Yaklaşık 3 hafta önce buraya konu açtım. Sinemayla ilgili bir forum olduğunu bilmiyodum, araştırmadım da, var mı hala ona da bakmadım umrumda da değil zaten de Film önerisi istedim konu dışından. 15 gün ban yedim. 15 gün! 15 gün ya. Küfür etsem banlarsın yeni hesap açarım daha rahat be.
Banım 2-3 gün önce açıldı. İlk konumu az önce Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bir konu açtım. Konumda tek bir siyasi cümle yoktu.
Başlık: R.T.E.: Yuh Çekersen Tokadı Yersin
Link ve dakika belirttim sadece.
Konu anında silindi. Ne istiyorsunuz ya? Ne konuşalım? Aptal saptal bir forum oldu iyice konu dışı forumu. 2 konudan biri "kızın attığı mesaj SSli".
Böyle bir şey olabilir mi ya? Kızın attığı mesaj, kız ne demek istedi, nasıl kız tavlanır. Burada bu kadar saçmalanabiliyorsa ben de Film Önerisi isteyebilirim arkadaşım burdan.
Bunlar tartışılabiliyorsa ben de bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞININ söylediği cümleyi burada paylaşabilirim, buradaki değer verdiğim insanlarla tartışabilirim arkadaşım
Durduk yerde sinir oldum la. Soma kazasıyla ilgili konuda asıl bir sürü siyaset içerikli mesaj var. Gidin o konuyu da silin
Bunu da silin hatta. Yöneticilere kin kusma forumu açın, oraya yazalım.