Şimdi Ara

konu kapatılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3.28i benzinli 245 hp 2000motor 320cd dizel 2000motor 184 hp

3.28 çok yakar diye şüphe ediyorum.sizce hangisini almak mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hk@n -- 17 Ağustos 2012; 21:28:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.20cd eski kasa,F30'un coupe versiyonu henüz gelmedi.
    Yaşına göre sedan gereksiz gibi duruyor ama yeni kasası gelecek bir arabaya da 150k dan fazla para vermek çok saçma geliyor.
    M paket 3.28i diyorum.
  • Hocam 328 çok yakar, ancak bastımı da basar yani. Size kalmış ben olsam 320d alırdım.
  • Ehliyeti yeni aldın bu araçlara bakıyosun? Bence bu arabalari perişan etme Yanlış anlama sakın girerken çıkarken park ederken çizebilir vurabilirsin. Yani atiyorum punto al 1-2 sene kullan alış sonra geç 3.28i'ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi cevap atmayın şunlara 1 ay kaldı sabredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Ehliyeti yeni aldın bu araçlara bakıyosun? Bence bu arabalari perişan etme Yanlış anlama sakın girerken çıkarken park ederken çizebilir vurabilirsin. Yani atiyorum punto al 1-2 sene kullan alış sonra geç 3.28i'ye

Bende bu düşünceden nefret ediyorum.Sonra arabaya vuruyorlar adam iplemiyor bile polis gelsede gitsek havasına giriyorlar.Alsın 3.28i o kadar para veripte vurmaya kıyamayacağı için sorun yok.
  • 2 sinide alamayacağın için sorun yok bence,sen bakmaya devam et.
  • Ehliyeti almadan önce clio kullaniyordum tecrübem var arkadaşlar.

• 95 lisin ve ehliyet aldin? Hadi 10 dakika daha uyu okula daha var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 17 Ağustos 2012; 20:31:20 >
  • Hk@n,

Ben 328i kullanıyorum diğer bölümde ki konuda da size dediğim gibi araç 10 lt yakıyor. Çok değil yani. Günlük kullanıma falan da uygun bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Hk@n,

Ben 328i kullanıyorum diğer bölümde ki konuda da size dediğim gibi araç 10 lt yakıyor. Çok değil yani. Günlük kullanıma falan da uygun bir araç.

Teşekkürler hocam ozelden yazacağım size.
    @jdmworks 95li değilim arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

quote:

Hk@n,

Teşekkürler hocam ozelden yazacağım size.
    @jdmworks 95li değilim arkadaşım

Kaclisin arkadasim. Bu mesaj sana ait degil mi ??

quote:

Selam arkadaşlar 07.12.1995 dogumluyum.çevremdekilere soruyorum bazıları 18i doldurman gerek bazıları 18den gun alman gerek diyorlar.bu işin doğrusu nedir? 94 doğumlular 2012 de ehliyet alabiliyorlarmıs benim 2013te almam lazım değil mi?

• quote:

Hk@n,

Arkadaşın 1.6 Fusion o kadar yakıyor.

2.0 motor 245hp otomobile göre hiç bir şey valla 10 litre.
  • TüplüveÖfkeli başka bir arkadaşım bu konuyu merak etmişti yeterli bilgiyi bulamayınca dh'ye soralım dedik hata etmişiz anlaşılan sagolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

TüplüveÖfkeli başka bir arkadaşım bu konuyu merak etmişti yeterli bilgiyi bulamayınca dh'ye soralım dedik hata etmişiz anlaşılan sagolun arkadaşlar çok yardımcı oldunuz iyi forumlar

• konular kapanmasin :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.