Şimdi Ara

KONU DIŞINA NE OLDU SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilmiyorum forumdaki millete ne oldu ama son zamanlarda konular çok az açılıyo hatta ilerlemiyoda eskiden bi konu 2 dk da ikinci sayfaya düşerdi şimdi tam tersi bilmiyorum banamı öyle geliyo ama millet bi uzklaştı. Yanlışmıyım.

• konudışı müdavimlerinin çoğu sınırsız yedi çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik yazasim yok benimde pek konulara. Okuyup cikiyorum. Tartismalara girmek de istemiyorum cok sacmalayan insanlar yuzunden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

konudışı müdavimlerinin çoğu sınırsız yedi çünkü.

Aynen öyle. Ne kadar bilindik ve eski üye varsa kendini banlattırdı veya hesabını sildi.
    Eski günler bi başkaydı be
  • valla ya gerçekten konu dışını ayakta tutan herhalde liselierde onlarda okullarda ondan bu hale geldi yada bu devirde yayvaş yavaş bitiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 8 Mart 2012; 3:03:22 >
  • Hitinin düşmesi lazım sitenin. Üyelik alımının kapatılması lazım. Ama yönetimin gözü doymaz. Oku geç.
  • HER ŞEYİN BİR ÖMRÜ VAR KARDEŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çünkü kurallar çok katı
  • yani b,r gerileme var ama gözle görülen şekilde bu arttı bence de bu işin sonu gelmeye başladı hani tabi konu dışı pelki 20 yıl daha durur ama ya bizde yaş geldi ondan artık sarmıyo yada gerçekten bu işinde çöküş devri başldı.
  • Üyelerin suçu..
  • yahu bu konu dışını çocuklar mahvediyor tamam konu dışı ama bukadarda olmaz hep bi inci sözlük tarzı açılan konular yazılarında inci sözlük vari espiriler surekli bi espîri yapma ihtiyacı.
  • Kalite her zaman para ile alınamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

Kalite her zaman para ile alınamıyor.

Ne kadar büyük bi site olursan ol. İçindeki üyeler küçükse sadece rakam olarak büyük olursun. Haklısın.
  • Buraya üye oldum olalı aynı muhabbet..Konu dışına birşey oldugu yok merak etmeyin
  • forumda reyiz kalmadı reyiz şaka maka 2000 doğumlu üyeler dadandı artık
  • bu gerçek hayattan çok uzak sadece ego ve tatmin üzerine kurulu binlerce üye olursa ilk zamanlar olmasa bile zamanla kan kaybetcektir. Bence somanlı benzetirsek dh yi kuruluş gelişme yükselme duraklama ve çöküş dönemi olcaktır. Hangi dönemde olduğumuza kişilerin kendisi karar versin.
  • Ya hep siz buluyonuz bu tür olayları siz görüyonuz, siz görüyonuz hataları. Hep kullanıcı hatası kullanıcı hatası. Kullanıcı ölsün lan. Yaşamasın kullanıcı.

Yönetimin hiç mi suçu yok? Şak diye bir arşivi siliyorlar tek hatada. Düzeltmek yok şak hoop çöpe. O kadar emek hani nerde? Senin yaptığın tek şey bir butona basmak ve herşey çöpte şimdi. Geri getirilmemek üzere.

Kendi aklına yatmayan konuları, kendisiyle uyuşmayan düşüncedeki insanları imzasından tut profil resmine kadar inceleyip mutlaka bi defo bulan insanlar yokmuş gibi konuşmayın. Yönetimin neler yaptığını burdaki pek çok kişi biliyor, pek çoğu farkında ama konuşmuyor, çünkü yönetimle ilgili ileri geri konuşmak da yasak.

He beğenmiyorsanız mesaj atın diyorlar. Çaldır kapat ben seni ararım hesabı. Niye ben uğraşayım? Bir ben mi kurtaracam DH'yi.

Konu dışı yavaş yavaş bitiyor. Herşeyin bir ömrü var.

Umarım bu mesajı birileri ellenmeden önce görür de her boku liseliler diye kullanıcılara atmak yerine sebebi başka yerde arar.

• Forum 2005-2006 ve eskisinde güzeldi.Şimdi sözlük özentisi garip bir konsepte büründü.Hoşuma gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Ya hep siz buluyonuz bu tür olayları siz görüyonuz, siz görüyonuz hataları. Hep kullanıcı hatası kullanıcı hatası. Kullanıcı ölsün lan. Yaşamasın kullanıcı.

Yönetimin hiç mi suçu yok? Şak diye bir arşivi siliyorlar tek hatada. Düzeltmek yok şak hoop çöpe. O kadar emek hani nerde? Senin yaptığın tek şey bir butona basmak ve herşey çöpte şimdi. Geri getirilmemek üzere.

Kendi aklına yatmayan konuları, kendisiyle uyuşmayan düşüncedeki insanları imzasından tut profil resmine kadar inceleyip mutlaka bi defo bulan insanlar yokmuş gibi konuşmayın. Yönetimin neler yaptığını burdaki pek çok kişi biliyor, pek çoğu farkında ama konuşmuyor, çünkü yönetimle ilgili ileri geri konuşmak da yasak.

He beğenmiyorsanız mesaj atın diyorlar. Çaldır kapat ben seni ararım hesabı. Niye ben uğraşayım? Bir ben mi kurtaracam DH'yi.

Konu dışı yavaş yavaş bitiyor. Herşeyin bir ömrü var.

Umarım bu mesajı birileri ellenmeden önce görür de her boku liseliler diye kullanıcılara atmak yerine sebebi başka yerde arar.

arkadaşım bişeyler yazmışında konuyu açan banamı yazmışsın yoksa yönetinmemi yazmışsın hiç bişey belli değil çoğul başlayıp tekil bitirmişsin cümleleri seninde fikrin önemli tabiki ama biraz daha duygu karmaşası yaşamadan sade ve tek tek yazarsan daha anlaşılır olur kanımca.

• Ortaokullular çoğalmaya başladı millet sözlük sanıyor burasını abuk sabuk işler peşindeler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.