Bildirim
KONU SİLİNEBİLİR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
La daha ne olsun kör ister bir göz allah vermiş sana iki göz paran yoksa söyle çok param yok anca sana içecekleri ısmarlarım diye
Ayıp bişey değil insanın parası olmaması eğer böyle söyleyemezsen daha cok mutsuz olursun para mutluluğun önüne geçmesin.
Kıza söylemeye utanıyorsan ver numarasını ben arkadaşıyım cocuk fakir biraz diye acındırayım._____________________________ Bizi birbirimizden ayırabilirler ama kalbimizden asla söküp atamazlar. -
Hocam ne olursa olsun mutlu olduğun kişiyle beraber ol yahu koy gitsin
Büyük ihtimalle sende bir yakışıklılık gördüğü için birliktedir. Aşık olsa parasını gözüne sokmaz dimi
. Yalnız kızı sinirlendirme babasına söyledimi yeryüzünden silinirsin haa
_____________________________ Yok sana imza mimza. -

_____________________________ -
Kız süzme salak değilse, hayata pembe gözlüklerle bakmıyorsa herkesin kendi gibi zengin olmadığını biliyordur. Parayı denklemden çıkarınca kızı seviyorsan devam ettir. Bir gün uyanmışsın sen zengin o fakir. Dünya hali ne olacağı belli olmaz. Ezilmene de gerek yok hacı. Kendini durumundan fazla gösterme. Ne olduğunu kabul et ve ona da kendini öyle anlat dürüst ol. Eve dolmuşla gidiyorsan dolmuşla gittiğini söyle bunda utanılacak sıkılacak bir şey yok. Kız burun kıvırıyorsa yol verirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 7 Nisan 2015; 19:39:49 >_____________________________ --- -
quote:
Orijinalden alıntı: firefoxos
"Hani yakışıklıyım ondan oluyo" dan sonrasını okumadım
Devamını okusaydın anlayabilirdin ne yazdığımı, ön yargılarını at lütfen_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mstfclsknn
Maalesef tek çocuk hocam. Tüm gözler bu kızın üzerinde, ailesi çok felaket önem veriyor. El bebek, gül bebek anlayacağınız ancak kız 18 yaşında biri olarak hiç memnun değil hep bundan dert yanıyor bana
Sana tek bir şey söyliyeceğim. O kızın ve ailesinin güvenini kazan ve asla onu bırakma. Unutma babanın fakir olması senin suçun değil ama kayınbabanın fakir olması senin aptallığındır
FİKİR VEREN HERKES HAKKINI HELAL ETSİN. SAĞOLSUNLAR. AZ ÇOK FİKRİM OLUŞTU. SANAL ORTAMDA BİLGİLER ÇOK HIZLI YAYILIYOR. KONUYA ÇOK FAZLA İNSAN RAĞBET EDİYOR. KIZ ARKADAŞIMIN KULAĞINA FİLAN GİDEBİLİR TANIDIĞI BİLDİĞİ BİRİ TARAFINDAN ONDAN DOLAYI SİLİNSİN KONU
FİKİR VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER TEKRARDAN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irregular Truths -- 8 Nisan 2015; 0:38:12 >
AŞKIM BENİ AHIRA KİLİTLE _____________________________ * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle * -
Dostum parasizsin diye kiza karsi öyle şeyler dersen kızın gözünde acayip ezilirsin o yüzden takmican takilacan.
Kizda zaten para varmis seninle para icin vakit gecirecegini sanmıyorum .Mesela sinemaya mi gitmek istedi araniz daha iyi oldugu zaman daha samimi oldugunuz zaman diceksinki kusura bakma bu haftaki harcligimi yedim param yok gelemem veya babamin isleri kötü kötü haldeyken para harcamam etik olmaz gelemem vs.
Kiz dicekki benden sende yok felan de sonra 1 seferlik olur de böyle böyle geçin hep bizmi harcicaz birazda onlar harcasin.
Hesabi kiz felan öderkende çekinme rahat ol insanlik hali oglum her insan zengin olacak diye birsey yokki._____________________________ -
"Bana en başından demişti aslında para konuları konuşacaksak hiç konuşmayalım sevmiyorum bu konuları diye. Para yüzünden değerli arkadaşlarımı kaybettim, kendilerini benden aşağı gördüler filan dedi çok üzülmüş."
"Para yüzünden değerli arkadaşlarımı kaybettim, kendilerini benden aşağı gördüler filan dedi çok üzülmüş."
"Para yüzünden değerli arkadaşlarımı kaybettim, kendilerini benden aşağı gördüler filan dedi çok üzülmüş."
Asıl olay bu cümlede yatıyor senin paranla hiçbir sıkıntısı yok,sadece "SENİ" seviyor,başka birşey değil.Ailesiyle tanıştırmak istiyorsa git tanış bence._____________________________ Zeus!!!Your son has returned.I bring the destruction of Olympus!BattleTag: Lethium #2404 -
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Hayatını yaşa. Ciddiyim. Gerekirse konuş ancak bağlanma.
Hocam hayatımı yaşamak istesem kızın parasını filan çatur çutur yerim kız para harcamayı dert etmiyor, deli gibi para harcıyor.Ben bişey alırken önünü arkasını düşünüyorum babama yük olur mu diye ama parasını yiyip yiyip sonra hadi git demekte olmaz yani kasıtlı yemek istemiyorum_____________________________ -
hacım valla şansın iyi tut bu kızı desem bağlanırsın, böyleleri sonra yarı yolda bırakır. e bırak peşini desem böyleleri bulunmuyor. en iyisi bırak onun istediği gibi gitsin ilişki ama sen sakın ha sakın bağlanma. yani burada anhtar kural bağlanmak. bağlanırsa sı*arsın. _____________________________ -
Hocam kız sizin durumunuzu elbet biliyordur, zengin gibi gozukmeye kalkma neysen o ol, parasini yiyiyor gibide gozukme param yok maalesef gelemeyecem vs de kizin guvenini kazanirsan bitmistir bu is. Basarilar hocam. _____________________________ Tool ∞ -
quote:
Orijinalden alıntı: mikroplu.sabun
Aynısı başıma geldi, psikolojim bozulmuştu ama sana yapacağın şeyleri özetleyeyim. Uyup uymamak sana kalmış.
1)Öncelikle kendini kızdan üstün gör, onun parası varsa senin de zekan ve başka şeylerin var. Kızı kendinden üstün görmeye devam edeceksen geri kalanını okumana gerek yok.
2) Nasıl yaparsın bilmem ama kendine göre bir yol bulup paran olmadığı belli et ya da söyle. Bir şekilde ima et şakayla karışık falan. Hesap işlerini o halletsin. Sen de ufak tefek şeyler yaparsın arada. Onun sana 600-700 tl'lik bir şey alması ile senin ona 20 liralık bir şey alman aynı şey, unutma. Senden gelecek 1 liralık şeyle bile mutlu olur seni seviyor ya da hoşlanıyorsa.
3) Söylemeyi unuttum, SAKIN AŞIK OLMA. Kaybetme korkun olmasın. Mümkünse aynı korkuyu ona yaşat.
4) Onun sahip olduklarını kafana çok takma, psikolojin bozulur.
5) Eğlenebildiğin kadar eğlenip mutlu ol, ayrılacaksınız ileride. Birisinin seni o kızla kısıtlı bir süre takılıp eğlenmen için gönderdiğini hayal et, sonunun geleceğini bil yani.
Konuyla alakam yok ama son madde iyimiş bak
_____________________________ Tool ∞
-
Kız zaten senin para durumu anlamıştır merak etme onun dışında zengin olması daha iyi en azından görmemiş olmaz yiyici olmaz senle para için takılmaz senden bi çıkarı yoktur ve kesinlikle ve kesinlikle kıza paradan bahsetme böyle normal akışında devam etsin _____________________________ -
Okudum. Bayağı ciddisin eğer kızı seviyorsan derdini söyle bi yol bulun yok sevmiyorsan kendini üzersin mesafe koy araya anlattığın şekilde bu ilişkinin yararı olmaz _____________________________ -
Derdim çok yazmışsın ya ona güldüm kardeşim ne büyük derdin varmış bunlara dert diyorsan sen hayatında daha birşey yaşamamışsın demektir. _____________________________ -
Bana pasla _____________________________ Amd FX8350/Asus M5A97 R2.0/Asus Gtx 760 Direct CU II/G-Skill RipjawsX 2x4=8 Gb 1866 Mhz/Seidon 120V Plus Sıvı Soğutma/Seagate Barracuda 1TB Hdd/Corsair 200R- Vs 550W Psu -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle
Böbrekleri ver fazla uğraştırma
Hocam bu düşünceli halimle gülmeyi unutmuşken güldürdün ya helal olsun :)_____________________________
Benzer içerikler
- nereye dokunsam elektrik çarpıyor ne yapmalıyım
- visa troy mastercard farkı
- ome tv sadece kız
- köseyim sakal nasıl çıkar
- kalp krizi otopsisi nasıl yapılır
- prompt mühendisliği
- dünyanın en büyük vinci
- discord açıldı
- kara cuma indirimleri ne zaman
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı