Şimdi Ara

Konu kilitlenebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun uğraşlar sonucu aldığım ve fazlasıyla arzuladığım Oppo Find 7'yi satıyorum.Kolumdan büyük bir ameliyat oldum 2-3 ay kadar sol tarafımdan yoksun kalacağım.Tabi birde bunun maliyeti var ki estetik affetmez.Dolayısıyla telefonu satmak mecburi bir hal aldı.Fazla detaya girmeye gerek duymuyorum.Oppoforums'da gerekeni ve telefonun durumunu belirttim.

Telefona gelecek olursak hemen hemen 4 aya yakın bir süredir kullanıyorum.1 ay ise düşmek istiyorum ki pasaporta kaydettirmeden pek kullandığım söylenemez =) Şu anki hali ise pasaport kayıtlı ve kusursuzdur.Kozmetik değerlendiren arkadaşlara vereceğim oranda 9.8'dir.10 demek yersiz olur ki nihayetinde kullanılmıştır.Ancak telefonda hiçbir çizik yada türevlerini bulamazsınız.Telefon gelmeden önce kılıf ve ekran koruyucu hali hazırda bekliyordu.Telefonun yanında vereceklerim ise 1 adet Nilkin ve Oppo'nun kendi kılıfları olacak.Üzerinde hali hazırda Nilkin Amazing+H serisi koruyucu var.Alacak kişi isterse bir adet daha sipariş geçebilirim.Buda benim hediyecem olacaktır ki her ne kadar temiz ve titiz kullansamda bakteriler her yerde.

Satış tarafına gelecek olursak Şenol Bey tarafından bize sağlanabilecek bir güven noktası var.Para ve telefonun Şenol Bey tarafına aktarılıp, satıcıya parayı ve alıcıya telefonu göndermesi.Şenol Bey eminim bu konuda desteğini esirgemeyecektir.Bu durumda fiyatım 1.500 Tl ve pazarlık sünnet diyerek kapıyı aralıyorum.

2. bir teklifim ise elden satış yani birebir görüşmek olacaktır.İstediğim fiyat 1.450 Tl'dir.Alacak kişi il dışından geleceği için yol parasına da ben destek olacağımdan dolayı bu rakam 1.400'ü de bulabilir daha da düşebilir.Eğer ki alacak arkadaş sen gel derse yine aynı şekilde yol parasına karışmadan 1.450 Tl'den alabilir.
    Güven noktası oluşturmak isterim ki bu alıcı için önemlidir.Eğer ki telefon belirttiklerimden farklı ve beklentinin dışına çıkarsa telefonu almayabilir ama yol parası yine bana aittir.Tarafımca miktar ne kadar ise karşılanacaktır.

Daha önce sattığım Lumia 925'i örnek görebilirsiniz ki eminim bir miktarda olsa ne kadar hassas olduğumu anlıyacaksınızdır.Gerek kullandığım ürüne değer verişim gereksede insanlara yardımcı olmaya gayret etmem.Not olarak düşmek istediğim bir yer daha var.Ürün 9 ay kullanıldı ve üzerinde ne bir ekran koruyucu nede kılıf vardı.Titizlik olarak anlatmak istediğim yer tam olarak bu kısmı.Saygılarımla.

https://forum.donanimhaber.com/lumia-925-beyaz-kusursuz-indirim-satilmistir--95962876

Özgün - 05436557219 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak söyleyemek istediğim telefon 1 hafta beklemede kalacak. Ankara'ya git gel yaptığımdan dolayı şu an için kendimde saklıyorum.Ayın 25'inde telefon kutusunda satılmayı bekliyor olacak.Şu an için rezerve edebilir ve istediğiniz birşey var ise Aliexpress'den gösterin koruyucuya ilaveten 2. bir hediyem olacaktır.

Şimdilik ilk çektiğim resmi koyuyorum.1-2 güne atacağım farklı olmayacak yinede alacak kişinin aklını kurcalamak istemem.

Bir kaç gün kullandığım yine kusursuz bir halde Oppo'nun orjinal kılıfı.
    Konu kilitlenebilir.

Diğeri yukarıda da bahsettiğim Nillkin kılıf.Telefonla birlikte resmini ekliyeceğim.Bilinmesi adına alıntıda olsa en azından boşluk hissiyatı oluşturmaması taraftarıyım.
    Konu kilitlenebilir.

Telefonun üzerinde bulunan, ama içi rahat etmiyecek ise istemesi halinde hediye edeceğim NillkinAmazing+H serisinden ekran koruyucu.

Aliexpress.com : Buy NILLKIN Amazing H+ Nanometer Anti Explosion Tempered Glass Screen Protector Film For OPPO Find 7 (X9007) + package from Reliable protector finger suppliers on Foison Group | Alibaba Group

Konu kilitlenebilir.

Konu kilitlenebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldırım Kemal -- 18 Şubat 2023; 1:0:31 >

• bu telefonlarda garanti meselesi nasıl oluyor? versiyon güncellemesini dışarıdaki tamirciler yapabiliyor mu?
  • omarabi kullanıcısına yanıt
    Bir çoğunda standart olan 1 yıllık uluslar arası garanti sunuyor hocam.Dışarıya gerek duymadan siz veya bir başkası. Şenol Bey 3-4 dakikalık video hazırlamış.Sorun yaşamadan bu engeli aşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imei pasaport kaydı mı?
    android versiyon kaç?
    yüzde yüz türkçe mi?
    OTA olarak sorunsuzca android güncellemesi alıyor mu?
    android üzerinden şebekeden 3g görüntülü görüşme yapabilir mi? tango skype kullanmadan.
    internal phone memory ne kadar partisyon boyutları nedir?
    kilit ekranında 3 tuşlu kulaklıkla mp3 dinlerken alttaki tuşla önceki parçaya üstteki telefon tuşuyla sonra parçaya geçiş yapabiliyor mu? telefon kulaklığın 3 tuşunu da algılıyor mu?
    pil sökülebilir mi sabit mi?
    micro sd kart takılabilir mi?
    led ışığı renk ve hızı uygulamalara göre farklı ayarlanabiliyor mu?
  • tassadar kullanıcısına yanıt
    1.Pasaport kayıtlı.Makbuzda yanında verilecek.
    2.4.4.2 kısa bir sürede 4.4.4 alıyor olacak.Şu anda beta aşamasında.
    3.Evet %100 Türkçe ve bölge olarak kendinde Türkiye'yi de barındırmakta.
    4.İlk aldığımda 4.3 yüklüydü.Ota olarak hep ColorOs güncellemelerine şahit olduk.1.2.1İ'den 1.2.6İ'ye kadar.Yeni güncelleme hem ColorOs (2.0İ) hemde Android kapsamlı olduğu için Rom indirip kurduk.
    5.Henüz denemedim.Bir kaç arkadaş Şenol Bey tarafından bilgi isterken rast geldim.Sanırsam yok.
    6.32 GB dahili,kullanılabilir 26 GB.Henüz denemedim.
    7.Oppo'nun kendi kulaklığında tuş seçeneği yok.Ancak ekran kapalıyken veya kilit ekranında parçayı değiştirebilmeniz mümkün.Müzik anlamında en zengin içeriğe sahip telefon diyebilirim.Bu durum kulaklık olmadığında da geçerli.
    8.Evet pil sökülebilir.
    9.128 GB kadar desteklemekte.
    10.Benzeri olmayan muazzam bir mavi led ışığı barındırmakta ve değiştirilemez.Hızdan kastınız nedir tam olarak anlayamadım.

• Görseller eklenmiştir.İlan tamamıyla günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    13 yıl önce açıldı
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.