Şimdi Ara

Konu Dışı Zombi Günlükleri(BÖLÜM 66) GÜNCEL!! 28.04.2012 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
56
Favori
31.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan her şeyi unuttum. Baştan okumak gerek şimdi.
  • mesajim kalsin
  • Cok az kaldı. Kendi yazdığım hikayenin 1. bölümü bitmek üzere. Zonbi hikayesini de okuyacağım fakat cok kısa yazmış yahu. 62 bölüm garip duruyor.
  • Bazi yerler blade ve i am legend i animsatti kurgu olarak. Zaten onlar arkaplan susuydu. Super olmus hocam basarilarinin devamini dilerim
  • walking dead terk
  • mesajım otlansın şuralarda..

mobile geçince okucam..
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için okuyanla okumayan zaten belli oluyor yorumlarda :) 5 kişiden biri okumuyor o okumayanda çamur atıp çıkıyor
  • arkadaşım gayet iyi gidiyorusn devam
  • Takipppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için okuyanla okumayan zaten belli oluyor yorumlarda :) 5 kişiden biri okumuyor o okumayanda çamur atıp çıkıyor

Yorumları okumadım; ancak her çamur atana okumamış diyemezsin.

Ben de çamur atayım, öz eleştirim:
    Yazım ve imla kuralları biraz çok.
    Üslup yerine oturmamış. Daha fazla örnek alınıp üslup geliştirilmeli; kalemi her anı ve her heyecanı farklı, kuvvetli bir şekilde anlatmalı.
    Konunun yaratıcı olup olmadığına bakmıyorum. Yaratıcı olsa konu dışında tutunmama ihtimali çok yüksek, o yüzden ki zombi teması gayet iyi.

Tavsiyem ise-ister oku, ister okuma ama tavsiye verdiğim için kızma- kitap okuman. Öz güvenini yeterli tutup word karşısına geçip(veya kağıdın karşısına) aklına gelen uyduruk bir hikayeyi en güzel bir şekilde yazman. Hatalı gördüğün veya sevmediğin yeri sil, yeniden yaz. Eğer olmuyorsa eline güzel bir roman alıp oradaki üsluba özen. Burada önemli olan da bu, kitap. İyi örnekler görerek kendi yazını daha iyi bir hale çevirmekten bahsediyoruz sonuçta. Lakin bunun senin farkına varman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için okuyanla okumayan zaten belli oluyor yorumlarda :) 5 kişiden biri okumuyor o okumayanda çamur atıp çıkıyor

Üslup yerine oturmamış. Daha fazla örnek alınıp üslup geliştirilmeli; kalemi her anı ve her heyecanı farklı, kuvvetli bir şekilde anlatmalı.
    Konunun yaratıcı olup olmadığına bakmıyorum. Yaratıcı olsa konu dışında tutunmama ihtimali çok yüksek, o yüzden ki zombi teması gayet iyi.

Tavsiyem ise-ister oku, ister okuma ama tavsiye verdiğim için kızma- kitap okuman. Öz güvenini yeterli tutup word karşısına geçip(veya kağıdın karşısına) aklına gelen uyduruk bir hikayeyi en güzel bir şekilde yazman. Hatalı gördüğün veya sevmediğin yeri sil, yeniden yaz. Eğer olmuyorsa eline güzel bir roman alıp oradaki üsluba özen. Burada önemli olan da bu, kitap. İyi örnekler görerek kendi yazını daha iyi bir hale çevirmekten bahsediyoruz sonuçta. Lakin bunun senin farkına varman lazım.

Senin bu yorumun değerlidir benim için çamur atmak değil çok seviyeli bir eleştiridir. Ve eleştiriler eser sahibi için önemlidir. Bu şeyleri dikkate alıcam birde benim kızdıklarım konuyu gereksiz baltalayanlar Teşekkür ederim seni konumda hep görmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 7 Nisan 2012; 19:18:19 >

• Dönüşün güzel olmuş bitirdin sanmıştım.Hayırlısı olsun.
  • quote:

Arazi biraz engebelliydi rüzgarsa çok hafiflemişti. Aşşağıda birer zavallı böcek gibi görünüyorlardı. Dünya bu böceklerden bir an önce temizlenmeliydi. Hakan hafeze gözleriyle işareti verdi. Bu bakış aşırı derecede özgüven anlamı taşıyordu. Benzini gazetelere iyice boca ettiler koku her tarafı sarmıştı. Hakan yerden irice bir kaya aldı Hafez'i bekliyordu artık. Hafez elindeki işlemeli zippoyu ateşleyip gazetelerin üzerine fırlattı. Bu zippo orduda yaptığı tehlikeli operasyonlarda yanından ayırmadığı tek kişisel eşyasıydı. Zipponun yaydığı ateş gazetelere bir anda nüfuz etti. Konteynır bir anda alev aldı ve Hakan Tır'ı çalıştırdıktan sonra kayayı pedala bıraktı. Kendini hareket eden tırdan dışarı doğru savurdu. Tır adeta kızgın bir boğa gibi alevler saçarak bayır aşşağı iniyordu. Koca bir alev topu! Yaratıkların dikkatini bu tıra vermeleri pek de geç olmadı. Hepsi onu takip etmeye başladı...
    Hakan;
    "Şimdi tam zamanı hadi!"
    Hafez cevap vermedeb hakanlar birlikte aşşağıya inmeye başladı. Sırtındaki içi silah dolu çanta onu biraz zorlamıştı. Çok geçmeden karşılarında geride kalanları belirmeye başlamıştı.
    Silahlar yaratıkların üzerine mermi kusmaya başladı. İkiside tam profesyonelce her defasında tam kafalarına nişan almayı başarmıştı. Onlarında beklediği gibi kanatlılar belirmişti 3 ü aynı anda üstlerine doğru hızla alçalmaya başladı. Hakan gözlerini kıstı ve belindeki iri kamayı sıkıca eliyle kavradı. Hafez ise bir diziyle yere çökmüştü. Hakan en sağdakine bir çekirge gibi sıçradı ve onun vücuduna tutunup destek alarak çevik bir hamleyle ortadakinin başını gövdesinden ayırdı. Hafez ise çoktan diğerinin vücuduna kurşunları boşaltmıştı. Çok geçmeden soldakide etkisiz hale geldi. Hakan hızla yaratıkla yere düşüyordu. Kamasını yaratığın tam vücuna doğrultup üst tarafta kaldı. Yere indiklerinde yaratığın vücudunda bir delik açılmıştı ve kafasına tereddütsüz kamayı sapladı.

Kafalarını kuzeye çevirdiklerinde oldukları yerde dona kaldılar.

Buradan başlayacağım Kanka...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Senin bu yorumun değerlidir benim için çamur atmak değil çok seviyeli bir eleştiridir. Ve eleştiriler eser sahibi için önemlidir. Bu şeyleri dikkate alıcam birde benim kızdıklarım konuyu gereksiz baltalayanlar Teşekkür ederim seni konumda hep görmek isterim

Kızmayıp anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. Zaman buldukça burada olacağım

• 63,64ü 65 66 67 yi bekliyoruzzzz :)
  • Oha kaç bölüm olmuş
  • Gececilerin görmesi için konuyu uplayıp herkese iyi geceler diliyorum
  • quote:

Gececilerin görmesi için konuyu uplayıp herkese iyi geceler diliyorum

Hocam bastan sona kadar okudum . Cok başarılı buldum amatör bir yazara gore . Gayet akıcı bir konu . Fakat amatör oldun icin , okurken beni yordu özellikle betimlemelerin cok kotu . Yani anlattığın olay kafamda canlanmıyor mekanlar cok parça parça bir betimleme olmuş . Betimlemelerde ordan oraya anlamissin . Zamanla daha iyi olucaktir heralde ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

Hocam bastan sona kadar okudum . Cok başarılı buldum amatör bir yazara gore . Gayet akıcı bir konu . Fakat amatör oldun icin , okurken beni yordu özellikle betimlemelerin cok kotu . Yani anlattığın olay kafamda canlanmıyor mekanlar cok parça parça bir betimleme olmuş . Betimlemelerde ordan oraya anlamissin . Zamanla daha iyi olucaktir heralde ..

anlattıgı yerleri kafanda canlandıramaman birazda sendeki sorun yani sırf yazara yukleme olayıbirde olayların geçtiği yerleri daha önceden gördüysen tam oluyor ben o konuda avantajlıyım çok begendim. heryeri kafamda canlandırabildm

• quote:

Orijinalden alıntı: BRS35

quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

anlattıgı yerleri kafanda canlandıramaman birazda sendeki sorun yani sırf yazara yukleme olayıbirde olayların geçtiği yerleri daha önceden gördüysen tam oluyor ben o konuda avantajlıyım çok begendim. heryeri kafamda canlandırabildm

Dostum bende izmirde oturuyorum , anlattığı her yeri kafamda canlandırdım ama , best buy ws.. Best buy suan teknosa mesela :)) , yani belirli yerlerde kopukluk yaşadı .. Betimlemeler ordan oraya atladı , o yüzden o aradaki süreci canlandırmadım , ama genel itibariyle gayet guzel .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.