Şimdi Ara

Konu Dışı Bölümü 2. ve 14. Kurallarının İptali (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
0
Favori
11.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Konu Dışı Bölümü 2. ve 14. Kurallarının İptali

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2017)
Giriş
  • Şunu yapmayın , bunu yapmayın demek ne kadar doğrudur bilemem. İnsan ilişkilerini böyle yönetmek nasıl bir mantık ? Herkes kendi kişiliğini öne sürüyor burada. Aşırıya kaçmadıkça bence 2 kuralda iptal edilmeli

İkinci kez dönüp baktığım her şey ilgi alanımdır.
  • Oylarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 800 küsür oy kullanılmış. Bu anketin sonucunda yapılacak uygulama forum toplantısından sonra belli olacaktır. Şu an ne olacağını kestirmek zor. Çünkü yönetim olarak biz bile bölündük. Toplantıda bir güzel konuşup tartışıp karara varırız umarım.

Keşşaf Cin Ruhu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Oylarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 800 küsür oy kullanılmış. Bu anketin sonucunda yapılacak uygulama forum toplantısından sonra belli olacaktır. Şu an ne olacağını kestirmek zor. Çünkü yönetim olarak biz bile bölündük. Toplantıda bir güzel konuşup tartışıp karara varırız umarım.

Merakla bekliyoruz.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • 2. kural için biraz daha esnek davranılabilir, ama 14. kural kesinlikle uygulanmalı. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 29 Haziran 2010; 1:21:21 >

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Oylarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 800 küsür oy kullanılmış. Bu anketin sonucunda yapılacak uygulama forum toplantısından sonra belli olacaktır. Şu an ne olacağını kestirmek zor. Çünkü yönetim olarak biz bile bölündük. Toplantıda bir güzel konuşup tartışıp karara varırız umarım.

Merakla bekliyoruz.

Olumlu yönde (benim için kuralların iptal edilmemesi olumlu) azımsanması mümkün olmayan bir yoğunluk var.

Bu nedenle sanırım bir başka muhabbet bölümü daha hayırlı olacak gibi...

Bu arada GP, beklemekten fazlasını yapmak için gayret sarf et. Her şeyi devletten bekleme paşam! ;)

• 14 kalsın. zaten zıvanadan çıktı. ama2 kalksın diğer bölümlerde hiç cevap alamıyoruz. ama nasılsa konu dışı varsa diğer bölümlere neden mesaj atayım diyebilirler. onun için cevaplandıkdan sonra diğer bölüme taşınabilir. ama buda uğraştırıcı olacaktır. o yüzden direk serbest olsun.

Orijinalden alıntı: darklike

14 kalsın. zaten zıvanadan çıktı. ama2 kalksın diğer bölümlerde hiç cevap alamıyoruz. ama nasılsa konu dışı varsa diğer bölümlere neden mesaj atayım diyebilirler. onun için cevaplandıkdan sonra diğer bölüme taşınabilir. ama buda uğraştırıcı olacaktır. o yüzden direk serbest olsun.

Ben şahsen bu güne kadar hangi bölüme konu açtıysam cevabını aldım. Hatta daha dün ekran kartı bölümüne konu açtım sağolsunlar hemen cevaplar geldi. Bence birazda cevap alamıyorum diyenlerin kabahati var. Konu başlığına Yardııımmm, Acilll, Bu ne böyle, Lütfen içeri girin. vs vs. yazarsanız tabi cevap alamazsınız. Sorununuzu özetliyen bir başlık koyduğunuzda gereken cevaplar gelir.

• 14 kalsın kesinlikle forumu mahvediyorlar

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: darklike

14 kalsın. zaten zıvanadan çıktı. ama2 kalksın diğer bölümlerde hiç cevap alamıyoruz. ama nasılsa konu dışı varsa diğer bölümlere neden mesaj atayım diyebilirler. onun için cevaplandıkdan sonra diğer bölüme taşınabilir. ama buda uğraştırıcı olacaktır. o yüzden direk serbest olsun.

Ben şahsen bu güne kadar hangi bölüme konu açtıysam cevabını aldım. Hatta daha dün ekran kartı bölümüne konu açtım sağolsunlar hemen cevaplar geldi. Bence birazda cevap alamıyorum diyenlerin kabahati var. Konu başlığına Yardııımmm, Acilll, Bu ne böyle, Lütfen içeri girin. vs vs. yazarsanız tabi cevap alamazsınız. Sorununuzu özetliyen bir başlık koyduğunuzda gereken cevaplar gelir.

yani öylede 1-2 gün sonra alıyorsun ya acilse. anında konudışında cevap verirler.

• Hani nerde sonuç?
    ASUS STRİKER EXTREME // E 8400 3.0 //2x ZOTAC 9800gtx amp //2*1 DDR2 OCZ SLI-READY 1066 //80 HD (500GB OLCAK) Hİ-TECH 7 // LG DVD-RW //COOLER MASTER 600W EXTREME // X7 KLAVYE // MS 1.1 intelli // Plantronics Gamecompro1 // Razer Galiathus Mausepad
  • 2 için biraz esneklik davranılsın kullanıcı 2 ci el ürününü gelip konudışında ilan açıyor teknik konuları gelip yardım istiyor bu temelli kalkarsa forum sadece konu dışından ibaret olacaktır bana kalırsa biraz esnetilebilir.
    14 e gelirsek 14 de esnetilmeli temelli kalkması demek herkonuda iyice cıvıtanlar olması demek zaten yeteri kadar cıvıtan alakasız şeyler yapanlar var hali hazırda cezalar hafifletilirse bana kalırsa yeterli düzeyde olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_21275389/mpage_1//tm.htm#21275389

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Temmuz 2010; 18:08:15 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Konu dışının forumdaki özelliği zaten herkesin istediğini yazabilmesi ve çok yoğun olan bir bölüm olduğu için de tüm milletin bir arada olabilmesinin sağlanması. Eğer konular sınırlancaksa falan o zaman konu dışını tamamen kapatalım, herkes ilgili başlıkta takılsın, konu dışına ne yazılacak böyle bir durumda onu anlamıyorum, 14 kalabilir fakat diğer çok gereksiz bence...
  • 2. hafifletilsin. 14. kalkmasın hatta cezası çok çok ağırlaştırılsın. İlk üye olduğumda sırf konu dışı takılıyordum ve çok daha temizdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

2. hafifletilsin. 14. kalkmasın hatta cezası çok çok ağırlaştırılsın. İlk üye olduğumda sırf konu dışı takılıyordum ve çok daha temizdi.

Hocam naptın kaç ay önceki konuymuş. Ben de kalkmasın'a verdim ama sonradan farkettim.

Orijinalden alıntı: AcreaM

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Aster

2. hafifletilsin. 14. kalkmasın hatta cezası çok çok ağırlaştırılsın. İlk üye olduğumda sırf konu dışı takılıyordum ve çok daha temizdi.

Hocam naptın kaç ay önceki konuymuş. Ben de kalkmasın'a verdim ama sonradan farkettim.

Daha oylama bitmemiş ki.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.