Bildirim
Konu kilit
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
arapperest alert _____________________________ -
anlamadım _____________________________
-
RGB kodu 125 165 141
yada 111 166 122
yada 126 174 147
bunları dene aynı tonu bulursun._____________________________ -
Al o yeşilden.

_____________________________ -
Allah'ın izniyle, Photoshop kullanmayı bilen herkes o renk tonunu kopyalayabilir. Tabii Allah izin vermezse, Photoshop'un cracki işe yaramaz. _____________________________ -
Kardeşlerim dalga geçilmemesi için sildim. Photosop ile alakası yok. O resmi arattığınızda arama motorlarında tek resim çıkarken diğer yeşilin tonlarında milyarlarca çıkıyor. Mesela o tonu bulduk dan sonra renk tonunu buraya yazarak hava atmak pekte hoş değil. Ayrıca biraz sabretse idiniz o resimde tek bir ton yok. Binbir çeşit ton ile karşılaştığınızı zamanla görecektiniz. Arkadaşın attığı renk kodu binlercesinden sadece biri neyse kutsal mekana ait olduğu için kaldırdım resmi hakkınızı helal edin. _____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı