Şimdi Ara

Konu Dışı Zombi Günlükleri(BÖLÜM 66) GÜNCEL!! 28.04.2012 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
56
Favori
31.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

Orijinalden alıntı: BRS35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Gececilerin görmesi için konuyu uplayıp herkese iyi geceler diliyorum

Hocam bastan sona kadar okudum . Cok başarılı buldum amatör bir yazara gore . Gayet akıcı bir konu . Fakat amatör oldun icin , okurken beni yordu özellikle betimlemelerin cok kotu . Yani anlattığın olay kafamda canlanmıyor mekanlar cok parça parça bir betimleme olmuş . Betimlemelerde ordan oraya anlamissin . Zamanla daha iyi olucaktir heralde ..

anlattıgı yerleri kafanda canlandıramaman birazda sendeki sorun yani sırf yazara yukleme olayıbirde olayların geçtiği yerleri daha önceden gördüysen tam oluyor ben o konuda avantajlıyım çok begendim. heryeri kafamda canlandırabildm

Dostum bende izmirde oturuyorum , anlattığı her yeri kafamda canlandırdım ama , best buy ws.. Best buy suan teknosa mesela :)) , yani belirli yerlerde kopukluk yaşadı .. Betimlemeler ordan oraya atladı , o yüzden o aradaki süreci canlandırmadım , ama genel itibariyle gayet guzel .

tamam sıkıntı yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRS35

quote:

quote:

Gececilerin görmesi için konuyu uplayıp herkese iyi geceler diliyorum

Hocam bastan sona kadar okudum . Cok başarılı buldum amatör bir yazara gore . Gayet akıcı bir konu . Fakat amatör oldun icin , okurken beni yordu özellikle betimlemelerin cok kotu . Yani anlattığın olay kafamda canlanmıyor mekanlar cok parça parça bir betimleme olmuş . Betimlemelerde ordan oraya anlamissin . Zamanla daha iyi olucaktir heralde ..

anlattıgı yerleri kafanda canlandıramaman birazda sendeki sorun yani sırf yazara yukleme olayıbirde olayların geçtiği yerleri daha önceden gördüysen tam oluyor ben o konuda avantajlıyım çok begendim. heryeri kafamda canlandırabildm

Dostum bende izmirde oturuyorum , anlattığı her yeri kafamda canlandırdım ama , best buy ws.. Best buy suan teknosa mesela :)) , yani belirli yerlerde kopukluk yaşadı .. Betimlemeler ordan oraya atladı , o yüzden o aradaki süreci canlandırmadım , ama genel itibariyle gayet guzel .

Ben o bölümü yazdığımda bestbuy dı Bu arada eleştiriler için teşekkürler dikkat edicem

• Yeni bölüm geliyor beyler
  • Bölüm 63
    Kapıdan dışarı çıktıklarına önlerindeki adamla birlikte koridora yöneldiler başka bir kapıdan içeri girdiklerinde bu kez karşılarına çıkan oda daha sıcak ve daha samimiydi. Bürodan daha çok bir çalışma odasıydı. Büyükce bir kitaplık hemen sağ taraflarındaydı. Kitaplığın üzerinde dikkat çekici bir gemi maketi vardı. Adam onlara oturmalarını rica etti. Oturdukları koltuklar oldukca rahattı yer krem rengi bir halıyla döşenmişti. Bu odada asıl dikkat çekici olan ise karşı duvarı kaplamış olan İstanbul boğazının manzarasıydı. Adam yutkunarak;
    "Öncelikle adım Yusuf burada insanlık için çalısan bilim adamıyım. Siz her kimseniz" Gözlerini tekrar Hakan'a dikti. "Bizim için çok önemlisiniz şuan ama sen böyle nasıl geliştin söyler misin. Böyle bir durumlar ilk defa karşı karşıyayım burda benim gibi pek çok bilim adamı var onlar da seni çok merak ediyorlar ama onlara beklemelerini ben söyledim. Şimdi sizi dinliyorum hikayeniz nedir?"
    Hakan söze girdi "Çok garip ama bilmiyorum tam olarak bana ne oldu bilmiyorum ama ara ara sanki tekrar hatırlıyormuşum gibi ama sonuç olarak yine hatırlamıyorum."
    "O zaman sana bi kaç tahlil yapmamız gerekecek umarım hafıza ilaçlarımız sende işe yarar son olanlardan sonra çoğu insana bundan lazım oldu"
    "Bu bugün duyduğum en iyi haber ama bizim buraya gelmedeki amacımız bambaşka."
    "Ne peki?"
    "Bizi Talat Albay tarafından gönderildik maden ocağından bilginiz kesinlikle vardır bir baş kaldırış planlıyoruz insanlık böyle yok olmamalı."
    "Böyle gelişi güzel kurtaramazsınız peki bir planınız var mı?
    "Henüz yok"
    Yusuf dalga geçerek gülmeye başladı "Bir plan olmadan yola çıktınız ama neyseki bizim bir planımız var."
    "Peki ne gibi bir planınız var"
    Onu zamanla öğreneceksin öncelikle senin şu hafıza olayını halletmemiz lazım benimle gel arkadaşın kalabilir.
    Hafez birden araya girdi "Olmaz bende geliyorum"
    "Üzgünüm sadece bilim adamları girebilir labrotuvara arkadaşında bizim için önemli"
    "Size güveniyorum"
    Hakan Yusuf'un peşindenden tekrar koridora çıktı. Hakanın aklı iyice karışmıştı böyle bir laboratuvarı tahmin edemezdi demekki hala birileri insanlık için çalışıyor diye düşündü. Yusufa yönelip;
    "Az kalsın unutuyordum buraya gelirken garip bir şey gördük çok büyüktü zeplin gibi hatta zeplinden bile daha iri"
    "Aynı şeyi bize gördük bu şey seçkin ve tepelerdeki korkakların sığındığı bir gemi. Diğer insanların ölmesine aldırış etmeden kaçtılar... Ama insanlık onları affetmiyecek"
    "Aşşağılık korkak herifler ülke başkanları falan mı var"
    "Bazıları öyle Türkiyeden kimseyi almadılar bile ayrım burada kendini belli ediyor. Avrupa ülkeleri, Japonlar, Amerikalılar ve şu zengin Araplar. Bunlardan oluşuyor"
    "Allah belalarını versin!"
    "Neyseki bizim gibileri var hala senin şu işi hallettikten sonra devam burada neler olduğunu ve planlarımızı sana açıklarım. İşte geldik"
    ...

• 64. bölüm bekleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

64. bölüm bekleniyor..

bende bekliyorum :)
  • Günceldir...
  • Upupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

mesajım bulunsun

te ne zaman mesaj atmışım şimdi okumaya başlıcam
  • Güncelleyen arkadaşlara teşekkürler
  • quote:

quote:

mesajım bulunsun

te ne zaman mesaj atmışım şimdi okumaya başlıcam

iyi gidiyor.
  • bekliyoruzzzz 64 neredeeeee :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

bekliyoruzzzz 64 neredeeeee :)

Gelecek yakında biraz heyecanı olsun
  • yeter bu kadar heyecan 2 dk sürmüyo bi bölüm
  • quote:

quote:

hadi gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

quote:

quote:

hadi gelsin

Yarın koyuyorum yani bugün

• Yeni bölüm geliyor beyler
  • BÖLÜM 64
    "Yardım edin arkadaşım doğurmak üzere!"
    Bu ses... Nasıl böyle tanıdık gelebilir Hakan çok garip hissetmeye başladı. Kafasını sesin geldiği yöne doğru çevirdi. Onu gördüğünde sanki beyninde cam parçaları varmış gibi hissetti. Sesin sahini garip duygular uyandırmıştı onda. 1,75 boylarında buğday tenli küt saçlı bir kızdı. Gözleri derin ve anlamlıydı uzaklara götürüyordu sanki. Hakan için sanki zaman orada durmuş gibiydi. Kız ondan ürkmüştü geri adım atmaya başladı korkudan gözleri iyice açılmıştı. Yusuf ortamdaki gerginliğin farkına vardı homurdanarak cevap verdi;
    "Merak etmeyin hemen birini yoluyorum kaç numaralı koğuş"
    "Üç numaralı acele edin." Arkasını dönüp telaşlı bir şekilde gitmişti.
    O gidince hakan tek başına kalmış gibi hissetti sadece bakakalmıştı arkasından.Yusuf eline bir telsiz aldı ve gerekli bilgileri vermişti. Hakanın hala dalgın olduğunu görünce;
    "Hoş bir kız değil mi?" Hakan cevao vermedi. "Neyse gel hadi içeriyi görmelisin.."
    Hakan içeri girdiğinde şaşkınlığını gizleyemedi. Burası mükemmel bir yerdi çölde serap gibi bir şeydi. Beyaz gömlekli bilim adamlarıyla doluydu her yer. Bu beyaz odayı göz ucuyla inceledi..
    "Harika"
    "Tabiki de öyle!" Yusuf sonra yüzünü çalışanlara döndü "Beyler yeni arkadaşımıza hoşgeldin diyelim."
    O ana kadar onların geldiğini farktemeyen bilim adamları Hakan'ı gördüklerinde meşgul olduğu işleri bir anda bıraktılar. Yavaş yavaş yanlarına gelmeye başladılar.
    "Vay canına.."
    "Tek kelimeyle harika!"
    "Mucize diye buna derim ben!"
    Çevresini saranlar ona karşı baya bir ilgi göstermeye başladılar. Hakan bu ilgiden pek de memnun olmuşa benzemiyordu. Yusuf onlara doğru dönüp;
    "Arkadaşımız buraya başka bi sığınaktan gelmiş. Kadir ve Pınar siz benimle gelin diğerleri işine dönebilir."
    Hiç biri itiraz bile etmeden işlerinin başına geri döndüler. Kadir kısa boylu ufak tefek biriydi boyuna göre abartılı bol giyinişi vardı. Saçları dökülmeye yüz tutmuştu. Yanındaki Pınar ise kızıl ve uzun saçlı beyaz tenli bir kadındı. Sivilcelerden kalma lekeler vardı yüzünde. Onlarla birlikte laboratuvarın uç noktasına geçtiler. Yusuf;
    "Lütfen yat burda senden kan örneği alıcaz ardından röntgen çekilecek"
    Hakan tereddüt ederek denileni yaptı. Kolunu sıyırdı bayan olan şırınganın tamamını doldurdu. Kan siyaha yakın bir renkdeydi bu onu çok şaşırtmıştı. Şırıngayla birlikte karşı tarafa doğru uzaklaştı. Yirmi dakika kadar yatmıştı Hakan. Yusuf hakanın yanında belirdi "Akşama sonuçları öğreniriz ama diceğim şu ki kanında büyük farklılıklar var. Kadirle beraber röntgene doğru geçin"
    "Peki ama diğer arkadaşlarıma ulaşmamız lazım onlar şuan bi garajda beni bekliyorlar"
    "Tamamdır röntgenden sonra senin yanına gelicem bu işi çözeceğiz"
    Yüzünde güven hissi oluşmuştu hakanın. Kadirle birlikte röntgen için yürümeye başladılar...

• Bu bölüm de güzel devamını bekliyoruz reyis
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Bu bölüm de güzel devamını bekliyoruz reyis

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.