Şimdi Ara

Konu dışına konu açamıyorum neden?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 haziran 2011 tarihine kadar bölüme konu açamaz denmi ama bugün 28 hazirana girdik fakat hala açamıyorum neden acaba?

• Tam ceza yediğin saatte açılıyor galiba 15 günün dolu dolu dolması lazım
  • bnada 30 hazrana kadr wermsler ya öf ınsan nıe koydunu mesajla atar en azndan ....su sebebten dolaı der. Bu ne bole ya forumdakı yonetıcılerın taraflı oldgnu düsünüorm.siyasi görüslerne ters yorum atanlara ceza gelior.hrlde.
    Ya ciddi bi açıklama yapılsın yada ben böle dşünmeye dewn etcem cnkü ne kfr ettm ne bişe !!!!

Arkadas snden ricamda konunun yanına adminlerden cewp bklioruz die yazarmısn.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Haziran 2011; 11:42:05 >
  • benimde bugün banım açılması gerekiyor ama hala açılmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bnada 30 hazrana kadr wermsler ya öf ınsan nıe koydunu mesajla atar en azndan ....su sebebten dolaı der. Bu ne bole ya forumdakı yonetıcılerın taraflı oldgnu düsünüorm.siyasi görüslerne ters yorum atanlara ceza gelior.hrlde.
    Ya ciddi bi açıklama yapılsın yada ben böle dşünmeye dewn etcem cnkü ne kfr ettm ne bişe !!!!

http://forum.donanimhaber.com/warnings.asp

Buradan bakabilirsin.

• sınırsız yedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

sınırsız yedim

yok canım,1 temmuza ne kaldı şunun şurasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu açamıyorum.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bnada 30 hazrana kadr wermsler ya öf ınsan nıe koydunu mesajla atar en azndan ....su sebebten dolaı der. Bu ne bole ya forumdakı yonetıcılerın taraflı oldgnu düsünüorm.siyasi görüslerne ters yorum atanlara ceza gelior.hrlde.

http://forum.donanimhaber.com/warnings.asp

Buradan bakabilirsin.

tkladgmda site acılıor gne deisik bise yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.