Şimdi Ara

Konu güncelliğini kaybettiği için verilen bilgiler yanlış yönlendirebilir. KONU SİLİNEBİLİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
14
Favori
463.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bn yaklaşık 1,5 ay sonra sınava giricem ve ftr istiyorum ..iş olanakları hakkında bilgi istiyorum ,ünv ne kadar etkili bu konuda yani Hacettepe yerine Isparta'da okusam ne değişir ?
  • forumdaki mesajları okumalısın bence. git fizyoterapistlerin neredelerde ne şekilde çalıştıklarını sınava girdikten sonra git gör öyle karar ver. iş olanağı senin ve çalışacağın şehirle alakalı bir durum.
  • merhaba arkadaslar herkez bişeler yazmış dediklerinizin çogu dogru bazı kisilerde etraftan duyduklarını yazmıs.. ben ..... üniversitesinde fizyoterapi okumaktayım. 2 senelik eğitimimin ardından fizyoterapi teknikeri olacağım. bölüm bir uzman yada doç. doktor, bir fizyoterapist ve bu seneden itibaren ftr teknikerinden oluşan bir aile gibidir. hepsi birbirine muhtaç arkadaşlar. doktor teşhis koyar ve order çıkartır fizyoterapist orderı uygulamak üzere ftr teknikeri ile çalışır. bizim üniversitede ftr doktorlar 7-12 , fizyoterapistler 4-6 arası alıorlar teknikerler için henüz bir bütce belli deil. diğer arkadasımında dediği gibi bölümü yazmadan önce gidip görün ne şartlar altında çalısıorlar ne tür hastalar gelior iyi arastırma yapın herşey dışardan göründüğü gibi deil...
  • S.A ABİ BU FİZYOTERAPİST OKULU EN İİ NEREDE
  • Ben and. meslek lisesine gidiyorum.fizyoterapist olmak istiyorum biliyorum çok zor ama daha 10 sınıfım çok çalişsam girebilir miyim?
  • YGS ve LYS ile girilebilen ftr fakülteleri arasındaki fark nedir? Değişen birşey oluyor mu iş sahibi olma konusunda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: holyjohn

    YGS ve LYS ile girilebilen ftr fakülteleri arasındaki fark nedir? Değişen birşey oluyor mu iş sahibi olma konusunda?

    4 yıllıksa farkı yok...
  • FTR seçmek isteyenler için hayatlarının ilerki dönemlerinde mutlaka yurtdışında öğrenim görme fikri akıllarında olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ata1606


    quote:

    Orjinalden alıntı: se[R]pentine

    FTR diploması bile 2500-3000 YTL ediyor ayda. Bilip bilmeden konuşup kendinizi daha fazla batırmayın



    diploması 3000 ytl ediyor diyen sensin, sen kendini batırma, burdan gençleri yanlış bilgilendirme, insanların geleceğiyle oynama


    ata mısın nesin olm sanane la her şeye ne burnunu sokuyosun defol git




  • merhaba! ben aranıza yeni katıldım hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum.
    gelgelelim soracaklarıma:
    1.benm ygs1 puanım 416 ygs2:417
    2.lys mat:30 (maalesef o kötü geçdi )geo:26
    3.lys fen'e bu hafta sonu gireceğiz kımya ve biy umutluyum tahmını bişeyler yazacaktım ama birdaha girmeye yüzüm olsun
    fizyoterapi ve rehabilitasyon istiyorum lisans eğitimi tabii . tutarsa ne ala ilk tercihlerim hacettepe ve marmara olur ama süleymen demirel vekırıkkale ve trakyada yazarım .çünkü ben tamda fizyoterapistlik fıtratında yaratılmış bir insanım(en azından oyle sanıyorum )anaç ,yardımsever ve güleryüzlüyüm insanları motive edebilirim ve hayata bağlayabilim...(kendimi övmüş gibi oldu ama...)
    4.ve son olarak okuldan tahmini 70 puan gelir.
    umarım yardımcı olursunuz şimdiden sonsuz teşekkürler!




  • ben fizik tedaviden bu yıl mezun oldum.yani çiçeği burnunda bi fizyoterapistim.puan yazmıssn ama puandan ziyade sıralaman önemli.hersey bi tarafa arkadasım eger ftr yazmayı düsünüyorsan bence cok ii arastır.kesinlikle hiçbirsey dısardan göründüğü gibi değil.sırf bölüm yukardaki polemikleri okuyunca bile tiksiniyor insan.ben tercih yaparken de süper bölüm cok ii gelecegi var diyorlardı.ancak su an mesleğin içinde olan biri olarak konusuyorum gün gecmiyor ki ftr de yeni bi sorun cıksın sürekli eylemler yasa problemleri,maaslar düsüyo vs. herkes bişiler söylüyo.daha öğrenciyken bu muhabbetlerden bıktığım için bu yıl tekrar sınava girdim ben de ve diş hekimlgi yazıcam.keske diyorum dört yıl önce bilinçli tercih yapsaymısım.cok degerli bir meslek ftr ama türkiyede cekemeyen o kadar çok insan var ki..bunları bilerek tercih yap bence...basarılar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fzt_damar

    ben fizik tedaviden bu yıl mezun oldum.yani çiçeği burnunda bi fizyoterapistim.puan yazmıssn ama puandan ziyade sıralaman önemli.hersey bi tarafa arkadasım eger ftr yazmayı düsünüyorsan bence cok ii arastır.kesinlikle hiçbirsey dısardan göründüğü gibi değil.sırf bölüm yukardaki polemikleri okuyunca bile tiksiniyor insan.ben tercih yaparken de süper bölüm cok ii gelecegi var diyorlardı.ancak su an mesleğin içinde olan biri olarak konusuyorum gün gecmiyor ki ftr de yeni bi sorun cıksın sürekli eylemler yasa problemleri,maaslar düsüyo vs. herkes bişiler söylüyo.daha öğrenciyken bu muhabbetlerden bıktığım için bu yıl tekrar sınava girdim ben de ve diş hekimlgi yazıcam.keske diyorum dört yıl önce bilinçli tercih yapsaymısım.cok degerli bir meslek ftr ama türkiyede cekemeyen o kadar çok insan var ki..bunları bilerek tercih yap bence...basarılar..

    ilk olarak cevaben birşeyler yazdığınız için çok teşekkürler! (=
    çok iyi araştır demişsiniz ama bunu nasıl yapabılırım(en azından uzman bır ftr ne tanıdık nede giresn da olduğunu zannetmıyorum :S ) bana site ismi vs birşeyler verirseniz çok memnun kalırm.
    birde yenıden sınava girmenızın nedenını tam olarak anlayamadım? iş bulamadınız mı desem kaba mı olur?




  • Ben ygs1 den 456 aldım ama lys lerim kötü geçti 1. bölümden alan bölümlere bakıyorum ancak buradaki yazıları okuduktan sonra ftr yi çıkardım aklımdan geleceği yok gibi görünüyor...
  • up
  • arkadaşlar YGS2 de 8071. ne oldum ftr tutuyo ama alan dışı olarak hukuk da tutuyo, biraz hukukçuların düşüncelerini okudum çoğu pişman ftrcileri okudum onlar da pişman ne yapıcam ben şimdi ikisi arasında kalmıştım ama???
  • kime sorsak mesleğini beğenmiyo rekabettenmidir nedir yani bu konuya gerçekten objektif bi açıklama gerekli bende bu bölümü düşünüyorum kafama takılan sorular var ve kimse doğru düzgün bi cevap yazmamış okuyanlar bitirenler zorluklarından bahsetmişte her bölüm zor yani önemli olan geleceği nedir iş garantisi nedir yani mühendis olabilirken neden bu bölümü tercih edelim ki mühendisliklerin durumlarıda sizin bahsettiğiniz durumlardan farkı yok hatta yinede çalışanlardan bahsediyorum iş bulmuşsunuz bu benim için bi artı sayılır ortada bir sürü boş dolaşan mühendis varken merak ettiğim en önemli konu şimdi bu bölümde bi ygs ile alan var bide mf3 le alan var aralarındaki fark nedir yani bi fark olmalıki böyle bi ayrım yapılmış olsun sırf ikinci bölümden öğrenci almak için açılmışsa diyeceğim bişey yok yakında bi hastanenin fizik tedavi bölümünü ziyaret edicem ordan edindiğim bilgileri buraya aktarıcam inşallah bu bölümü düşünenler için yardımcı olur lütfen bu bölümü okuyan veya mezun olanlar bizlere yardımcı olsunlar




  • herkese mrbrkadaşlar.ben özgün.ahi evran üniversitesi(kırşehir) FTR ögrencsiyim..ben bölümümü seviyorum okulumu da seviyorum bu bölümü yazacak arkadaşlar için önemli birşey söyleyeym arkadaşlar öyle rastgele terch yapmayın yazdgnz tercihlerdeki bütün okullarla ilgili bilgi alın mesela ögretim elemanları nasl kaç kişi ve düzeyleri ne yani sz eger FTR okuyacaksanz başınızda fizyoterapist mi olsa daha ii olur yoksa hemşire mi? yada hemşirelik okuyacaksanz başınızda fizyoterapist olsa ii olmaz dimi?bunları düşünün.bölüm daha yeni yeni tanındgndan ve fzt sayısı az oldgndan ögretm elemanlarında da sorun oluo ister istemez.bunları düşünün ve terch sıralamanızı öyle yapın.bölümümz hakkında bilgi almak için facebook dan fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümüne grebilirsnz ya da bana sorabilirsnz.ahi evran üni sitesnden de grebilirsinz tabiki.pek bilinmedgi içn çok soru var elimden geldgnce cevaplamaya çalışırm.buarada arkadaşlar geçen yıla göre kontenjanlar arttı şansnz daha yüksek.isteyen arkadaşlr olursa okulları ve kontenjanlrı gönderebilirm mail adreslerine.ve son olarak şunu diyeym derece olarak tahminim 16 yada 17bin derecler olablr çnkü geçen yıl 15 bin civarıla filan kapattı say1 den.say2den sanrm öyleydi.




  • Dostum diğer üniversiteler hakkında da bilgin var mı? Eğitimi en iyi olanı hangi üniversite? Mezun olunduğunda tahmini ne kadar maaş alırlar? Ahi Evranın yurt dışı bağlantıları nasıl? Erasmus ile hangi ülkelere gidilebilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrttmr

    kime sorsak mesleğini beğenmiyo rekabettenmidir nedir yani bu konuya gerçekten objektif bi açıklama gerekli bende bu bölümü düşünüyorum kafama takılan sorular var ve kimse doğru düzgün bi cevap yazmamış okuyanlar bitirenler zorluklarından bahsetmişte her bölüm zor yani önemli olan geleceği nedir iş garantisi nedir yani mühendis olabilirken neden bu bölümü tercih edelim ki mühendisliklerin durumlarıda sizin bahsettiğiniz durumlardan farkı yok hatta yinede çalışanlardan bahsediyorum iş bulmuşsunuz bu benim için bi artı sayılır ortada bir sürü boş dolaşan mühendis varken merak ettiğim en önemli konu şimdi bu bölümde bi ygs ile alan var bide mf3 le alan var aralarındaki fark nedir yani bi fark olmalıki böyle bi ayrım yapılmış olsun sırf ikinci bölümden öğrenci almak için açılmışsa diyeceğim bişey yok yakında bi hastanenin fizik tedavi bölümünü ziyaret edicem ordan edindiğim bilgileri buraya aktarıcam inşallah bu bölümü düşünenler için yardımcı olur lütfen bu bölümü okuyan veya mezun olanlar bizlere yardımcı olsunlar


    En kısa zamanda öğrendiklerinizi buraya aktarmanız dileğiyle.




  • Özel sektörde iş olanakları nasıldır, yani ne tür işler yaparlar?

    Devlette işe girerken KPSS ile mi atanır?

    Eğitimi tıp eğitimi gibi midir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.