Şimdi Ara

Konu güncelliğini kaybettiği için verilen bilgiler yanlış yönlendirebilir. KONU SİLİNEBİLİR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
14
Favori
463.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yazacak arkadaşlara tavsiyemdir;

    Yazmayın.



    Keşke öğretmen olsaydım en azından tatilim olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkck -- 2 Temmuz 2016; 5:22:45 >
  • Hocam ftr mezunu olup diplomami elime alip hollandada calisabilir miyim bilgisi olan var mi yazabilir mi ?? Hollandada bi unide 100 100 bursla ftr okuyabilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla fizik tedavi bilimi fil tarihinden kalma bilgilerle dolu. Vücut geliştirme bilimi sürekli gelişirken ve egzersizlerin sürekli yeni yeni faydaları ve zararları bulunurken ve neredeyse günlük güncellenirken fizik tedavi biliminde yıllar öncesinin kitaplarındaki bilimi ve egzersizlerinden başka bir şey yok. Üzerine kaslara elektrik veren şu cihazlarda son derece yersiz gereksiz ve zararlı olabilecek şekilde kullanılabiliyorlar. Lazer mazer filan hele bana göre zırvalık biraz ısıtıyor diye işte "faydalı" diyebiliyorlar ama sıcak duş belki kat kat daha faydalıdır mesela yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coree

    quote:

    Orijinalden alıntı: GlikoProtein

    Bu 5 sene sonra maaşlar düşecek değeri kaybolacak lafları doğru mu?

    5 sene sonra değil de bi 15 sene sonra için geçerli olabilir.Mezun sayısı arttıkça malumunuz seçicilik artacak öğrencilik hayatınız ve öğrencilik hayatınız dışında katıldığınız kurslardan alacağınız sertifikalar,yapmış olduğunuz çalışmalar,hastalarla ilişkileriniz ve referanslarınız maaşlarınızın değerini kat kat arttırabilir.Ama siz olduğu yerde sayan bir fizyoterapist olacaksanız maalesef maaşlarınız düşer.
    FTR'ye sağlık alanının mühendisliği diyebiliriz.Kendinizi ne kadar geliştirirseniz o kadar para kazanırsınız.

    Hocam yine de temkinli olmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lancelott61

    sana şöyle bır cevap vereyım kardesım ben 2.5 senelık fızyoterapıstım kamuda devlette alımlar neredeyse bıtme noktasına geldı ozel sektorde 2000 tlye calısan fızyoterapıst arkadaslarım var asgarı ucret 1300 oldu ! onun ıcın (mezun olacagınız 4 sene sonrasını da dusunursek) işsiz kalacagınız bır meslek olur bu hataya asla dusmeyın benden solemesı abım dıyetısyen hacettepe mezunu ve oda aynı seylerı soyluyor kendı meslegı ıcın karar sızın!

    Asgari ücret mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ledie

    Kusura bakmayın ama benim bildiğim ve gördüğüm kadarıyla fizik tedavi bilimi fil tarihinden kalma bilgilerle dolu. Vücut geliştirme bilimi sürekli gelişirken ve egzersizlerin sürekli yeni yeni faydaları ve zararları bulunurken ve neredeyse günlük güncellenirken fizik tedavi biliminde yıllar öncesinin kitaplarındaki bilimi ve egzersizlerinden başka bir şey yok. Üzerine kaslara elektrik veren şu cihazlarda son derece yersiz gereksiz ve zararlı olabilecek şekilde kullanılabiliyorlar. Lazer mazer filan hele bana göre zırvalık biraz ısıtıyor diye işte "faydalı" diyebiliyorlar ama sıcak duş belki kat kat daha faydalıdır mesela yani.

    aynen o ceracem ler vardı bi ara daha kötü yapıyo omugayı, egilmeyi daha da arttırıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    İşin ciddiyetini kavramamışsın sen bi sakatlanda görelim zırva mıymış değil miymiş :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeocuTarık

    İşin ciddiyetini kavramamışsın sen bi sakatlanda görelim zırva mıymış değil miymiş :)))

    Sen daha benim yazımı kavrayamamışsın ki. Ben fizik tedaviye zırva demedim, bir çok fizik tedavi merkezlerindeki uygulanan tedavi şekilleri zırva dedim. En basit bir örnek vereyim. Bir yerde buz koyup üstüne elektrikli cihaz bağlıyor, diğer yer "buza gerek yok, buz sadece sakatlanma sonrası 1 gün içinde faydalı olabilecek bir şey" diyor ve bunla birlikte elektrik cihazını farklı şekilde bağlıyor. Birinden biri zırvalık olmak zorunda.
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    Ben fizyoterapistlik okuyorum kardeşim sen düzgün fizyoterapist görmemişsin demekki senin o vücut geliştirme dedigin dalın hareketlerini kaslarin kasılmalarıni en fazla 2-3 derste bitiriyorz hepsini kinezyoloji olsun tedavi hareketleri ve prensipleri olsun bu dersler o bolumun butun hareketlerini iceriyor zaten cogu fitness antrenoru kinezyoloji ve fonksiyonel anatomi dersi bilgilerinden yararlanir ve ornegin bizim gordugumuz masaj dersi masorlere verilen egitimin temelini olusturuyor bunun gibi bircok dalda bilgiliyiz bizim tekniklerimiz eski olsa bile vazgecilemeyecek teknikler kesinlikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda çok bilgi kirliliği var, buradaki mesajların bazılarına itibar etmeyiniz. Her yazılan bilgi doğru değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.