaya çalış. CAM oyun kurucu konumunda olduğundan, top bu oyuncularına geldiğinde senin diğer oyuncuların yerlerini almaya başlıyorlar. sanki sağlam paslar alacaklarına inanıyormuşcasına yani :)) ve CAM oyuncularına topu kazandırdığın an tekrar diğer oyuncularına atarsan oyunda zaten anlık bir duraksama görüyorsun. işin sırrı topu ayakta tutmak, baktın rakip basıyor, analogla rakibin bastırdığı tarafın aksine koşunu yap.. topu alamaz, çok sıkıştırdırdı kendi etrafında bir tur dön, tur bittiğinde önünün bomboş olduğunu göreceksin :))

defans hattında da CDM'ler asla ama asla orta sahayı geçmemeli, rakip atağa kalkarken sanki CDM'ler geride bile olsa, CB'leri seçme LB'RB geride kalsın sakın dokunma, CDM'ler yetişecekk, (hızlı olmalılar tabi bende vidalle marchisio var dehşetler) Ceza sahası yayına kadar getir CDM'leri CB'ler karşılayıcı olmalı, cepheyi kapadığında zaten rakip kanatlara yönlenecek ve tam zamanında LB' ve RB müdahelesiyle topu kazanırsın. %100 diyorum sana öyle 90 falan değil :)) kesinlikle denemelisin bu taktiği, aynı zamanda CDM'lerin pas yüzdeleri yüksek olursa tadından yenmez, derinlemesine paslarla ileride çok çok pozisyon bulursun :) şimdilik benim tecrübelerim bu kadar sen bir başla takıldığın yer olursa diğer arkadaşlarda destek olacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 19 Şubat 2013; 13:40:36 >

• quote:

belki de benim oyun stilime uymuyordur ama ben hiç tek forvet oynamayı beceremedim, top rakipteyken presli, bendeyken de paslı (ama top bende kalsın diye değil, hızlıca ileriye taşımak için, sadece şişirme yapmıyorum, organize gitmeye çalışıyorum en kısa sürede) ve skill yapamadan oynadığım için de olabilir.. çift forvet ve arkasındaki CAM ile paslaşarak (verkaç değil, ama sonuçta verkaç gibi oluyor hızlı paslaştığım için) boşa adam kaçırıp pozisyona girmeye çalışıyorum.

Kardeşim 4231 de bence olay iki CAM de bitiyor. Bu iki eleman kesinlikle diri olmalı. Diri ne demek? Şöyle:

Şimdi FUT ta güç, denge, pace gibi bir çok değişken var oyncular üzerinde. Ama benim şimdiye kadar oynadığımdan anladığım bu değişkenler dengeli olduğunda çok diri oyuncular çıkıyor ortaya. Bunun bu sene ki en iyi örneği Nasri. Geçen sene de hemen hemen aynı özellikleri vardı ama bu sene gücü biraz arttırılmış. Böylece ideal dengeye gelmiş. Oynadığın da hissedersin, saldırgandır ve hep ayaktadır. BPL de Sess örneğin oyunun en diri oyuncularından biridir. Bundesliga da İf Holtby, Götze, Rus liginde Honda...

Bir de CAM lerin defansif özellikleri çok kötü olmamalı. Ve daha önce bir kardeşimin dediği gibi Work Rate leri H/M olmalı mesela. Yada M/L. H/L olduğunda hiç geri gelmez ve sıkıtı yaratırlar.

ST mümkünse çok hızlı olmalı. Rakip sıkıştırdığında kontra için. Ama CF de öyle bir şart yok. Ben genelde hızlı elemanları koysamda pas yeteneği ve driblingi yüksek oyuncular da olabilir. Ben Reus, Podolski gibi regular'ı CF olan oyuncuları oynatıyorum. Çünkü paslaşma ve teknik gereksimini CAM ler yeterince karşılıyor.

Bu taktikte istersen geriye yaslanıp sırf kontra atak oynayabiliyorsun. Ama ben tercih etmiyorum. Rakibin yarı sahasında bol bol paslaşarak, skill yaparak oynuyorum. Zaman zaman çok bunalttığım oluyor rakibi. Ama bazen bir türlü baskı kuramıyorum rakip her pasımın arasına giriyor. Topla oynama yüzdem düşüyor. Yani momentumu yiyorum beynime beynime. O zaman da kontra ataklara bırakıyorum oyunu. Rakip bastığı anda CAM lerin iyi paslaşmasıyla ve ST nin hızlı olmasıyla sonuca gidiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Mayuka ile Jerome çift forvet yapmıştım ben baya etkiliydi ama tek forvet nasıl olur bilmiyorum

Bu akşam 4321 de deneyeceğim , bakalım nasıl olacak , buradan paylaşacağım izlenimlerimi

Tarık gel seni alalım 4231 klübüne. Boşver Mayuka'ları Agbo'ları. Senin ilacın Mlapa'dır. Geçen sene bayılarak oynattığın Ba'nın dopinglisi Tam senin kalemin adam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burçin hoca ne dersin tek forvet iş yaparmı bu mayuka denen yamyam

Yoksa ikili forvete geçsemmi

kardeşim adam bildiğin apaçi fakat şöyle bir durum var bu adam çok güçsüz,tek forvette iş yapmaz kanımca kesinlikle ikili forvet oynanmalı bu adamla birde ikili forvete aldanıp 4312 deneme sakın BPL silverda acayip dağılıyorlar ideali 41212 dir

• quote:

quote:

bahtiyarım dün gece denedim 10 maç kadar inan 2 k lık armero daha iyi cm den bozma adamdan Lb olmaz diye düşünüyordum haklı çıktım :)))

hadi ya, üzüldüm şimdi cidden ya :) çok çok sevinmiştimm yeni bir LB geldiği için, pereira aynen devam o zaman

sağol abi, alıpta hiç sıkıntıya girmeyeyim madem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urtur

değerlendirmeler için teşekkür ederim.. en kısa sürede (bu akşam eve gidince) bir 4231 bundesliga yada ligue 1 kurabilirim... toplamda 2.8 milyon coin var.. PCde fiyatların aşırı şişik olmasını da dikkate alarak PS3te tahmini 500k eden bir kadro önerebilirseniz akşam kurmaya başlarım. BPL 41212, Serie A 4312 kadrolarım var, her bir ligde bir as bir yedek kadro :)

@urtur hocam,
    brezilya kadronu kurdum, oynaması zevkli ama ben o taktikte defans yapabilecek yetenekte olmadığımdan bıraktım :)
  • quote:

kardeşim adam bildiğin apaçi fakat şöyle bir durum var bu adam çok güçsüz,tek forvette iş yapmaz kanımca kesinlikle ikili forvet oynanmalı bu adamla birde ikili forvete aldanıp 4312 deneme sakın BPL silverda acayip dağılıyorlar ideali 41212 dir

41212 kadro içinde bütçem yetersiz şimdilik , askıya alıyorum o zaman Mayuka denen apaçiyi

quote:

Tarık gel seni alalım 4231 klübüne. Boşver Mayuka'ları Agbo'ları. Senin ilacın Mlapa'dır. Geçen sene bayılarak oynattığın Ba'nın dopinglisi Tam senin kalemin adam.

4231 değilde 41212 Mlapalı bir takım kurabilirim aslında , geçen sene Agu - Ba - Mordic üçgenim gibisini hala bulamadım yahu..

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 19 Şubat 2013; 13:52:37 >

• quote:

quote:

Dostum,

önceleri senin tam tarif ettiğin gibi oynuyordum, ve bu oyun tarzım, diğer forumdan arkadaşlar tarafından, aceleci davranmak olarak adlandırılıyordu. yani bana öğrettikleri genel anlamda takımı bekle. cidden bunu yapınca ileride harika pozisyonlar oluyor. nasıl yapacam kardeşim nasıl bekleyecem dediğimde de onları izlemeye aldım ve ciddi farklarını gördüm, madde madde sıralıyorum.

1. rakibe arkanı dön... hiç yapmazdım, oyuncularımın yüzü hep rakibe dönük ataklarımı geliştiriyordum, ancak, hiç farketmez, depar atarken bile aniden durup arkanı dön ve sahada diğer oyuncularının ne yaptıklarını bir izle. paslı gidiyorum diyorsunya, bazen pas attığın adamın bile topu atsanda orada etkisiz olacağını düşünüyorsun. böyle düşündüğün zamanlar (tıkandığın zaman) adamın rakibe arkasını dönsün, oyunda sanki bir iletişim sistemi var, sen toplu oyuncunla rakibe arkanı döndüğün an sanki diğer oyuncularına tıkandım yardıma gelin diyorsun ve diğer oyuncuların boşa koşu yapmaya başlıyor. resmen pas trafiği oluşturuyorlar. kesinlikle dene..
    2. sende ne bilmiyorum ama ps3'te L1 tuşu, (adam kaçırma) normalde top ayağındayken etrafında baktığında tüm oyuncuların sabitse bu tuşa bastığında sana en yakın oyuncularından boşluk bulmaya çalışan aniden koşu yapmaya başlayan oyuncularını görürsün. bu tuşuda sık sık kullan, ben mesela rakip oyuncuyu yanıltmak için bunu yapıyorum, basıyorum bu tuşa diğer adamım boşa kaçıyor, rakip kaçan adama dikkat çekerken toplu oyuncumla ilerlemeye devam ediyorum, önüm açılıyor kısacası.
    3. CAM' oyuncularına topu taşıt.. kesinlike LM veya RM LF-RF gibi kullanmamalısın, bu oyuncularına top ulaştığında kesinlikle topu ayağında tutmaya çalış. CAM oyun kurucu konumunda olduğundan, top bu oyuncularına geldiğinde senin diğer oyuncuların yerlerini almaya başlıyorlar. sanki sağlam paslar alacaklarına inanıyormuşcasına yani :)) ve CAM oyuncularına topu kazandırdığın an tekrar diğer oyuncularına atarsan oyunda zaten anlık bir duraksama görüyorsun. işin sırrı topu ayakta tutmak, baktın rakip basıyor, analogla rakibin bastırdığı tarafın aksine koşunu yap.. topu alamaz, çok sıkıştırdırdı kendi etrafında bir tur dön, tur bittiğinde önünün bomboş olduğunu göreceksin :))

defans hattında da CDM'ler asla ama asla orta sahayı geçmemeli, rakip atağa kalkarken sanki CDM'ler geride bile olsa, CB'leri seçme LB'RB geride kalsın sakın dokunma, CDM'ler yetişecekk, (hızlı olmalılar tabi bende vidalle marchisio var dehşetler) Ceza sahası yayına kadar getir CDM'leri CB'ler karşılayıcı olmalı, cepheyi kapadığında zaten rakip kanatlara yönlenecek ve tam zamanında LB' ve RB müdahelesiyle topu kazanırsın. %100 diyorum sana öyle 90 falan değil :)) kesinlikle denemelisin bu taktiği, aynı zamanda CDM'lerin pas yüzdeleri yüksek olursa tadından yenmez, derinlemesine paslarla ileride çok çok pozisyon bulursun :) şimdilik benim tecrübelerim bu kadar sen bir başla takıldığın yer olursa diğer arkadaşlarda destek olacaklardır

Çok doğru tespitler. Daha önce bu konuda yazışmadığımız halde ben de hemen hemen bu şekilde oynuyorum. Sonuç: 7-0-0, 7-1-1 iki Div1 kupası.

• quote:

quote:

quote:

hadi ya, üzüldüm şimdi cidden ya :) çok çok sevinmiştimm yeni bir LB geldiği için, pereira aynen devam o zaman

sağol abi, alıpta hiç sıkıntıya girmeyeyim madem

aynen dostum hiç gerek yok o paraya değmezmişş ben aldım 50 k zararı ile satmaya çalışıyorum , ama istersen vereyim sana bir dene içinde kalmasın...beliki senin hoşuna gider.

• quote:

quote:

41212 kadro içinde bütçem yetersiz şimdilik , askıya alıyorum o zaman Mayuka denen apaçiyi

quote:

4231 değilde 41212 Mlapalı bir takım kurabilirim aslında , geçen sene Agu - Ba - Mordic üçgenim gibisini hala bulamadım yahu..

Edit : İmla

http://www.futhead.com/fifa/squads/6060479/

Aha işte kardeşim Ama ben 4231 de Bender'i İlkay ile birlikte CDM kullanıyorum ondan mı bilemem inanılmaz oynuyor. Hani biri hızlı, biri çok iyi defanscı. Yemyeşil kadro seversin sen

• quote:

http://www.futhead.com/fifa/squads/6060479/

Aha işte kardeşim Ama ben 4231 de Bender'i İlkay ile birlikte CDM kullanıyorum ondan mı bilemem inanılmaz oynuyor. Hani biri hızlı, biri çok iyi defanscı. Yemyeşil kadro seversin sen

Yemyeşil değil

Sam yerine - Blazykowski
    Bender yerine - İlkayım
    Hummels yerine - Boateng ( sol cb sağa Santana )
    Schmelzer yerine Löwe ( silver )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 19 Şubat 2013; 14:07:14 >

• quote:

quote:

quote:

değerlendirmeler için teşekkür ederim.. en kısa sürede (bu akşam eve gidince) bir 4231 bundesliga yada ligue 1 kurabilirim... toplamda 2.8 milyon coin var.. PCde fiyatların aşırı şişik olmasını da dikkate alarak PS3te tahmini 500k eden bir kadro önerebilirseniz akşam kurmaya başlarım. BPL 41212, Serie A 4312 kadrolarım var, her bir ligde bir as bir yedek kadro :)

@urtur hocam,
    brezilya kadronu kurdum, oynaması zevkli ama ben o taktikte defans yapabilecek yetenekte olmadığımdan bıraktım :)

Serie A olmasınnı tavsiye ederimm, düşünürsen kadro hazır zaten :D

pereira-chiellini-barzagli-abate
    vidal - nocerino
    boateng - sneijder
    CF(tartışılır, ben cassano derim)
    di natale yada balotelli (hiç sevmem, bir ben oynatamadım, rakipteyken beni duman ediyor)

bundesliga ise sevgili urtur yardımcı olurr, çok seviyor, adamı tanımasak, alamanya gurbetçilerimizden saırsın o derece bağlıdır bundesligaya

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.