Şimdi Ara

Konu Kilit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes +150 net boşa yazdım o kadar şeyi ilk 1000 e giren arkadaşlar cevap vermiş sadece orta şekerler için yazmıştım ama malesef derece yapanlara denk geldik.
    Ne diyeyim herkesin gönlüne göre olsun Allah çalışanın hakkını versin. Sınav sonrası görücem ben bu dereceleri... Yeni konular şöyle olucak 150 bin .. 80 bin den nasıl ilk 10k ya girerim ? Matematik Nasıl Fullenir ? Bu Dakkadan sonra çalışılır mı ? Sınavda çok heyecan yaptım lys de çekebilir miyim ? Devam edin beyler bende geçen sene derece yapıyordum sonuç hüsran mezuna kaldık evde deneme çözmekle 13 Martta YGS çözmek bir değil...

Konu Kilit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr 009 -- 5 Mart 2016; 11:20:17 >

• Rez okuycam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 net mi %100 sınav başarısı

• Turkceden baslama sebebim ki en kotu dersimdir kafam hazır yorulmamişken şu gereksis kufrettigim paragraflari halletmek ardindan kimya biyoloji mat fizik sos

• Kardesim insanlarin kafasini karistirma lutfen iyi niyetle yazmissin ama. İyi bi derece isteyen ilk 10k isteyen birisi icin bunlar yapilmamasi gereken seyler

• Sayısal ağırlıklı bir yazı olmuş daha çok eline sağlık

• orta şeker isteyenler için olmuş hocam, 159 net yapan arkadaşlar sallamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediklerini yapıp süreyi kendiniz ayarlarsanız -oradaki sayılar abartı bence- güzel taktik

• sen dil öğrenirken itü odtüdeki adamlar yatacak zaten ayrıca 1 mat sorusu=3,2 sos sorusu. 5 değil.
  • Tutmaz. 110 dk sonra yorgunluk+havasızlık+Panikte olursa türkçe çözülmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrillex -- 5 Mart 2016; 8:45:57 >
  • Matematikten 5 net çıkarıyorum ölmem gerekir mi? (Dilciyim)

• okurken uykum geldi.Ama adam hakli gercekten dedigi gibi oluyor ama sayisal agirlikli eger 60-70k ve alti hedefliyorsaniz ygs 1-2 den uygulayin.Benim gecen seneki hatam turkceden baslayip kotu gectiginden mat ve feni moral bozukluguyla cozmemdi.Siz dusmeyin.

• Krdş bune ya

• Okuyan ozzetlesin beyler ya

• Donanım Haberde herkes derece sahibi herkes ilk bin zaten kime sorsam 150 net bu sene herkes birinci ne kadar güzel herkes koç istiyor tıp yetmiyor ingilizce tıp istiyor herkes... 100 - 30 bin arası bi ben var forumda

Kardeşim geçin şu 159 net saçmalığını ya ilk 20 bine giremiyorsunuz hedef ilk 100 deyip duruyorsunuz ya biz genellemeye konuştuk başta okunanları görmüyor musunuz 2 milyon adaydan sadece 5 binlik kısım mı okudu yazımı ? Emeğe saygısızlık etmeyin derece yapanların okuması gereksiz zaten şu anda bile soru çözüyor olması lazımdı . Ama ne yazik ki herkes ilk 5k da orta şeker adaylar hiç yok herkes sınavda 150 net. Arkadaşım 10. oldu adama sorsan 1 kez 159 net yaptın mı diye valla yapmadım der böyle bir saçmalık var mı abi 159 net yapanlar yapamayanlar diye bende geçen sene 130 net yapıyordum 130 binden kaldık o anki stresle olmuyor o işler önceden gördüğünüz soruları çözmekle olmaz bu işler 1 yayını alıyorsunuz ilk 2 si kötü geçiyor geri kalan hepsi +100 net sınav esnasına geliyor sınav çok zordu yazıp 70 nete oturuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr 009 -- 5 Mart 2016; 10:50:24 >

• Okumayın beyler okuduktan sonra psikolojik olarak 50 net indirdim hedefi. Ha hedeften bağımsız olarak sınav tecrübesi var diye soracak olursam kodlamalarda illa tam olarak daireyi doldurmak veya dışına çok az da olsa taşırmamak şart mı? Ben 2 sayfa çözüp öyle kodlarım genelde zaman kaybetmemek için de hızlı kodlarım. Sıkıntı çıkabilir o zaman
  • Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    +80 net boş konuşma kardeşim 25 tr 30 civarı mat 25 civarıda fen yaparsan ilk 50k ya girersin ne var bu başarısızlık mı başarılı insanlar sadece ilk 5 bin mi oluyor ? Fazlasını yapıyorsan ne güzel + ibaresine iyi bak. Ben stratejiden bahsettim netlere takıldıysan boşa okumuşsun. Kirlilik yapma.
  • Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    10 kişiden 1 i sen oluyorsun galiba sıkıntı yok başarılar..
  • Mr 009 kullanıcısına yanıt
    Peki güzel kardeşim

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    yok kardeş adam abartmış ya normal yuvarla geç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.