Şimdi Ara

Bulamıyorum :( (Kural dışı konu yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sailor moon another story'in japonca rom oynanınışı (amerikan tarafından) nerden bulabilirim bize link atarmısınız, lütfen başka insanlarda bulsun youtubedan. (Kural dışı konu yok bu konuda, Yasaklanmayacağım/Ceza Almayacağım, Shitpost da deme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeto Fihhhters -- 23 Şubat 2017; 19:51:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeto Fihhhters

Arkadaşlar

sailor moon another story'in japonca rom oynanınışı (amerikan tarafından) nerden bulabilirim bize link atarmısınız, lütfen başka insanlarda bulsun youtubedan. (Kural dışı konu yok bu konuda, Yasaklanmayacağım/Ceza Almayacağım, Shitpost da deme)

dostum gameplay videosumu arįyorsun tam olarak anlamadım?

youtube da yoksa...? kendin romu indirip bakacan.. gameplay ına... başka ne denilebilirki bilmiyorum

eğer romu da bulamıyorsan retro youtuber lara mesaj atacan request game diye... belki video koyarlarlar... gerçi derdini anlayamadım tam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Japonca turkce sozluk al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeto Fihhhters

Arkadaşlar

dostum gameplay videosumu ariyorsun tam olarak anlamadım?

youtube da yoksa...? kendin romu indirip bakacan.. gameplay ına... başka ne denilebilirki bilmiyorum

eğer romu da bulamıyorsan retro youtuber lara mesaj atacan request game diye... belki video koyarlarlar... gerçi derdini anlayamadım tam..

Çünkü amerikalıların ingilizce sailor moon another story oynaması yanlıştır ve bu yüzden abd'deki japonca oynanışını arıyorum.

• Ben sailor moon another story oynanışının japoncasını arıyorum amerikalı tarafından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen bana cevap verin.
  • Ben Japonca sailor moon another story oynanışını bir amerikalı tarafından arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    konu dışı bir soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.